- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #65.921
fadik işlerin bitti inşallah gel masaj yapim
hoşgeldin canım nasılsın
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmm yapmış kadar oldun ianna
hoşbulduumm iyiyim aslı abla valla sizi sormalıı kk ye girmişken uzun zamandan beri bi ziyaret ediyim, bi kapınızı çalayım dediim :))
hoşbuldukk kızlar napıyosunuz özledim vallaa ben yokken naptınızz özet alimm lüfffebnnnnnn
gözdemmmmmmmmmmmmm kzuummmmmmmmmmmmm hoşş geldinnnnnnnnnn
ekmeksiz yiyebiliyorum hem de çok hoşuma gidiyo esen,biraz tuz ve limon ekleyince süper oluyo,bazen de salatayla karıştırıyorum.bence güzel bir menü ton balığını sademi yiyorsun?ben ekmeksiz kesinlikle yiyemem balığı ha belki salata yapmışsındır
Yani tanımadığın bir kişiye de uzaktan aşık olunabilir demek istedim.herkesede aşık olunmaz ya ben olmuyorum mesela
benim var canım mesaj atayım sana özelden.esin neslihan faceniz var mı ekleyim mi sizi
hah bencede ya mesela kahvaltına biraz yeşillik eklesen.öğle çorba salata ve protein yesen.arada meyve akşamada öğlen gibi daha iyi olmazmı.
ya hanımlar diyet boyunca kek,kurabiye,börek kesinlikle yasak diye biliyıorum.ha birde diyetisyenim derdi ki diyelim bir öğün hamur işi yedin sonraki 3 öğün dengele kesinlikle uzak dur.benim canım artık çukulata,börek,tatlı istemiyor damak zevki değişiyor yavaş yavaş unutuyorsun tadını.
ayy yedim doydum çok şükür rabbim olmayanlara versin
iyi etmişsin canım nasılsın nasıl gidiyo hayat
pek bi değişiklik yok canım ben hala bekarıımm
aynalar, esennil, pisiq+, hazos87+, pinkcat87+, rainandthesun
cevap veriiiiiinnnnn
ben cidiyorummmmmmm sonra görüşürükk cicişler
benim var canım mesaj atayım sana özelden.
Nasıl gitsin tatil işte geldim evime özlem gideriyorum sen napıyosun ne ediyosun minikler nasıllar karnelerini gördüm çok tatlıı olmuş :))
geçmişi okuyordum.maşallah oku oku bitmiyor
iyi etmişsin canım nasılsın nasıl gidiyo hayat
pek bi değişiklik yok canım ben hala bekarıımm
a kimse benimle ilgilenmiyo ühü ühü ühü
Hoşbulduuuuuuuummmm :)) ayy özlemişim burayı yaa :)) Nassıın ablacıım nasıl gidiyoor okul,dersler naptıın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?