- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.521
Aslım ben kacıyorum...öpüyorum seni..bi gece takıldım beni internet bagımlısı yaptılar evde
hehe bi,lemiyorum valla=))))yüzüm çöküyormuş =)))hadi leynn didimmm 55 olcammm bananeeeyok canım başkalarından kıskanıyordur didim
cnm hala memleketteyim..4-5 gundur telefon bile cekmeyen bi koyde kaldk :)
özledim sizi..ne var ne yok..özet gec bana varmı bi değişiklik ??
sen napıyosun deniz kuzum napiyiii??
atama vardı bu arada noldu yaptınmı tercih?
çok soru sordum :)))
Aslııı iyi geceler canım,nasılsın? yarın ilk kilo bildirimim,şimdi bi heyecan sardı beni:18::18::18: inşaallah güzel sonuçlar alırız.
iyi geceler canım sağol iyiyim kusura bakma hediye paketi yapıyordum
inş güzel sonuçlar görürsün yarın canım
İnşaallah canım,ben de geçmişe bakıyordum kilo bildirimi nasıl yapılıyor diye,sadece kilomuzu mu yazıcaz,yoksa yüzde hesaplaması falanda mı yazıyoruz?
yok canım sadece kilonu yazıyorsun diğer şeyleri ben yapıyorum yarın sabah erken yazarsan sevinirim canım gerçi arkadaşa gitcem orda yapcam listeyi
günaydınnnn 14 takımın şimdi tombul yaza zayıf hanımları.artık sabahları açılışı ben yapıcam galiba. kızım sabahçı olacak 07:30 da burdayım. henüz kahvaltısını yapacak olanlara afiyet olsun.güne kahvaltısız başlamayın.
sıradaki parça işe gitmek istemeyenlere gelsin
sezen aksu dan "geçer.geçer daha öncekiler gibi.bu da geçer neler neler geçmedi ki
Allahım bol hareketli.sağlıklı.neşeli.enerjik.mutlu bir gün versin inşallah.yağlardan.hareketsizlikten.mutsuzluktan korusun amin.:13::13:
aslıı bgn kayınvalidemin günü vardı bende gittim ve tam cuma öncesi bi yedim bi yedim ki sorma gitsin beni öldürmek istersen seni anlayışla karşılarım......
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 kk dilim peynir 2 fincan şekersiz çay 1 haşlanmıi yumurta
öğlen varya neler yedim neler
2 adet içli köfte
1 dilim cevizli tarçınlı kek
2 yk un helvası
birde 1 kase aşure yedim :78::78::78:
yaa valla çok pişmanım içime bişiler kaçtı bgn yedim yedim doymadım
birde kardeşi hastanede ona rağmen yaptı günü yapmasaydı bunların hiçbiri yaşanmıycaktı tüm suçluşsu kayınvalidem hadi hep birlikte nefret edelim ondan
akşamda bişey yemedim haliyle off davul gibiyim ama
iyi akşamlar fıstıklarrr...ben geldimmm cok ozledim siziiiii..
cok sayfa var bakmam zor ne var ne yok değişik bişi var mı?
yeni gelenler mi var??
65 kiloyum ........
mevlüd kandiliniz kutlu olsun ben de 72.3
eveeeetttttttttt
kilo bildirimi:95
:79::87::81::124::129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?