Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben çıkıyorum kızlar bilgisayar odası soguk bugün nedense..ellerim üşüdü ya.dışarda kar var

günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrr nasılsınızzz bakimm
bugün kilo bildirim günü inş. güzel rakamlar görmüşssünüzdür tartınızdaaaaa

:))) Ay okadar sürmz inş. yawssss en kısa zamanda düzene girsin bıdığın uykuları,
yelek örüyorum ilkdefaaa çok şirin oluyor inş. becerebilrimDD sarı örüyorum yaaa beyazda var yerlerindeDD

sütlacı kayınvalidem ve kayın pederim ısrarr etti bende yemekten sonra yiyeyim dedim Dozaman kızdılarrr öyle diyorsun o kalıyor yemiyorsun dediler söz istediler yemekten 1 saat sonra falan yedim D

sağ eller havaya pırlantalar burya tek tasımı kendim aldm tek basıma kendm taktım girmesnler havaya

Allah neşeni daim etsin arkidişim:))) maşallahhhhhhhhhh
kıyamam çok geçmiş olsun canım yaaaaaa sizin eve bahar erken gelmiş çiçekler falan
hafif atlatıyrmuş neyseki annesiii tekrar geçmiş olsunn
Evet canım ben de kendim kesip tuzluyorum iyice salamura ettikten sonra yemeye başlıyorum,beyaz peyniri de severim ama bu peynir benim 1 numaram.
afiyet olsun cnaımmmm ağız tadıyla güzel günlerde yiyin kilo almaksızın:))
canımcım olumlu eleştirin için teşekkür ederim canımmmm,
aslındaaa kahvaltı yapmayı çok istiyorum ama uyumak daha cazip geliyorr o yüzden en azından sütt içiyorum o gün mutlakaaaa, birde süt peynir yoksa yoğurt, ayran mutlaka tüketmeye çalışıyorum, aile hekimliğimdeki hemşireee bütün besinleri aynı gün almaya çalışmayın dedi yumurta yiyemiyorsanız o gün köfte yiyin et yiyin bakliyat tüketin dedi kendinizi yemektne tiksindirmeyin dedi elimden gelldiğinceee dikkat etmeye çalışıyorum ama fazlası olmuyor maalesef((( ama daha fazla dikkat etmeye çalışacağım canım çok teşekkür ederim.
bu arada hamur işlerinden kaçamıyorumm öğlenleri özellikle iş yerindeee mecbur kalıyorum dışarıdan söyleyince((
çok güzel menün cnaın afiyet olsunnnn gözleme var falz gibi gözüken ama sabah yememişsin öğlen olacka okadar hem gün içinde tükettiğin için metobilzman yakmıştır onu

ay ben greve giriyorum ya dikicem ağzımı
kıyamam yawsssssdikme dikmeeeee sadcedikkatDDD
inş. kilo verirler canım bencede paylaşımları çok hoş:)))

anam anam çok beğendim (halleyi saymazsak) tam diyet menüsü olmuşş harikaaaaaaa
yarın bunları okuyacak biliyon dimi :18::18::18::18:

k
D okusun o bizim birtanemiz heheee:) kızmaz bize

01.02. mesaj sayımı
aynalar 7+
hazos87 7+
esennil 7
tedis 7+
pisiq 7+
oyagibi7+
pinkcat87 1 (2 tur saydım)
rainandthesun 7+
1.73 7+
fiyona_07 3 (2 tur saydım)
emidaf 7+
melekaysee izinli
mihrace gönülden bağlı
mihrace seni şu meşhurr manda gibi öpüyorrrr:)

ellerine sağlık canım ciiden ya özge girmedi pek sankimmm..noldu kiii izinli mi aceppp=)ilkoşş gönülden bağlıı tabiii iki kızdık giriyor artık hehehhe
kaçakk özge kaçak özegee, hazalcımm birazda ona yüklenseneee kızzzzzzzzzzzzzz
canım doğrudur dün giremedim ne yazık ki işkura gittim sonra eve geldim arkadaşlar geldi onlarla oturduk giremedim...cezamız neyse çekecez artıkın :))
DD çek çek cezanı ceza güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben bu kalan 3 kiloyu 3 ayda anca veririm gibi görünüyoo=( kocişte yeter artık verme diyip duruyo tepemdeee...çirkin olurmusum daha da zayıflarsam alla sanki önceden farklıydımm 1 sene önce hıh
yok yok verirsin okadar sürmezzz yawssss ama benim gibi ayrılmak istemeyebilirisn verdikten sonraDD

hadi hayırlı olsun canımmm böyleliklee daha fazla vakit ayıraibleceksin bizlereeeeeeDDDD
ilknurum ekledim seni face de
tamam canım onaylaıdm bendeeeee muckssss
biliyorum canım son 3 yılda 600 gün lazımmış ben de de var o kadar hatta fazlası. ama bunlar beni çıkartmazlar popolarındna korkarlar
attırrrr kendini oyamDDDD, al hibarını kıdeminiz işsizlik maaşını yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istifa etme yazık okadar emeğe(
yada anlaş ihbarımı istmeiyrum ama kıdemimi verin de

ahaaa buldum süper bir çareDD evlen evlenincee 1 yıl içinde ayrıldınmı alabilrsin kıdemini falanDDD

yuh demek istiyorum sana özgeeeeeeeee
hepsi defneye gider inş.. kalmaz sendeeeeee

kızlar günaydın nasılsınız ben bgn birdaha giremem büyük ihtimal eşimin dayısı vefat etti dün gece aslıcığım beni izinli saysın...
kilomu bildiriyorum ne eksik nede fazla 58,6 verememişim ama almamışımda en azından oda bişi...
kızlar öpüyorum hepinizi ben kızımı babamlara bırakıp cenazeye gidecem geri gelicem ama gelememe ihtamiline karşılık izinli sayılıyım...

geçen hFTA ...........:70.7
bu hafta..................: 70
toplam verilen ......: 700 gr

ay şu 69.9 göremedim gitti

iyi akşamlar fıstıklarrr...ben geldimmm cok ozledim siziiiii..
cok sayfa var bakmam zor ne var ne yok değişik bişi var mı?
yeni gelenler mi var??

iyiyim cnm baya tatil yaptım..pazartesiden itiaren duzenli burdayımm..siz napıyosunuz??

bende eve gitmek istiyorum artık..sıkılmadım ama rahat olmuyor bolede..
ayşeee fdön artık çok zöledik senii yaaaaaa gel artık bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mevlüd kandiliniz kutlu olsun ben de 72.3
saol canım seninde kandilin kutlu olsun düm dualarınız kabul olsun inş.
65 kiloyum ........
hımsssss ilkincim kilo verdinmi analyamdım bemmm
eveeeetttttttttt

kilo bildirimi:95

:79::87::81::124::129:
vay vay vayyyyy hatunum benimmmmm vallaaaa süpesin geçen haftanın acsını çıkamrışssın resmenee
Günaydın arkadaşlar

kilo bildirimi yapıyorum. 121
üzülmek yok oyacımmm azda olsa vermişssinnnnn tbriklerrrrr
günaydın kızlar

hayırlı kandiller

hayırlı tartılar

saolasın fıstıkkkkk seninde kandilin mübarke olsun canımmmmmmmmmmmmmmm
Başınız saolsun canımmmm
tabi yersen tartıdan bir gün önceee aşureleri içli köfteleri veremezsnDDDD
öptüm seni fındık fısıtık

geçen hFTA ...........:70.7
bu hafta..................: 70
toplam verilen ......: 700 gr

ay şu 69.9 göremedim gitti

tebrikler salihacımmmm
senin 69 direncin var sanırım yaa
benimde 62 ydii kırıncaa geliyor geriisiii inş. görürsünn insan istediği rakamı görünce tekrarr hırslanıyor

mihracee, tedis, rainandthesun, pisiq+, esennil, oyagibi, fiyona_07+
kızlar negüzel hepniz burdasınızzzz nasılsınızzz bakalım

kızlarrrr çok özendimmm bend ekilo bildirimi yapcağımmm sahah tartıldımm
59.900 ümDD 2,5 aylık oldu benim minik neredeysee
sadece 300-400 gr almışımDD tırs tırss çıktım tartıyaaaa göürnce sevindim hehe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…