Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine saglık kaptanımmmmmm

kızlar ben de sabah ögleye kadar yedim yedim öglen saat 11:30 da bi uyudum şimdi uyandım ama çıkıyorum yemek

yapılcak kociş işten geliyo çocuklar biri anneannede biri bakıcıda akşam oluyo toplanılıyo.emoş yemek hazırlasın diye bekleniyo...

Kilo veren vermeyen herkese kocaman

Bu gece ugrarım artık buraya hepinizi seviyom bennnnn

bu arada pazartesi gittiğim iş görüşmesinden ses çıkmadı. görüştüğüm bayan cuma ya kadar bilgi veririm demişti. olumlu yada olumsuz ama tık yok. böyle durumlarda olumsuzu haber vermezler zaten.

hayırlısı olsun inşallah.nasipse olur be oya ordan yiyecek ekmeğin varsa kimse engelleyemez.olmuyorsa da nasip değilmiş de üzülme.inşallah daha iyi işler çıkar karşına

iyiyim tatlım valla evde hapiss kar erisin de dişari çıksak diye bekliyoruz hehehe

başta emoşummm,emineeee,saliş vee eseniii, tebrikkkkkkkkkkkkkkk..sonra da diğerleri hehehehe

teşekkürler.hanımlar yine söylüyorum spor yapın.ben bu hafta çoğunuzdan fazla yemiştim ama spor sayesinde 700 gr.verdim her gün 200 ip atlıyorum 30 dakika da jimnastik.ya yemiyorsunuz işte kaldırın popoları iki hareket edin .valla billa çok faydası var.aç kalıyorsunuz gıdım gıdım gidiyo spor yapın harıl harıl gitsin işte çabucak kurtulalım ya ömür boyu diyet mi yapıcaz.

akşamları düzenli olarak yarım saat spor yapacaklar kimler??

menümü yazayım.

sabah:1 yumurta
4 zeytin
1kk peynir
1 bardak süt

ara yok

öğle 1kk tavuk ızgara
1kase çorba
yarım dilim kepek ekmeği

akşam:3 bişi(komşulara dağıttım çok canım çekti.hem ödül niyetine)
1 bardak ayran
yarım kurabiye

gece SPOR

Herkese iyi akşamlar sevgili arkadaşlar,öncelikle kilo veren bütün arkadaşlarımızı kutluyorum inşaallah haftaya hepimiz daha güzel sonuçlar görürüz.

Ellerine sağlık Aslıcım,kilo veren tüm arkadaşlarım tekrar tebrikler ama emine ve emoş:)a ayrıca tebrikleeeerrr.

Esen senin bu teklifine önümüzdeki günlerde evet diyeceğim inşaallah gerçekten spor yapmak insanı hem dinçleştiriyor hem de daha hızlı kilo verdiriyor,ben de spor yaparken kendimi çok mutlu hissederdim bu sıralar kendimi spor yapacak kadar iyi hissetmiyorum inşaallah en kısa zamanda başlıycam canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…