- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.641
üzerime düşen görevi yerine getiremediğim için cezalıyım.30
kilo bildirimi
geçen hafta:85.1
şimdi:83.8
1.3 kilo gitmiş yaşasınnnnnnnnnnnn
Günaydın arkadaşlar
kilo bildirimi yapıyorum. 121
kızlar günaydın nasılsınız ben bgn birdaha giremem büyük ihtimal eşimin dayısı vefat etti dün gece aslıcığım beni izinli saysın...
kilomu bildiriyorum ne eksik nede fazla 58,6 verememişim ama almamışımda en azından oda bişi...
kızlar öpüyorum hepinizi ben kızımı babamlara bırakıp cenazeye gidecem geri gelicem ama gelememe ihtamiline karşılık izinli sayılıyım...
geçen hFTA ...........:70.7
bu hafta..................: 70
toplam verilen ......: 700 gr
ay şu 69.9 göremedim gitti
kızlarrrr çok özendimmm bend ekilo bildirimi yapcağımmm sahah tartıldımm
59.900 ümDD 2,5 aylık oldu benim minik neredeysee
sadece 300-400 gr almışımDD tırs tırss çıktım tartıyaaaa göürnce sevindim hehe
kolay emoşşşşşşşşşşşkızlar ben de sabah ögleye kadar yedim yedim öglen saat 11:30 da bi uyudum şimdi uyandım ama çıkıyorum yemek
yapılcak kociş işten geliyo çocuklar biri anneannede biri bakıcıda akşam oluyo toplanılıyo.emoş yemek hazırlasın diye bekleniyo...
Kilo veren vermeyen herkese kocaman
Bu gece ugrarım artık buraya hepinizi seviyom bennnnn
ya kesinlikle çok haklısın ben 2 hafta önce 3 gün yaptım spor yine aynı su an gibi yani öküz gibi yedim ama 800-900 gibi bişi vermiştimm..çok istiyorum spor yapmayı ama bu cadıyla zor oluyor..gündüz uyumuyo doğru düzgün uyuyunca da iş yapıyorum zor oluyor ama p.tesiden itibaren kesinlikle en azından 3 gün yapmaya çalişcammmmteşekkürler.hanımlar yine söylüyorum spor yapın.ben bu hafta çoğunuzdan fazla yemiştim ama spor sayesinde 700 gr.verdim her gün 200 ip atlıyorum 30 dakika da jimnastik.ya yemiyorsunuz işte kaldırın popoları iki hareket edin .valla billa çok faydası var.aç kalıyorsunuz gıdım gıdım gidiyo spor yapın harıl harıl gitsin işte çabucak kurtulalım ya ömür boyu diyet mi yapıcaz.
akşamları düzenli olarak yarım saat spor yapacaklar kimler??
güzel spor da yapıyorsun zatennnmenümü yazayım.
sabah:1 yumurta
4 zeytin
1kk peynir
1 bardak süt
ara yok
öğle 1kk tavuk ızgara
1kase çorba
yarım dilim kepek ekmeği
akşam:3 bişi(komşulara dağıttım çok canım çekti.hem ödül niyetine)
1 bardak ayran
yarım kurabiye
gece SPOR
Bugünkü menüm
Sabah yarım ay çöreği
1 haşlanmıs yumurta
1 çatal peynir
Ara
1 avuçtan az karısık cerez
Akşam
2yk pilav
patates haşlaması yarım
tavuk haşlaması az
02.02.2012 mesaj sayımı
Aynalar 7+
Hazos87 7+
Esennil 7+
Pisiq 7+
Tedis 7+
Pinkcat87 7+
Rainandthesun 7
Fiyona_07 7+
1.73 izinli
Melekaysee izinli 6
Oyagibi 7+
cem de geçenlerde aynı öneride bulundu ilkoş:) evlenelim dedi alt tarafı gidip imza atıcaz sen de al bütün haklarını öyle çık dedi. sonra istersen boşanır işlerimiz yoluna giricne tekrar evleniriz dedi. oldu gözlerim doldu dedim ben de:)
bu arada pazartesi gittiğim iş görüşmesinden ses çıkmadı. görüştüğüm bayan cuma ya kadar bilgi veririm demişti. olumlu yada olumsuz ama tık yok. böyle durumlarda olumsuzu haber vermezler zaten.
ahahaha şimdi baktım da kariyer sitelerinde kendime uygun olup da başvurmadığım ilan kalmamış.))))) azmime hayran kaldım
aslıcım doğum günün kutlu, mutlu, umutlu olsun...bu yeni yaşında kocalı çocukluuu ol inşallahhh=))))))))))))))
Eki Görüntüle 339292
Aslıcım doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllara:)))
dogum günün kutlu olsun kaptanların en güzeli
:16
ellerine saglık kaptanımmmmmm
Sevgili aslı doğum günün kutlu olsun,inşaallah sağlıklı,mutlu,istediğin güzelliklerin seninle olduğu bir hayat sürersin.
Ellerine sağlık Aslıcım,kilo veren tüm arkadaşlarım tekrar tebrikler ama emine ve emoş:)a ayrıca tebrikleeeerrr.
kızlar ben bu gün kendime ödül günü ilan etmiştim..
eee kolay degil 21 kilo...
çok ama çoookkkkk yedim açıkcası..
ama içim elvermedi spora yükleniyom
ben de 1 saat pisiklet bindim.
şimdi leslie ler yapıcammm1-2-3-
ve terde debelenme (oya nın sözü ile mandca hareketlerr)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?