Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kilo azaldıkça giden kiloda azalıyo bakma sen benim kilo çok da çok gidiyo......
İyi yapmışsın emine açıkçası ben de 2 gündür kaçamak yaptım biraz rahat bırakmazsam kendimi hiç devam edemem sanırım.Evet galiba haklısın ama ilerde sporla da destekleyince belki biraz daha artar kilo vermem.

bgn 1 saat plates yaptım birazdan da kuzumu uyutayım 45 dk bisiklete binecem...kilom hala aynı bgn de tartıldım 1 gr bilenem gitmemiş ama reglim belki ondandır...

seni bekliyeceğim
Esencim inan ben de spor yapacağım günleri umutla bekliyorum,aslında evimiz şehir stadyumunun yanında ve stadın içinde yürüyüş yolları,spor parkları var herkes yürüyüş yapıyor güzel havalarda, ben de havalar ısınınca başlamayı düşünüyorum,hem yürüyüş en sağlıklı ve en az tehlikeli spor benim için ayrıca bel kaslarını da en iyi geliştiren spor en kısa zaman da başlarım İnşaallah.

teşekkür ederim ama kendi evimize taşınıcaz.kiradan kurtulucaz eşyaları da değiştiriyoruz direk oraya gidecek hepsi ben sadece mutfak ve giysileri ayarlıyorum hevesle yapıyo insan zor gelmiyo
Ohh canım hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle,gülerek oturun yeni evinizde,biz de yaklaşık 2 sene önce kendi evimize taşındık eşyaları da değiştirmeyi istedik ama bebişimiz var diye erteledik iyiki de öyle yapmışız çünkü bizim küçük beter böcek:))) Allah bütün evi olmayanlara da nasip etsin güzel evler inşaallah.

Esencim menün harika tam sağlıklı bi diyet menüsü olmuş,akşam benim yerime de seyret semazenleri,Elif Şafak'ın AŞK kitabını okuduktan sonra Hz.mevlananın öğretileri ilgimi çekmeye başladı şimdi de bab_ı esrar diye Ahmet Ümit'in bi romanını okuyorum iyice merakımı cezbetti bu konu .

Hazalcım ben tecrübeli bi anneyim galiba ama ben de aynı dertten muzdaribim çünkü bizim oğlan da çook geç yatıyo bizi uytmadan uyumuyo yaramaz.

Şimdi de bugünkü menümü yazayım ama öncesinde dünkü menüme ek olarak akşam biraz kaçamaklar yaptım haberiniz ola
SABAH
-2 dilim tambuğday ekmeği
-1 kk peynir
-2 yeşil zeytin
- 4,5 adet para büyüklüğünde sosis(
-2 kupa yeşilçay

ARA
1 adet eti combo

ÖĞLEN-yok
ARA-yok

AKŞAM
-çeyrek ekmek arası sucuk
-2 kupa yeşilçay

ARA
-çeşitli meyveler

kızlar ben çıkıyorum geceye doğru uğrayabilirsem gelirim
yoksa yarın akşam size sivastan yazcam arabam yarın saat 8.30 da
inş kazasız belasız ulaşırım sivasa
çok öpüyorum sizi
Canım sana iyi yolculuklar inşaallah sağlıkla ulaşırsın Sivasa,İnşaallah yeni dönemtüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için faydalı ve hayırlı olsun.Ben de öpüyorum canım

kızlar nasılsınız anca girebildim bgn nasılsınız ben biraz yapabildiğim kadar geçmiş yapıyım durumlar neymiş bi bakiim.
hoşegeldin tatlımmmm..

yine 300 gr vermişsin canım ben onuda veremedim (
verirsin ya sıkma canını benim de çok az gidiyor artık çok iştahım varrrr

heheh çocuklardan temizlik kalmaz tabii

olsun canım gayet az kaloriliiii

Hazalcım ben tecrübeli bi anneyim galiba ama ben de aynı dertten muzdaribim çünkü bizim oğlan da çook geç yatıyo bizi uytmadan uyumuyo yaramaz.
ayyy daha çok çekicem deseneee o zaman nesli yaaa

hmm akşam ki sucuk olmamaişşşş

off off içimde sıkıntı var dünden beri yaaa
niye canım nolduu

aslıcığım hemen geldim gidiyorum.annemi yurtdışına gönderiyoruz yarın sabah.bugün tüm gün onunlaydım.lütfen beni bugün izinli sayın.hepinizi öptüm

kızlar bu arada benim minnoş dönmeyi öğrendi sırt üstü yatarken hooppp yüzüstü dönüyorrrr..biz çeviriyoruz o dönüyoo sonra kızıyor geri dönemedi diye yoruluyoooo napcaz bilmem deli gibi hahahhahaaaaaaaaaaaa

sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 yk sarelle=)
3-4 tane kuru biber kavurması

öğle
yarım kase corn flaks sütle

akşam
5 tane köfte
4 kaşık makarna

ara
2 bardak özge çayııı

elleme işte ne güzel, dönsün dursun, yorulur, erken uyur belki
ayy evet bugun gün içinde 1 saat anca uyudu ama sabah 1 de kalktıı 3,30 da uyuyunca..şimdi uyumasın diye çabalıyoruzzz=)))

Menün güzel canım afiyet olsun,özge çayı da ne olaki?:))
özge verdi tarifini canımm onu içiyorum yazayım sana da
1 tatlı kaşığı yeşil çay
1 tatlı kaşığı rezene
1 çay kaşığı tane karabiber
1 çay kaşığı karanfil
1 dal tarçın
bunların hepsini bir demlikte demle günde üç bardak iç

ama bekleyince çok acıyor tadıııı..ben 2 kupalık demliyorum hemen içiyorum yoksa çok kötü oluyooo

Canım sana iyi yolculuklar inşaallah sağlıkla ulaşırsın Sivasa,İnşaallah yeni dönemtüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için faydalı ve hayırlı olsun.Ben de öpüyorum canım

çok teşekkür ederim canım

aslıcığım hemen geldim gidiyorum.annemi yurtdışına gönderiyoruz yarın sabah.bugün tüm gün onunlaydım.lütfen beni bugün izinli sayın.hepinizi öptüm

tamam canım

ayy yerim ben onu ya bırak dönsün dursun yorulur işte fena mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…