Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine sağlıkkkk cınımm bende 1 ay önce yatak odasının halılarını yıkamıştım ama sabaha kadar ısınamamıştım

aman çok yemede az yemen bişi yapmass afiyet olsun

Son düzenleme:
5 köfte 4 y.k. makarna
ekmek yok ama sanki çok olmuş akşam için
ama sonra yemedimmm bu da bi başarııı=))) hahahah

bırak yorulsun kız uyur belki geceye

ayy yok anamm benim deli uyumazzz hala uyumadı mesela=)))akşam yıkadık hatunuuu az önce meme emerken bi kaka yaptıı beline kadarrr sanki yeni yıkamadıkkk=))))))))))
hmm 3 dilim börek olmuşşşşş

tamam sende izinli ol hepinize izin verdim

afiyet olsun o kadar iş yaptın akşam yemedin gitti yağlar

hahahahahahaaa kız kaplumbağa gibi bi kere dönünce bir daha dönemiyolar debelenip duruyolar benimkide otururken kendini öne doğru atıp yüzüstü düşüyor sonra geri dönemeye basıyor çığlığı bazen artık bi bakıyom yerde yatmış yanağınıda yere dayamış beni bekliyor oluyor..napıcaz büyüyene kadar o hallerinin tadını çıkarıcaz canım ben bayılıyorum o hallerine :)))))))))))

ama bekleyince çok acıyor tadıııı..ben 2 kupalık demliyorum hemen içiyorum yoksa çok kötü oluyooo

canım çok bekletme zaten soğukta içebilirsiniz diyolar ama bende sevmiyorum bekliyince..birde yeşil çay karın bölgesinde ki yağları yakmada çok yardımcı oluyormuş her gün iç canım bu karışımdan..yaza bişi kalmadı pöööffff bikiniler için hazır olmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…