- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.801
ellerine sağlıkkkk cınımm bende 1 ay önce yatak odasının halılarını yıkamıştım ama sabaha kadar ısınamamıştımHerkese iyi akşamlar arkadaşlar,bütün gün temizlik yaptım,biraz önce de halımı ve mutfaktaki kahvaltı grubunu yıkadım geldim,okullar açılıyor ya son hazırlıklar yapılıyo... 2 gün sonra hiç temizlenmemiş gibi olur eminim,benim küçük oğluş sağolsun almış eline kakaolu sütü dökmüş halının,koltukların üstüne,hergün bi vukuatı var zaten ama neyseki sevimli de kızamıyorum:))) sizler nasılsınız?
aman çok yemede az yemen bişi yapmass afiyet olsunbgn ki menüm
sabah 1 adet haşlanmış yumurta 4 adet zeytin 1 dilim salam 1 fincan şekersiz çay
1 dilim ekmek
ara yok
öğlen 2 adet közlenmiş kırmızı biber 1 adet ceviz 1 dilim ekmek (ne saçma bi öğlen yemeği olmuş)
ara 1 fincan yeşil çay
akşam 1 kase salata
saçma sapan bi menü olmuş bgn niye böle oldu bilmiyom..
ama sonra yemedimmm bu da bi başarııı=))) hahahah5 köfte 4 y.k. makarna
ekmek yok ama sanki çok olmuş akşam için
bırak yorulsun kız uyur belki geceye
saat 09
1 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
1 adet parmak sosis
1 adet yeşil zeytin
ara
1 nescafe 3 ü 1 arada
ögle
1 dilimkep.ekmegi
1 kk peynir
akşam:
2 dilim börek
1 bardak ayran
1 dilim fırında kabak
ara:
1 / 2 greyfurt
1 avuç leblebi
1 dilim börek
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:off off içimde sıkıntı var dünden beri yaaa
nutella gitti sarelle geldisabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 yk sarelle=)
3-4 tane kuru biber kavurması
öğle
yarım kase corn flaks sütle
akşam
5 tane köfte
4 kaşık makarna
ara
2 bardak özge çayııı
hazalcım napıyon az önce girdiğimde okey oynuyordum hemen çıktım
salihacım bu hafta listeleri sen hazırlıyorsun bugünün listesini yaparken aklında bulunsun
fadik
ayşe
emine yani tedis
oya
izinli
özgede izinliydi bugün gelmiş ama 7 mesaj doldurdu mu bilmiyorum onuda izinli yaz canım
nutella gitti sarelle geldi
afiyet olsun o kadar iş yaptın akşam yemedin gitti yağlarŞimdi de bugünkü menümü yazayım ama öncesinde dünkü menüme ek olarak akşam biraz kaçamaklar yaptım haberiniz ola
SABAH
-2 dilim tambuğday ekmeği
-1 kk peynir
-2 yeşil zeytin
- 4,5 adet para büyüklüğünde sosis(
-2 kupa yeşilçay
ARA
1 adet eti combo
ÖĞLEN-yok
ARA-yok
AKŞAM
-çeyrek ekmek arası sucuk
-2 kupa yeşilçay
ARA
-çeşitli meyveler
kızlar bu arada benim minnoş dönmeyi öğrendi sırt üstü yatarken hooppp yüzüstü dönüyorrrr..biz çeviriyoruz o dönüyoo sonra kızıyor geri dönemedi diye yoruluyoooo napcaz bilmem deli gibi hahahhahaaaaaaaaaaaa
napıonuz kızlar ben 101 e sardım facede 101 oynuorm hep
yine kimse yok yemek mi yiyo herkes:)
deniz hanım dönüyormuş öyleeeemii anam bu kız dansöz mü olcak başımızaayy canım çok istedi yaaa aldırdım sabah kocişeeee
kızlar bu arada benim minnoş dönmeyi öğrendi sırt üstü yatarken hooppp yüzüstü dönüyorrrr..biz çeviriyoruz o dönüyoo sonra kızıyor geri dönemedi diye yoruluyoooo napcaz bilmem deli gibi hahahhahaaaaaaaaaaaa
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 yk sarelle=)
3-4 tane kuru biber kavurması
öğle
yarım kase corn flaks sütle
akşam
5 tane köfte
4 kaşık makarna
ara
2 bardak özge çayııı
ama bekleyince çok acıyor tadıııı..ben 2 kupalık demliyorum hemen içiyorum yoksa çok kötü oluyooo
çocuklu ev öyle oluyo canım hiç temiz durmaz.derli toplu durmaz.aynı canıım benim evimde öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?