- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.901
hanımlar bizim bugün gezme.alışveriş.pazar işleri günümüz çok yorgunum ama okul hazırlıkları filan var daha çocukları yıkıyacağım.menümü yazayım gece giremem artık.
sabah:1 haşlanmış yumurta
2 marul.4 zeytin 1kk peynir
1 dilim b.ekmek
öğle:1 dilim kepek ekmeğinden tost(minicikti) 2 bardak ıce tea
ara mandalina
akşam:1 kase tarhana çorbası
1 tabak z.pırasa
2 kaşık yoğurt
ekmek yermiyim bilmiyorum yersem yarım dilim k.ekmeği
2 fincan yeşil çay
ohh süper emoşş enerjine hayranımmmmmmm
geldim güzeller ama çok terledim..
spordan geliyomda
1.30 dak.çeşitli leslie hareketleri.
30 dak. bisiklet
15 dak.mandaca yuvarlanma
ayy ne güzellllllllllllselam kızlar ben geldimmm
eve gelince komşu çağırdı gelin bişeyler hazırladık diye meğerse bana süpriz yapmışlar pasta filan almışlar
bir sürü takım oldu
anamm böyle komsu kalmış mı yawwwwwwww..ne kadar güzellbir tane var ama 10 taneye bedel canım
sağolsunlar biz evde yokken sular donacak diye gelip eve baktılar sobayı yakmışlar bir kaç defa sular donmasın diye çok ayazlarda
bugün öğlen gelip yine sobayı yakmışlar kızlar gelecek diye
sağolsunlar her işimize koşarlar
kızlar merhaba ben geldim.özledim valla sizleri.annemi gönderdim şimdi biraz geçmiş yapayım
sabah sirkeli su+form çayı
kahvaltı:
1/4 simit
avuç içi kadar ev pidesi
1 ç.k.tereyağ
1 y.k. acılı domates biber
1 kk peynir
ara:
1 türk kahvesi
serçe parmak kadar karamio
akşamçay saatinde yani)
6 adet yaprak sarma
1/2 kase yogurt
1kase keşkek
5 adet acı turşu
1/2 dilim revani
Tamam esencim ama benim motivasyonum biraz düşük bu aralar seni yorabilirimneslihan bence de bu hafta gaz verelim birbirimize 1 er kilo verelim.
dün güzel bi kalça karın hareketi gördümm
kedi gibi 4 ayak üstüne yerdeyiz
bacağmızı önce tam karnımıza çekiiyoruz sonra tavana tekme atar hareketi yapıyoruz..
hem bacak ham karın kem kalça hareketi..
denemeye değer zaten yapınca baya geriyo
kızlar merhaba ben geldim.özledim valla sizleri.annemi gönderdim şimdi biraz geçmiş yapayım
valla 1 tane olsun tam olsun ne güzel yardımcı oluyorlar size.
ayy ne güzellllllllllll
anamm böyle komsu kalmış mı yawwwwwwww..ne kadar güzell
Ben Konyaya lise son sınıftayken gelmiştim ve Mevlananın türbesini de ziyaret etmiştik,ama çok iyi hatırlamıyorum artık,İnşaallah en kısa zamanda oraya tekrar gelmek ve o manevi ortamı tekrar yaşamak istiyorum.ben de çok severim aşkı.ben şems hayranıyım.burda onun atıldığı kuyunun üzerinde türbesi ve sembolik mezarı var.tabi şemsin naaşı nerde bilemiyorum.keşke olsaydı. onun maneviyatını hissetmek isterdim.mevlananın türbesine gelince inanılmaz bir huzur veriyor ben her girdiğimde ağlarım onu hissedebiliyorsun.orda.babasının mezarı var vasiyet etmiş oğlumu yanıma gömmeyin diye yanına gömmüşler ayağa dikilmiş cenazesi.şimdi dik duran bir tabut var.onu görünce zaten çok etkileniyorsun.
çok güzel onların ayak bastıkları yerde bulunmak hele şems.onu görmeyi çok istedim
künefe yedim az önce midem bulandıı
Ayy emine ben de aynen senin gibi arabaya binene kadar sırtımdan ter oluk gibi akıyo,kendin giyin,eşinin arkasını topla,oğlanın montu ayakkabısı,çantası derken daha işe gitmeden yoruluyorum.Hele geçen sene bi de küçük oğlumu da babaannesine bırakıyoduk bi de onun çantası falan ben de hal kalmıyodu,neyseki busene bakıcımız var.ay saliha yapma yaaa..
sabah kalk koştur koştur kahvaltı hazırla yedir çocukları hazırla kendin hazırla saat07 ile 08 arası motor takılmış gibi oluyom ben.
hastaneye zor atıyom valla .servise girince sporcunun finishe vardıgı gibi derin bi ohhh çekiyom..
Hoşgeldin Aslıı yolculuk nasıl geçti?oh komşuların iyi yapmış,gelir gelmez sana moral olmuştur aileden ayrılmak insanın canını sıkıyo.Ben de üniversiteye giderken hiç ayrılmak istemezdim annemlerden ama neyseki şimdi aynı yerdeyiz.Darısı sana...selam kızlar ben geldimmm
eve gelince komşu çağırdı gelin bişeyler hazırladık diye meğerse bana süpriz yapmışlar pasta filan almışlar
bir sürü takım oldu
Ayy emine ben de aynen senin gibi arabaya binene kadar sırtımdan ter oluk gibi akıyo,kendin giyin,eşinin arkasını topla,oğlanın montu ayakkabısı,çantası derken daha işe gitmeden yoruluyorum.Hele geçen sene bi de küçük oğlumu da babaannesine bırakıyoduk bi de onun çantası falan ben de hal kalmıyodu,neyseki busene bakıcımız var.
Hoşgeldin Aslıı yolculuk nasıl geçti?oh komşuların iyi yapmış,gelir gelmez sana moral olmuştur aileden ayrılmak insanın canını sıkıyo.Ben de üniversiteye giderken hiç ayrılmak istemezdim annemlerden ama neyseki şimdi aynı yerdeyiz.Darısı sana...
Ahh aslı neler yapmadımki,peynirli ve patatesli börekler,sulu köfte,yoğurt çorbası yaptım,et suyu akaynattım dolaba koymak için,süt kaynattım oğluşlarıma,hazır süt içirmek istemiyorum artık başkaaaa artan patateslerden patates köftesi yaptım işte böyleeeee tabi bunların hepsini bunların hepsini bugün yemiycez dolaba koyucam.neler yaptın bakalım
aah ahhh yaza süper olmam lazım
Evet ,Allah canlarına sağlık versin de o kadar olacak tabii,Sen de inşaallah en kısa zamanda hayırlı bi eşle evlenip hemen anne olursun canımmm.allah yardımcınız olsun ya gerçekten çok zor
ama bende anne olmak istiyorum
Ahh aslı neler yapmadımki,peynirli ve patatesli börekler,sulu köfte,yoğurt çorbası yaptım,et suyu akaynattım dolaba koymak için,süt kaynattım oğluşlarıma,hazır süt içirmek istemiyorum artık başkaaaa artan patateslerden patates köftesi yaptım işte böyleeeee tabi bunların hepsini bunların hepsini bugün yemiycez dolaba koyucam.
Yaza bizim de 2-3 tane düğün var benim de biran evvel forma girmem lazııııım:18::18:
Evet ,Allah canlarına sağlık versin de o kadar olacak tabii,Sen de inşaallah en kısa zamanda hayırlı bi eşle evlenip hemen anne olursun canımmm.
ben bugün 3 gibi uyandım
1 dilim çavdar
2 zeytinn
rezene+yeşilçay karışımı içiyorum şuan
akşam bişi yemicem
ellerine sağlık canım04.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pisiq....................7+
pinkcat87.............7+
esennil ................7+
rainandthesun.......7+
fiyona_07..............7+
1.73......................7+
oyagibi..... izinli
tedis.........izinli
yas23....... izinli
emidaf...... izinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?