Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsun canım güzellllllllll

geldim güzeller ama çok terledim..

spordan geliyomda

1.30 dak.çeşitli leslie hareketleri.

30 dak. bisiklet

15 dak.mandaca yuvarlanma
ohh süper emoşş enerjine hayranımmmmmmm

selam kızlar ben geldimmm

eve gelince komşu çağırdı gelin bişeyler hazırladık diye meğerse bana süpriz yapmışlar pasta filan almışlar
bir sürü takım oldu
ayy ne güzellllllllllll

anamm böyle komsu kalmış mı yawwwwwwww..ne kadar güzell

kızlar merhaba ben geldim.özledim valla sizleri.annemi gönderdim şimdi biraz geçmiş yapayım

hoşgeldin canımmmmmm..allah kavuştursunn

tereyağ ve karamioyu sevmedim emoş ya

bacak diyince yine sakatlayacaktım bacağımı ya ben ne zaman otobüse binsem zedeliyom bu bacağı sonunda bir ameliyat olcam ben bu bacaktan

kızlar merhaba ben geldim.özledim valla sizleri.annemi gönderdim şimdi biraz geçmiş yapayım

hoşgeldin canım
allah kavuştursun

valla 1 tane olsun tam olsun ne güzel yardımcı oluyorlar size.

öyle valla canım

Ben Konyaya lise son sınıftayken gelmiştim ve Mevlananın türbesini de ziyaret etmiştik,ama çok iyi hatırlamıyorum artık,İnşaallah en kısa zamanda oraya tekrar gelmek ve o manevi ortamı tekrar yaşamak istiyorum.

Ayy emine ben de aynen senin gibi arabaya binene kadar sırtımdan ter oluk gibi akıyo,kendin giyin,eşinin arkasını topla,oğlanın montu ayakkabısı,çantası derken daha işe gitmeden yoruluyorum.Hele geçen sene bi de küçük oğlumu da babaannesine bırakıyoduk bi de onun çantası falan ben de hal kalmıyodu,neyseki busene bakıcımız var.

selam kızlar ben geldimmm

eve gelince komşu çağırdı gelin bişeyler hazırladık diye meğerse bana süpriz yapmışlar pasta filan almışlar
bir sürü takım oldu
Hoşgeldin Aslıı yolculuk nasıl geçti?oh komşuların iyi yapmış,gelir gelmez sana moral olmuştur aileden ayrılmak insanın canını sıkıyo.Ben de üniversiteye giderken hiç ayrılmak istemezdim annemlerden ama neyseki şimdi aynı yerdeyiz.Darısı sana...

allah yardımcınız olsun ya gerçekten çok zor
ama bende anne olmak istiyorum

Son düzenleme:

hoşbulduk canım
amin ama inan imkansız gibi geliyor ailemle aynı yerde olmak
yolculuk güzeldi hep uyudum dün 4 saatlik uykuyla duruyorum
güzel oldu gerçi yaşlandığımı hatırlattılar ama olsun

neler yaptın bakalım

aah ahhh yaza süper olmam lazım
Ahh aslı neler yapmadımki,peynirli ve patatesli börekler,sulu köfte,yoğurt çorbası yaptım,et suyu akaynattım dolaba koymak için,süt kaynattım oğluşlarıma,hazır süt içirmek istemiyorum artık başkaaaa artan patateslerden patates köftesi yaptım işte böyleeeee tabi bunların hepsini bunların hepsini bugün yemiycez dolaba koyucam.

Yaza bizim de 2-3 tane düğün var benim de biran evvel forma girmem lazııııım
:18::18:

allah yardımcınız olsun ya gerçekten çok zor
ama bende anne olmak istiyorum
Evet ,Allah canlarına sağlık versin de o kadar olacak tabii,Sen de inşaallah en kısa zamanda hayırlı bi eşle evlenip hemen anne olursun canımmm.

oohh maşallah gelde yeme
benimde kuzenlerin var yaaa oofff

amin cnaım inş ya nden bilmiyorum bu aralar o kadar çok arttı ki anne olma isteği anlatamam hani derler ya ölmeden yapılması gerekenler nelerdir diye sorsam ben ölmeden çocuğumu kucağıma almak derim

Son düzenleme:
Bugünkü menüm
SABAH
-1 el kadar katmer
-1 kk peynir
-2 kupa yeşilçay

ARA-ÖĞLEN-ARA
yok
AKŞAM
-1 kase çorba
-3,4 tane patates köftesi
-1 tane börek
-2 kupa yeşilçay

ARA
-çeşitli meyveler.

bugün menüm karışık oldu :26::26::26::26:

sabah
1 poğaça
1 bardak meyve suyu

öğle
1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek

akşam
1 küçük kase kısır
1 dilim yaş pasta
1 kurabiye
2 kupa çay

ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…