- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.081
daha kötüsü var canım.ben bugün nöbetçiydim
ben bilgisayar başındayım oğluş içerde pepe izliyor.pepe şarkı söylüyor
YAŞASIN YEMEK YEMEK
sinir oldum ya ne yemeği
ayy canımm serumfizyolojik al eczaneden onunla yıka burnunu..kurutuyor
evde yapabileceğim bişey söyle canım
çörekotununun suyu akıtıyorlar diyorlar doğru mu acaba
canım hiç duymadım ben.ama serum fizyolojik gerçekten iyidir
öglen yediklerimi kustumtansiyonum 16 ya kadar yükseldi bir ara midem bulandı ve hop dışarı:s
hımm aldırabildirirsem aldırıyım
ayyy canım geçmiş olsun mideni üşüttün yoksa
canım benim ya inşallah en kısa zamanda çok iyi bir iş bulursun da kurtulursun.iskender de afiyet olsun.toparlarsın canım
aktara gidip okaliptus yağı al canım sıcak suyun içine 2 damla damlat ve buharını solu. hiçbişeyin kalmaz. olduğun yerde bulma sorunu yasarsan hemen haber et ben sana burdan kargolayayım.
bu arada fatih projesi diye bişey var ya ögretmenlere tablet pc veriolar hani o tablet pc leri bizim firma verrio
yok ama yakında kafayı üşütücem.... tamamen psikolocik
alnıma burnuma vuruyor sinüzit bend eşapka taktım evde sıcak tutsun diye
geçen hafta görüşmeye gittiğim yere mail attım süreç hakkında bilgi almak için. kadın anında cevap döndü süreci henuz tamamlamadık size çarşamba günü bilgi vericem diye. yani hala umudum var
bir de tekin acar kozmetik var belki duymussunuzdur. onun sahibinin oğlu benim bir hayat yönetimi seminerinden arkadaşımdı. yıllar evvel tanışmıştık onunla irtibata geçtim ve cv mi yolladım belli mi olur bişey cıkar. yani her yolu deniyorum:))
bu arada cem de hala iş bulamadı5. aya girdik. sinirler her yerde çokg ergin anlayacagınız. illaki yoluna girecek hayat ama bakalım ne zaman
deli gibi uykum var az önce 17 sayfa sözleşme okuyup imla hatalarını düzelttim:s
bu arada elinizde türkçe imla eğiğimi yada yazışma türkçe yazma vs gibi bir eğitim dokümanı var mı?
power point olursa daha da iyi olur ama olmasa da olur.
varsa oyakurtogullari@hotmail.com a gönderirseniz çok dua ederim size
öglen yediklerimi kustumtansiyonum 16 ya kadar yükseldi bir ara midem bulandı ve hop dışarı:s
geçen hafta görüşmeye gittiğim yere mail attım süreç hakkında bilgi almak için. kadın anında cevap döndü süreci henuz tamamlamadık size çarşamba günü bilgi vericem diye. yani hala umudum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?