Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

daha kötüsü var canım.ben bugün nöbetçiydim

ama bitmiş bak di-li geçmiş zaman kullandın nöbetçiydim diye

ben bilgisayar başındayım oğluş içerde pepe izliyor.pepe şarkı söylüyor
YAŞASIN YEMEK YEMEK
sinir oldum ya ne yemeği

bende yemek yemek istiyooommm ama bir sürüüü

Son düzenleme:
hımm aldırabildirirsem aldırıyım

aktara gidip okaliptus yağı al canım sıcak suyun içine 2 damla damlat ve buharını solu. hiçbişeyin kalmaz. olduğun yerde bulma sorunu yasarsan hemen haber et ben sana burdan kargolayayım.

bu arada fatih projesi diye bişey var ya ögretmenlere tablet pc veriolar hani o tablet pc leri bizim firma verrio

canım benim ya inşallah en kısa zamanda çok iyi bir iş bulursun da kurtulursun.iskender de afiyet olsun.toparlarsın canım

geçen hafta görüşmeye gittiğim yere mail attım süreç hakkında bilgi almak için. kadın anında cevap döndü süreci henuz tamamlamadık size çarşamba günü bilgi vericem diye. yani hala umudum var

bir de tekin acar kozmetik var belki duymussunuzdur. onun sahibinin oğlu benim bir hayat yönetimi seminerinden arkadaşımdı. yıllar evvel tanışmıştık onunla irtibata geçtim ve cv mi yolladım belli mi olur bişey cıkar. yani her yolu deniyorum:))

bu arada cem de hala iş bulamadı 5. aya girdik. sinirler her yerde çokg ergin anlayacagınız. illaki yoluna girecek hayat ama bakalım ne zaman

deli gibi uykum var az önce 17 sayfa sözleşme okuyup imla hatalarını düzelttim:s

bu arada elinizde türkçe imla eğiğimi yada yazışma türkçe yazma vs gibi bir eğitim dokümanı var mı?

power point olursa daha da iyi olur ama olmasa da olur.

varsa oyakurtogullari@hotmail.com a gönderirseniz çok dua ederim size

sağol canım ancak haftasonu bulurum

bize daha vermiyorlar önce liseler daha onlarda pilot uygulama sonra bütün liseler daha sonra ilköğretimin 2. kademesibe verirler sonra bize gelir bende emekli olurum o zamana

yok ama yakında kafayı üşütücem.... tamamen psikolocik

aah canım neyin var iş sorunu mu

sevgililerim ben çıkıyorum. eve gidip biraz dinlenmem gerekiyor ve belki melisa çayı falan içerim gevşetir biraz. sinir ilacı almaya karşı bir inan olarak papatya yada melisa çayının muhteşem gücüne inanıyorum:)

sizi seviyorum sizinle olmayı da seviyorum. kendinize iyi bakın giremezsem şu an burda olmayanlara da selamlar mucka mucka muckaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tamam bitanem eger ki bulamaz yada alamayacak gibi olursan allah aşkına haber ver. benim personelden birinin babası aktar. ben bugün saçım için bakım ürünleri falan aldım. hemen getirir benim sana göndermem 1 gün. bende de var sinuzit saçlar malum çok olunca yıkayıp kurutmadan çıkmaktan oldu bilirim o agrının ızdırabını diş etlerimi kessem kanamayacak gibi gelir.

alıp alamadığını bana mutlaka bildir.

alnıma burnuma vuruyor sinüzit bend eşapka taktım evde sıcak tutsun diye

bilirim gözler çıkacak gibi olur ben geçen yıl ameliyat oldum burnumda kemik büyümüş konka bülloza.çok zor bir ameliyattı ama ondan sonra geçti ne sinüzit ne geniz akıntısı.çook geçmiş olsun.papatya çayı iç bol bol biraz söktürür konka yoksa geçirebilir.

geçen hafta görüşmeye gittiğim yere mail attım süreç hakkında bilgi almak için. kadın anında cevap döndü süreci henuz tamamlamadık size çarşamba günü bilgi vericem diye. yani hala umudum var

canım inş istediğin gibi bir iş bulursun çok istiyorum bunu inan
iş çok önemli allah sana hayırlısıyla istediğin gibi bir iş verir inş

malesef canım bende yok

menümü yazıp çıkayım kızlar benim oğluş ilgi bekliyor
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+azıcık peynir
akşam:1 kaşık çorba+1 kaşık taze fasulye+1 kaşık yoğurt
saat 21 gibi 1 tane portakal yiyeceğim

oğluş yatar yatmaz 45 dk koşu bandı 15 dk bisiklet ve debelenme hareketleri yapacağım.öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…