- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.101
bilirim gözler çıkacak gibi olur ben geçen yıl ameliyat oldum burnumda kemik büyümüş konka bülloza.çok zor bir ameliyattı ama ondan sonra geçti ne sinüzit ne geniz akıntısı.çook geçmiş olsun.papatya çayı iç bol bol biraz söktürür konka yoksa geçirebilir.
sevgililerim ben çıkıyorum. eve gidip biraz dinlenmem gerekiyor ve belki melisa çayı falan içerim gevşetir biraz. sinir ilacı almaya karşı bir inan olarak papatya yada melisa çayının muhteşem gücüne inanıyorum:)
sizi seviyorum sizinle olmayı da seviyorum. kendinize iyi bakın giremezsem şu an burda olmayanlara da selamlar mucka mucka muckaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tamam bitanem eger ki bulamaz yada alamayacak gibi olursan allah aşkına haber ver. benim personelden birinin babası aktar. ben bugün saçım için bakım ürünleri falan aldım. hemen getirir benim sana göndermem 1 gün. bende de var sinuzit saçlar malum çok olunca yıkayıp kurutmadan çıkmaktan oldu bilirim o agrının ızdırabını diş etlerimi kessem kanamayacak gibi gelir.
alıp alamadığını bana mutlaka bildir.
menümü yazıp çıkayım kızlar benim oğluş ilgi bekliyor
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+azıcık peynir
akşam:1 kaşık çorba+1 kaşık taze fasulye+1 kaşık yoğurt
saat 21 gibi 1 tane portakal yiyeceğim
oğluş yatar yatmaz 45 dk koşu bandı 15 dk bisiklet ve debelenme hareketleri yapacağım.öpüyorum sizleri
slmlarrr çook yorucu bir gündü erken kalktığım için uykumda geldi iyice mayışmadan sporu yapayım diyorum.
menüm hiç güzel olmadı(
sabah çok az peynirli omlet
yarım dilim ekmek
öğleye kadar bişey yemedim sevindim.1 kase mercimek çorbası
yarım tabak pırasa
ara:salep küçük bir peynirli sandviç
1portakal 1 elma
akşam:1 tabak yağsız makarna avuç içi kadar biftek.
spora gidiyorum hiç memnum değilim menümden inş sporumu çok yaparım moralim düzelir.
emooşşş nasılsın canım
ya sana bişi soracam sinüziti akıtmak için ne yapabilirim çok ağrıyo gece şapka takıp yattım
bu arada facedeki resim süper çok incelmişsin
emoşş noliyii sana aslında çok değil menün ama börek çikolataaa
ben bilgisayar başındayım oğluş içerde pepe izliyor.pepe şarkı söylüyor
YAŞASIN YEMEK YEMEK
sinir oldum ya ne yemeği
sevgililerim ben çıkıyorum. eve gidip biraz dinlenmem gerekiyor ve belki melisa çayı falan içerim gevşetir biraz. sinir ilacı almaya karşı bir inan olarak papatya yada melisa çayının muhteşem gücüne inanıyorum:)
sizi seviyorum sizinle olmayı da seviyorum. kendinize iyi bakın giremezsem şu an burda olmayanlara da selamlar mucka mucka muckaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
öglen yediklerimi kustumtansiyonum 16 ya kadar yükseldi bir ara midem bulandı ve hop dışarı:s
emoş çok dengeli olmuş ama bence çok olmuş ya.neyse sen hepsini sporla verirsin zaten
menümü yazıp çıkayım kızlar benim oğluş ilgi bekliyor
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+azıcık peynir
akşam:1 kaşık çorba+1 kaşık taze fasulye+1 kaşık yoğurt
saat 21 gibi 1 tane portakal yiyeceğim
oğluş yatar yatmaz 45 dk koşu bandı 15 dk bisiklet ve debelenme hareketleri yapacağım.öpüyorum sizleri
bu arada akşam üstü güzel bir film izledim
"beni unutma" güzel romantik bir türk filmi. mert fırat oynuyor.tavsiye ederim soğuk havalarda elde kahvelik bir keyif...
herkese mutlu akşamlar......
bir de tekin acar kozmetik var belki duymussunuzdur. onun sahibinin oğlu benim bir hayat yönetimi seminerinden arkadaşımdı. yıllar evvel tanışmıştık onunla irtibata geçtim ve cv mi yolladım belli mi olur bişey cıkar. yani her yolu deniyorum:))
bu arada cem de hala iş bulamadı5. aya girdik. sinirler her yerde çokg ergin anlayacagınız. illaki yoluna girecek hayat ama bakalım ne zaman
canım serum fizyolojik yada tuzlu su yap çek burnuna...başını sıcak tutman çok iyi..ben yılbaşı kukuletası almıştım onu takıyorum yatarken sıcacık
ay pepenin bi şarkısı var ya delirtiyo benii
çişimiz tuvalete kakamız tuvalete artık kimse yapmıycak altındaki beze
selam iyilik sendennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?