Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaaa emoş neler geliyor senin aklına :)))) güüldürdün beni valla iki damacana daha zayıfla valla bebek gibi olursun kız :)))

evet 20 verdim ya bi daha 20 versem 95-20=75 oooo ne isterimki allahtan bide kilo koruma programı ölene kadar yeter bana 75

2 avuç dolusu antep fıstıgı..
ama genelde kalori toplamı fena degil....

merhaba kızlar ben geldim hemen menümü yazıyım
sabah 1 adet haşlanmış yumurta 2 kupa şekersiz çay
ara 1 adet ceviz 1 kk peynir
öğlen yulaf ezmeli yoğurt
ara 2 fincan ödem çayı namı diğer özge çayı :)
1 adet elma
akşam iki adet küçük derileri alınmış haşlanmış tavuk 1 dilim kepek ekmeği

gayet ölçülü ve besleyici...

evet 20 verdim ya bi daha 20 versem 95-20=75 oooo ne isterimki allahtan bide kilo koruma programı ölene kadar yeter bana 75

off fıstık gibim olursun kız ama işte verdikten sonra geri almamak beni korkutan koruma dönemei valla zayıfladım diye sapıtiyorum ben...offf bi gitse şu kilolar da kurtulsak beee

canım salihanın durumuda karşık babası gelip erzuruma götürdü

ya üzüldüm..uuufffffff nazar degiyo.saliha öyle ,oya öyle ay bende tartıştım kocişimle biraz önce ama biz küs duramayız.fena kızdırdım ama hata bende azcık sakinlesin özür dileyip alırım gönlünü...

haklısın canım.çok canım isterse tadacağım artık ipin ucunu kaçırmak yok.aslında ben tam da senin dediğin gibi yaptım.4 ay ağzıma diyet dışı birşey almadım diyet bittiğinde deli gibi saldırdım ve verdiklerimi geri aldım.aslında diyet kilo vermek değil sadece.beslenme alışkanlıklarını iyi yönde değiştirmek

çok beğendim canım menünü afiyet olsun

bugün herkes tavuk yemişşş

süpersin emoş hem çok çeşitli hem çok dengeli

işte harika bir menü daha.afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…