- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.761
hay ben bu bilgisayarın
of kızlar yaaa, bilgisayarım hala göçük durumda, malum iki bebişle ben bir yere çıkamıyorum, eşimde yoğun çalışıyor ilgilenemiyor
yine kardişin pc sini aldım size durumumu bildireyim dedim. bu pc de bir garip bazı başlıklarda online olamıyorum, ne iş anlamadım. sinirlerimi zıplattıÇok üzgünüm çoook
tamda deneme süresinde olacak işmi busenağlama bu gidişle beni aranıza kabul etmezsiniz diye korkuyorum senağlama
samimiyetine güvenerek biraz kızacagım sana.. bence bunlar bahane okul sınav.. bence hiç bir etki yapmaz burası.. bak ben akşamdan akşama geliyorum bir satta kalıyorum yetiyo.. 2 satte olmadı 3 satte ugrayıp bişeyler yazsan gene olur.. bana göre istedigin kilona in öle cık.. çünkü ben sende şu an artık diyet yapmama istegi görüyorum.. bence bu şekilde şu anki ruh halinle gidersen buradan emin ol fazlaca kilo alır gelirsin...günaydın herkese
bişey söylücem
benim takımdan ayrılmam gerekiyo cünkü sınav cok yaklastı ve benim sürekli calısmam gerek
vaktim olmucak buraya gelmeye hatta su son iki gündür de zor giriyorum zaten..
sizide zora sokmak istemiyorum cünkü biliyorum cok yazamayınca takımca moral eksikligi oluyo haklısınız sizde..
o yüzden kızlar bosuna yer işgal etmekte istemem acıkcası..:çok üzgünüm:
hazır corba içenleri duymuştum diyette.. hatta bir kere alıp denemiştim.. tadını begenmedim aldıklarımıda attım.. tabi damak zevki.. ama içinde bir sürü katkı maddesi var.. belki arada kullanılır diye düşünüyorum..bu arada benim bahsettigim.. şu bardak corbalar.bende çikolatalının hastasıyım meyvelıyı begenmedım ekşi bır tadı var ....
canım eger burası senın derslerını etkılıyorsa tabıkı sen bılırsın...
hazır çorba ıcen varmı bu arada bunu sorucam ?
bu kız bu hafta beni gecerse kahrımdan öpürüm.. bunu bilin.. eger gelmezsem ruhuma fatiha okumaya başlayın cumadan sonra.. nesliiiiiiiiiiiiiii yesene beeeeeeeeeesabah bir tane elma yedim
sonrda arkasindan bir yudum ekmek attim agzima uc bardakta su ictim
sirkeli su icecem simdide
birde bugun gezmeye gidiyom kizlar hberiniz olsun ogleden sonra yokum yani
simdide nivea bady yapacam
kız bırak yesin engel olma ya bu kilo ver,p bizi gecerse bunun kahrı cekilirmi hiç düşün bir.. inşallah baya kalorili şeyler yapılmıştır neslide dayanamayıp yemiştirrrr:Saruboceq: :Saruboceq:nesli misafirlik haa yicen yine kurabiyeleri desene
bacııım 4. takım dört gözle seni bekliyor cevaplaman gereken bisürü şey varmış en kısa zamanda uğra anacım olurmu
valla bugün gözüm korktu .. gerci korkmadan ziyade eskidende diyordum mayıs donu 65.. böle geçsin ama elimden gelse daha alta gitmeye calışacagımkizalr sizden bir ricam var hepiniz hedeflerinizi yazarmisiniz yani su ayda sukadar kkilo verecegim diye
hedefim yok diyenlerde hedefim yok desin
analiz raporunda bunuda bildirmek lazimmis bu yuzden acele hepinizden bu mesaji bekliyorum
haysem sendende yazilan mesajlari tek mesajla ban iletmeni istiyorum oldumu gecen hafta kilo aldigin icin sana attim bu gorevi bir nevi ceza
ama sen ceza degild ebana yardim olarak algila tammami guzelim
vallla seda verir.. bu işin sırrı sporda .. vermese bile cok zayıf durur oldugu kilodanhımmm anladım süpersin canım yaaa.verirsin sen bence eminim
ben bugün maşallah çok girdimde topiğe. kimsecikler yookk malesef
canım kimsecikler yoktur belki .ama sen geçmişi hiç okumuyomusun.sana kaç kez soru sordum veya hitap ettim hepsi askıda kaldı,hiç cevap vermedin.neyse kısasa kısas var dimi ama.
kıs aha ben okuyom noluyo.. bak ne gelen var ne giden.. herakşam kendi kendime konuşup cıkıyorum görmüyonmu...bu arada sen ne sordunki....
sendemi gittin rose... kız her akşam yalnız kalıyom burada.. oysa birilerine ihtiyacım var.. diyet modundan cıkıyorum yav ben.. neyse bende cıkım bari... cok bahsetmişsiniz bayadır yapmıyordum bari bende sirkeli su içim yatım bugün
sendemi gittin rose... kız her akşam yalnız kalıyom burada.. oysa birilerine ihtiyacım var.. diyet modundan cıkıyorum yav ben.. neyse bende cıkım bari... cok bahsetmişsiniz bayadır yapmıyordum bari bende sirkeli su içim yatım bugün
kız burdayım.yemek hazırlıycam.senle ilgisi yok.sana bişewy demedik.o arkadaşa kaç kez bişeyler yazdım soru sordum.hiçbirine cevap vermedi.ona dedim.sen bi durr.
gel ben seni diyet moduna sokim siskoooo
kiz sabah burdaydim guzelim hatta baska takimlara bile gittim sende burdaydin ama ses vermedin bana eski sayfalara bakarsan gorursun canimben bugün maşallah çok girdimde topiğe. kimsecikler yookk malesef
canim benim sen merak etme en azindan ugrastigini ve istedigini bu sekilde gosteriyorsun emin ol seninle cok guzel vakitler gecirecegiz canimhay ben bu bilgisayarın
of kızlar yaaa, bilgisayarım hala göçük durumda, malum iki bebişle ben bir yere çıkamıyorum, eşimde yoğun çalışıyor ilgilenemiyor
yine kardişin pc sini aldım size durumumu bildireyim dedim. bu pc de bir garip bazı başlıklarda online olamıyorum, ne iş anlamadım. sinirlerimi zıplattıÇok üzgünüm çoook
tamda deneme süresinde olacak işmi busenağlama bu gidişle beni aranıza kabul etmezsiniz diye korkuyorum senağlama
kız burdayım.yemek hazırlıycam.senle ilgisi yok.sana bişewy demedik.o arkadaşa kaç kez bişeyler yazdım soru sordum.hiçbirine cevap vermedi.ona dedim.sen bi durr.
samimiyetine güvenerek biraz kızacagım sana.. bence bunlar bahane okul sınav.. bence hiç bir etki yapmaz burası.. bak ben akşamdan akşama geliyorum bir satta kalıyorum yetiyo.. 2 satte olmadı 3 satte ugrayıp bişeyler yazsan gene olur.. bana göre istedigin kilona in öle cık.. çünkü ben sende şu an artık diyet yapmama istegi görüyorum.. bence bu şekilde şu anki ruh halinle gidersen buradan emin ol fazlaca kilo alır gelirsin...
şişko sensin.şakkıdı şakkıdı . unuttun galiba nerelerden geldimde sana kavuştum.. hem şu an aynı kilodayız.. cumayada daha var....
ay bu kız beni deli ediyorrrrrrrrrrrrrrkötükedihüso kötükedihüso
yok canım benim derdim o degil hani fazla ugrayamıcam cünkü bi yandan da kursa basladım bu son bi bucuk ay gündüzleri orda olucam sorun olmasın diye dedim sadece..
hani yazamayınca giremeyince baskasının hakkına engel oluyomus gibi ne biliyim
yoksa ben de tabi gitmek istemiyorum hem cok az kaldı hedef kiloma hem de burayı hakkaten bırakmak istemem acıkcası..
yani diyecegim etki yapmaz tabi ki ama az yazarsam eger sorun cıkarmı yoksa gitmek istemem tabi..
akşamları gir bişey olmaz.. bırakma sakın hedef kilona gel sonra...yok canım benim derdim o degil hani fazla ugrayamıcam cünkü bi yandan da kursa basladım bu son bi bucuk ay gündüzleri orda olucam sorun olmasın diye dedim sadece..
hani yazamayınca giremeyince baskasının hakkına engel oluyomus gibi ne biliyim
yoksa ben de tabi gitmek istemiyorum hem cok az kaldı hedef kiloma hem de burayı hakkaten bırakmak istemem acıkcası..
yani diyecegim etki yapmaz tabi ki ama az yazarsam eger sorun cıkarmı yoksa gitmek istemem tabi..
ne bu hafta bir kilomu verdin.. ne yani şimdi 67,800 misin :1shok: :1shok:hahaaaaaa sen git ye kizim bana ne bakiyon kendien bak kafadan bir kilo gitti bende bu hafataa a
sende ye istee
haticeye degil neticeye bak siskoooo
:lepi::roflol:
yakışır sana devam tam gazzkaydirigubbakcemile5bu arada benim hedefimde haziran ortasına kadar 58 olmak..
izinli mizinli yazma.. gitsin gündüz derse.. akşamlarıda arada ugrasın bırakma sakıncanim bende siyaha katiliyorum
benced ekal dedigim gibi eger derslerine etkisi varsa eger sinavlarin bittikten sonra gel olmazsa izinli yazariz ama tabiki kilo almamak sartiylaa ozaman sinavlarin bittigi zaman tekrar gelirsin bu arada tabi buayida birakmamais olursun bizim icin sorun olmaz caim sorun senin hedefine ulasmayip kilo alman olur
kiz siyah gozunmu korktu yavrum benimmmm
girdinmi diyet moduna ben onu duyim bir hadii
siskoo siskooo
canim bende siyaha katiliyorum
benced ekal dedigim gibi eger derslerine etkisi varsa eger sinavlarin bittikten sonra gel olmazsa izinli yazariz ama tabiki kilo almamak sartiylaa ozaman sinavlarin bittigi zaman tekrar gelirsin bu arada tabi buayida birakmamais olursun bizim icin sorun olmaz caim sorun senin hedefine ulasmayip kilo alman olur
peki o zaman canım eger sorun olmayacaksa kimse icin madem izinli yazabilirsiniz o zaman ben burda günde bi iki msj atsam bile kalmak istiyorum tabi sorun olmazsa?
ne dersiniz?fisfisfis
kız abartma be yarım saat kalsan 10 tane mesaj atarsın.. geçmişide okursun.. hayretsin ha.. yazmada ne var.. sen yeterki çıkma diyet modundan.. valla alırsın geri kiloları.. burada tecrube konuşuyor.. bak döndük dolandık nesliyle buluştukk. gerçi yetiştim ama :roflol: :roflol: geçmek için ugraşıyorum şu an :roflol: :roflol: böle yemeye nasıl kavuşacaksam...
kıs nesli vermedin dimi bir kilo bak dogru söle kafadan bir kilo ne demek yavvvvvvvvvvvvv :dilcikar: :dilcikar:
ne bu hafta bir kilomu verdin.. ne yani şimdi 67,800 misin :1shok: :1shok:
şişko sensşin bir kere.. kız ben diyet moduna bir giriyom bir cıkıyom.. bilmiyom ama tatlı yemedim.. sana cevap verim diyede sirkeyi hüpletiyorum... şişko sensinnnnnnnnnn.. ben nerelerden sana kavuştum.. vermedin dimi bir kilo yalan deee.. kız daha cumaya kadar sen bir kilo daha verirsin allahım ya... sen gezmeye gitmedinmi.. börek mörek yemedinmiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?