- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.781
peki o zaman canım eger sorun olmayacaksa kimse icin madem izinli yazabilirsiniz o zaman ben burda günde bi iki msj atsam bile kalmak istiyorum tabi sorun olmazsa?
ne dersiniz?fisfisfis
kız abartma be yarım saat kalsan 10 tane mesaj atarsın.. geçmişide okursun.. hayretsin ha.. yazmada ne var.. sen yeterki çıkma diyet modundan.. valla alırsın geri kiloları.. burada tecrube konuşuyor.. bak döndük dolandık nesliyle buluştukk. gerçi yetiştim ama :roflol: :roflol: geçmek için ugraşıyorum şu an :roflol: :roflol: böle yemeye nasıl kavuşacaksam...
kıs nesli vermedin dimi bir kilo bak dogru söle kafadan bir kilo ne demek yavvvvvvvvvvvvv :dilcikar: :dilcikar:
haahhaaaa yemedim iste yemedim yesil cay ictim borekleride sana postalamak icin yanima aldim nasil ama yermisin
git sen evde tatli felan yokmuu ye dur iste sen kilo al deki bana 70 kiloyum ozaman bende sana derim 68.800 diyee:roflol:
hadi be bende bişey sandım.. sen zaten 68,800 degilmiydin.. hani kilo vermiştin gözümü korkuttun valla.. neyse daha var cumaya.... valla ben seni 67,600 sandım isyanları oynuyordum burada.. neyse keyfim yerine geldi... :roflol: :roflol:
evet evet baktım.. 68,800 sün bu hafta... nen 200 vermişsin birde gerim gerim geriliyon iyiki bu haftada vermedik ha.. hem daha cumaya var .. ayy vermmeiş bir kiloooooooooooooooo.. valla alsamda gam yemem vermemişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
hadin ben kaçtım kalın saglıcakla hepiniz...
nesli ye bir tanem canımmmmmmmmmmmmmmm... yarın gezmeye gitmiyonmu.... inşallah ahav acar bende yürürsem bu 2 gün veririm..
vermemişşşşşşşşşşşşş:sm_cool: vermemişşşşşşşşşşşşşşşşşşş:sm_cool: :sm_cool: şakkıdı şakkıdı
off ne yogun bır gundu yaaa.....daha yenı eve geldım semızotu yedım yogurtla ama spor yapamadım bugun aksam yapayım dımı...
sıyahla neslıhan masallah sayfalarca dökturmussunuz.....helal valla....
sıyah acılen toparlan sız olmasanız bız naparız yaaa...
tuba nerelerde???
neslı slm canım hosgeldın geldımı kaynanan
sedaa canim send ehosgeldin ne yaptin evdemisin simdi
neler aldin kiz nerelere gittin adanada anlatsana benimkiler gelmeden
kaç kilo oldun kilo verdinmi.. kesin vermişsindir valla sen
seda sen gittin neler oldu bir toparlayamamdım kendimi..2 gündür dikkat ediyom bugün gene ipin ucunu kaçırdım malesef....
offf offfffffffff kıskandım alışmışım sabah 5 de kalktım pencereden baktım ne göreyim yagmur sagnak gibi.. geçit vermiyo valla.. eve gelip aslında step yapsam iyidi ama hiçmi hiç canım cekmedi ...ç aslında sabah bir bucuk saat akşam bir bucuk saat yürüseydim yediklerim hiçdi.. ama ben hem hareketsiz kaldım hem yemeyi abartımm....
burdayım bee
yemek yaptım geldim.anladınızmı benim neden kilo aldığımı şimdi.eşim daha gelmedi.anca geliyo.ee busaatten sonrada yemek yiyoruz.ben normalde yemem ama bugün canım yoğurt çorbası istiyodu kaç zamandır yaptım şimdi az içerim artıkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?