Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

peki o zaman canım eger sorun olmayacaksa kimse icin madem izinli yazabilirsiniz o zaman ben burda günde bi iki msj atsam bile kalmak istiyorum tabi sorun olmazsa?
ne dersiniz?fisfisfis

tamam gel mesaji uce cikartalim senide izinli yazmayim cumalarida bildirimini yap hi ne dersin hadi bak iki kurtarmazz

verdim iste verdim catlada patl agel hadi gel simdide gectim de nesliye sırnaşık şey
kizim sen ne duruyon git tatli ye bak kac gundur kanaman durmuyormus kan sekerin dusmustur senin bak bayiliverirsin

haahhaaaa yemedim iste yemedim yesil cay ictim borekleride sana postalamak icin yanima aldim nasil ama yermisin
git sen evde tatli felan yokmuu ye dur iste sen kilo al deki bana 70 kiloyum ozaman bende sana derim 68.800 diyee:roflol:

hadi be bende bişey sandım.. sen zaten 68,800 degilmiydin.. hani kilo vermiştin gözümü korkuttun valla.. neyse daha var cumaya.... valla ben seni 67,600 sandım isyanları oynuyordum burada.. neyse keyfim yerine geldi... :roflol: :roflol:

yoo bendemedimki 68.8 diye hani sen once 70im de bende sonra senin keyfin yerine gelsin diye soylerim
bosuna keyfin yerine gelmesin cunku diyet moduna girdinmi soyle hadi soylelülülülülülü

evet evet baktım.. 68,800 sün bu hafta... nen 200 vermişsin birde gerim gerim geriliyon iyiki bu haftada vermedik ha.. hem daha cumaya var .. ayy vermmeiş bir kiloooooooooooooooo.. valla alsamda gam yemem vermemişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
hadin ben kaçtım kalın saglıcakla hepiniz...
nesli ye bir tanem canımmmmmmmmmmmmmmm... yarın gezmeye gitmiyonmu.... inşallah ahav acar bende yürürsem bu 2 gün veririm..
vermemişşşşşşşşşşşşş:sm_cool: vermemişşşşşşşşşşşşşşşşşşş:sm_cool: :sm_cool: şakkıdı şakkıdı

asagidaki bayanlar hosgeldiniz bakim destinam kiz bak geldim biryere gitmedim
ordad ikitane pogaca yedim aksmada ikikasik pilav iki kasikta yodurt yedim bir yudumda ekmek tabiki

gitmiyom kizim gitsem ne olacakki yemiyom iste sende catla
zaten diyet moduna gir diye soyleim bir kilo verdim diye
usenmeden verdigim kiloyami baktin sen simdi yazikkk
anam bu kadar korkma kiz
bak stresten alacan sonra kilo demedi deme laelaelaelaelae

kiz nereye gidiyon bide kahir yapiyon kimse yok kendi kendime konusuyom diye hafta sonu ben burda nobet tuttum sen gelmedin ben ne yapim
simdi gidecem diyon hepimiz burdayiz iste
aaaaaaa

anam kendi kendime konusuyom sunlara bak msnde mi cene yapiyonu zyoksa cadilar buraya gelin cabuk bak bende gidecem benikiler doktora gittiler oyuzden burdayim simdi gelirler yoksa

off ne yogun bır gundu yaaa.....daha yenı eve geldım semızotu yedım yogurtla ama spor yapamadım bugun aksam yapayım dımı...

sıyahla neslıhan masallah sayfalarca dökturmussunuz.....helal valla....

sıyah acılen toparlan sız olmasanız bız naparız yaaa...

tuba nerelerde???

neslı slm canım hosgeldın geldımı kaynanan

ki zbende daha yeni geldim siyahla karsilastim neyseki sende hosgeldin canim bneim yok daha bir hafta sonra gelecek
tugbada yok gitti sanirim o okududa cikti herhadlde yazamadi ya hyasem gelmedi bugun halbuki ceza vermistim kendisine ya nasil olacak benmi yapacam ytani simdi neyse yarian kadar beklerim gelmezse bakacaz artik

sedaa canim send ehosgeldin ne yaptin evdemisin simdi
neler aldin kiz nerelere gittin adanada anlatsana benimkiler gelmeden

sedaa canim send ehosgeldin ne yaptin evdemisin simdi
neler aldin kiz nerelere gittin adanada anlatsana benimkiler gelmeden

hoşbuldum şekerim evdeyim yeni geldim yemekten sonra yürümeye çıktık arkadaşlarla 1saat yürüdüm geldimm...valla birsürü şey aldım annem eşyalarımı üzerimde görünce bunlarla gezemezsin dedi çünkü herşey üstümden dökülüyordu kaydirigubbakcemile2
pantolon tişört annem ne gördüysek aldı realden :lepi:
birde hergün üniversitenin havuzuna gittim 1saat yüzdüm kilo almadan dönebileyim diye öyle canım inşallah sende gidebilirsin yazın

selam canım evet kilo verdim geçen haftada bildirim yapamamıştım buhafta çok vermiş görünecem bugün tartıldım 65.300 geldim bakalım cumaya neolacak..hiç kafana takma şekerim halledersin sen yarın öbür gün havalar açarsa iyi bir yürüyüş yaparsın toparlarsın..olmazsada evde yapmaya çalışırsın..cumaya kadar öğlenleri kaçırsanda akşamları hafif yemeye çalış siyahçım zaten dikkat edince hemen veriyorsun sen kaydirigubbakcemile5

burdayım bee
yemek yaptım geldim.anladınızmı benim neden kilo aldığımı şimdi.eşim daha gelmedi.anca geliyo.ee busaatten sonrada yemek yiyoruz.ben normalde yemem ama bugün canım yoğurt çorbası istiyodu kaç zamandır yaptım şimdi az içerim artıkk.

siyahçım buarada buarada benim eve yakın bir yer açmış belediye..maddi imkanı olmayan,kursa dershaneye gidemeyen çocuklar geliyormuş gönüllüler ders veriyormuş bende bugün başvurdum..yarın boş vakitlerime uygun program hazırlayacağız ilköğretim öğrencilerine bilgisayar,lise öğrencilerine de kimya ve matematik dersleri verecem çok heyecanlıyım valla senin sayende aklıma geldi böyle birşey çok teşekkürler :1hug:
birde senle konuştuğumuzdan beri aklımdaydı ne yapabilirim diye düşünüyordum dün sabah nette gezerken bir ilan gördüm urfadan bir kütüphanenin müdüresi kitap yardımı istiyordu bende ilan hazırladım okulda panolara astım müdüreyide aradım ben şimdiden kendimden ve 2arkadaşımdan 70 kitaptan fazla buldum 10güne kadar topladıklarımızı urfaya göndereceğiz çok sağol bunları aklıma getirdiğin için a.s.

canım benim tabi ondan alıyorsundur az yesen bile busaatten sonra yeyince kiloya dönüyordur işin zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…