- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.741
hedefim
13haziranda 58kilo olmak
canım 1,5 ayda 10 kilo nasıl vereceksin?dikkat et kendine
ya hedefi, haziranmı yoksa temmuzmu diycerz
neyse ben haziranın20sine 76
temmuzdada 72 kilo olmak istiyorum.aslında daha az ama böyle diyelim bakalım.
canım şuanda 66kiloyum hatta daha bile az yani 7kilom felan kaldı 10kilo değil birde birşey olmaz zaten aç kalmıyorum ben herşeyden yiyorum sporla verecem tabi inşallah güzelim
hımmm anladım süpersin canım yaaa.verirsin sen bence eminim
bu arada nihayet avatar imi degistirmesini ogrendim bu benim gibi teknoloji ozurlusu olarak buyuk basari-tatlicadiarzu-birde kilo cizelgesini basarsam super olacak
kısım ne yalan söleyecem gördüm.. ama tartlıgımda size söledigimde o kilodaydım hayret bişey... hadi get kına ya bu akşamda çok yedim.. ay gıcık oldum bu kıza.. halbuki adam sadece bu kız için ac gezer noldu banaaaaaaaaaaakötükedihüso kötükedihüsohadi hadi 7lileri gordum de itiraf et ben seni bilirim sen beni
sen kesin 73 olmussundur da ben sevinmeyim diye soylememissindir :roflol:
siskoo ayrica sensinndelikafadulden
inşallah güzelim.. inşallah girersin... benim umutsuzlıgım üstümde bugün nedense ..ne o kız tugba turkıye dar mı geldı fransalara gıdıyosun ...
selam mıllet bu arada
bızımkıler butun masa mantı yedıler bana hadı dedıler ben dedım yok sız zayıfsınız ıhtıyacınız var valla gözumun önunde yedıler ben sımdı semızotunu yogurtladım yedım pulbıberle kızıma corba yaptım ondanda ıctım bıraz aksam 1 saat 15 dk yurudum ama bırazdan bır saat kadar sonra mekık cekıcem artık ust tarafıda erıtmem lazım cumaya bende dereceye gırıcem bekleyın...
kaç kilo oldun kilo verdinmi.. kesin vermişsindir valla sensiyahçım ve spagotçum teşekkürler hoşbuldum bende sizleri özledimmm.spagot ayağının geçmesine sevindim aman dikkat et spor yaparken
seda sen gittin neler oldu bir toparlayamamdım kendimi..2 gündür dikkat ediyom bugün gene ipin ucunu kaçırdım malesef....siyahçım cumaya kadar dikkat et aldıklarını hemen verirsin canım sen..
şekerler bende sporumu yazayım
1saat yürüyüş
100 mekik
200 hayali bisiklet
100bacak açma kapama
100 yanlara eğilme
şimdilik bukadar öğlen okula gidecemm belki akşam yemeğinden sonra biraz daha yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?