Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

destinam ben önceleri bukadar azimli değildimkii 10 ocakta felan başladım ilk başlarda bukadar çok spor yapmıyordum zayıflayabildiğimi gördükçe gaza geldim..zaten ben iri yapılıyım biraz boyum 1.74 şuanda 66kiloyum pek kilolu görünmüyorum adanada herkes yeter daha fazla zayıflama dedi ama ben 58e inmeden bırakmak istemiyorum..zaten şuandada sıkı diyet yapmıyorum canımın istediğini yiyorum ama hem midem küçüldü hemde akşamları hafif geçiriyorum birde günde 2saatten fazla spor yapıyorum ondan zayıflıyorum tatlım..58e inincede enaz yarım saat sporumu yapacağım birdaha asla bu rakamları görmek istemiyorum :1no2:

canım herkes aç karnına diyor ama yatmadan önce içiyorum hem bağırsaklarıda çalıştırıyor ben birazda ondan içiyorum sanırım destinamında kabızlık sorunu vardı sirkeli su biraz işe yarıyor..

kizalr sizden bir ricam var hepiniz hedeflerinizi yazarmisiniz yani su ayda sukadar kkilo verecegim diye
hedefim yok diyenlerde hedefim yok desin
analiz raporunda bunuda bildirmek lazimmis bu yuzden acele hepinizden bu mesaji bekliyorum
haysem sendende yazilan mesajlari tek mesajla ban iletmeni istiyorum oldumu gecen hafta kilo aldigin icin sana attim bu gorevi bir nevi ceza
ama sen ceza degild ebana yardim olarak algila tammami guzelim

iste sen oyle diyon baskasida yemekten sonra diyo
gecen ender saraci okudum hatta buraya yazdim yemekten sonra yedigimizi sindirmemiz icin diyo bir bardak icin
hangisi dogru simdi bende anlamis degilim :bbo:

hedef kilom
haziran 20 de 65 kilo olmak

bu sekilde herkez yazarsa biran once haysemde bir mesaj altinda toparlar bende analiz yerine iletirim

iste sen oyle diyon baskasida yemekten sonra diyo
gecen ender saraci okudum hatta buraya yazdim yemekten sonra yedigimizi sindirmemiz icin diyo bir bardak icin
hangisi dogru simdi bende anlamis degilim :bbo:

canım ben zaten aç karnına içemiyorum gece uyumadan içiyorum tümgün yediklerimi sindirsin diye ama burda okuduğum kadarıyla herkes sabah uyanınca içiyor..

anladım seda bayagı uzunmussun....ben 81'e nasıl oldu cıktın eskıden onu merak ettım

hedefımmmm eylül ayında 68 olmak yanı ayda 2 kg vermek 5 ayda 10 kg vermek...cok mu uzun oldu?

slm arkadaslar cok yogunum unutmadan yediklerimi yazayim ben= sabah klasik kahvalti oglen galeta unu kapli hindi eti bi dilim peynir ara ogun yok kahvaltiyi gec yaptim

anladım seda bayagı uzunmussun....ben 81'e nasıl oldu cıktın eskıden onu merak ettım

hedefımmmm eylül ayında 68 olmak yanı ayda 2 kg vermek 5 ayda 10 kg vermek...cok mu uzun oldu?

canım ben 6yaşında yüzmeye başladım lise sona kadar haftada 4gün yüzüyordum sonra öss ye hazırlanırken bıraktım yavaş yavaş aldım kiloları ama enson yılbaşından sonra bi baktım 8li rakamları görüyorum ancak kendime geldimm

herkesin kendine gore hedefi var eger sne bunu kendine uygun goruyorsan niye uzun olsun destinam kafana gore takil yavas yavas ver kalici olsun bu arada kellogs k tadini sormusun ben her gun kulaniyorum ikindin ara ogun olarak tadi guzel tok tutuyo ben sade olanini kulaniyorum

kesin olursun sedaa cok spor yapan birisin normal beslendigin halde spor la kilo veriyorsun ben dun gece yaptim biraz mekik sadece 20 tane yapabildim sen 100 yapmisin imrendim sanahihoyyyt

çok sağol tatlım inşallah..başlangıç için 20 kötü değilki canım hergün 5 er tane arttırırsın bi bakmışsın sende 100tane yapabiliyorsun..önemli olan başlaman hergün sporunu yap inan cumaya yararını göreceksin sende kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…