- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.721
HOSGELDIN KAPTAN
naber nasılsın bak takım nasıl bu hafta gördunmu sana daha cok ıhtıyacımız var bızı ıhmal etme
seda bu arada senın baslangıc kılon 81 ya bu kadar azımlı bırı nasıl o kadar kıloya cıktı merak ettım dıye duzelteyım...
kiz bir yere gitmiyom burdayim anacim ne yapayim arada gidiyom herzaman degilki okdarda musade edin artikin yaww
kiz bende cok anlamis degilim canim nezman icildigini biri diyo yemekten sonra biri diyo yemekten once ben nezman aklima gelirse ozaman iciyom sende bana takil bosverr
canım herkes aç karnına diyor ama yatmadan önce içiyorum hem bağırsaklarıda çalıştırıyor ben birazda ondan içiyorum sanırım destinamında kabızlık sorunu vardı sirkeli su biraz işe yarıyor..
iste sen oyle diyon baskasida yemekten sonra diyo
gecen ender saraci okudum hatta buraya yazdim yemekten sonra yedigimizi sindirmemiz icin diyo bir bardak icin
hangisi dogru simdi bende anlamis degilim :bbo:
hedefim
13haziranda 58kilo olmak
anladım seda bayagı uzunmussun....ben 81'e nasıl oldu cıktın eskıden onu merak ettım
hedefımmmm eylül ayında 68 olmak yanı ayda 2 kg vermek 5 ayda 10 kg vermek...cok mu uzun oldu?
anladım seda bayagı uzunmussun....ben 81'e nasıl oldu cıktın eskıden onu merak ettım
hedefımmmm eylül ayında 68 olmak yanı ayda 2 kg vermek 5 ayda 10 kg vermek...cok mu uzun oldu?
kesin olursun sedaa cok spor yapan birisin normal beslendigin halde spor la kilo veriyorsun ben dun gece yaptim biraz mekik sadece 20 tane yapabildim sen 100 yapmisin imrendim sanahihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?