- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.161
kızlar bugün cok mutluyum birkaç gndür erkek ark ımla limoniydik.yani küs deildik ama soğuktuk ve ben bgn hiçbirşey beklemiyordum ondan.derse girdim cıktım nöbetçi öğrenci dedi ki hocam size çok gzl bir çiçek geldi ben de inanamadım baskasınadır o diyorum bana değildiryok hocam size geldi dedi.gittim bana gelmiş gerçekten.aldığım en büyük hediyeydi.önceden de cicek aldı gökhan ama ben hep anlıodum alacağını bu tamamen sürpriz oldu 5 tane kırmızı gül var 5. senemiz oldugu için kırmızı bir vazoda beyaz süs çiçekleri ve yapraklarla süslü:) çok mutluyum
kızlar bugün cok mutluyum birkaç gndür erkek ark ımla limoniydik.yani küs deildik ama soğuktuk ve ben bgn hiçbirşey beklemiyordum ondan.derse girdim cıktım nöbetçi öğrenci dedi ki hocam size çok gzl bir çiçek geldi ben de inanamadım baskasınadır o diyorum bana değildiryok hocam size geldi dedi.gittim bana gelmiş gerçekten.aldığım en büyük hediyeydi.önceden de cicek aldı gökhan ama ben hep anlıodum alacağını bu tamamen sürpriz oldu 5 tane kırmızı gül var 5. senemiz oldugu için kırmızı bir vazoda beyaz süs çiçekleri ve yapraklarla süslü:) çok mutluyum
ay ne güzel hayatım.değerini bilin birbirinizin.ben kazma kocama bugün ne yapıyoruz dedim o da ben ders yapıyorum ya sen dedi yaa
merhaba ilkinnnnnnnnnnnnnben geld,m kızlar nasılsınız?
ay ne güzellll mutlu olmussundur...hem barişmişsiniz da ne güzellllllllkızlar bugün cok mutluyum birkaç gndür erkek ark ımla limoniydik.yani küs deildik ama soğuktuk ve ben bgn hiçbirşey beklemiyordum ondan.derse girdim cıktım nöbetçi öğrenci dedi ki hocam size çok gzl bir çiçek geldi ben de inanamadım baskasınadır o diyorum bana değildiryok hocam size geldi dedi.gittim bana gelmiş gerçekten.aldığım en büyük hediyeydi.önceden de cicek aldı gökhan ama ben hep anlıodum alacağını bu tamamen sürpriz oldu 5 tane kırmızı gül var 5. senemiz oldugu için kırmızı bir vazoda beyaz süs çiçekleri ve yapraklarla süslü:) çok mutluyum
hahah o da güzelmişşş=)ay ne güzel hayatım.değerini bilin birbirinizin.ben kazma kocama bugün ne yapıyoruz dedim o da ben ders yapıyorum ya sen dedi yaa
hahahahahah kelekkk=)ahh ahhh benimki bana çikolata bile almamış işte kimine kavun kimine kelek :)))
naber şekerimmmmm
ay sonunda yanii kalabildin kzıınla başbaşa=)
bizimki köprüyü geçmedi.. Köprüye geçirdi:) :)yaa evlenince bazı şeylerin boyutu değişiyor benim kocam ilk tanıştığımızda bir sene boyunca sürekli çiçek aldı geldi yanıma ben artık alma yazık solup gidiyolar dediğimde de saksıyla çiçek alıp geliyordu evin içi çeşit çeşit saksı çiçeğiyle dolmuştu...ama işte herşey köprüyü geçene kadar :)))
millet tatil modundan çıkmadı heraldeaayy bgn kimse girmemiş takıma şaşırdım vallah pek bi sessiz olmuş ıssız olmuş buralar.
ay ne güzel hayatım.değerini bilin birbirinizin.ben kazma kocama bugün ne yapıyoruz dedim o da ben ders yapıyorum ya sen dedi yaa
gözünaydın:) moralin yerine gelmiştir artık.. Allah bozmasınkızlar bugün cok mutluyum birkaç gndür erkek ark ımla limoniydik.yani küs deildik ama soğuktuk ve ben bgn hiçbirşey beklemiyordum ondan.derse girdim cıktım nöbetçi öğrenci dedi ki hocam size çok gzl bir çiçek geldi ben de inanamadım baskasınadır o diyorum bana değildiryok hocam size geldi dedi.gittim bana gelmiş gerçekten.aldığım en büyük hediyeydi.önceden de cicek aldı gökhan ama ben hep anlıodum alacağını bu tamamen sürpriz oldu 5 tane kırmızı gül var 5. senemiz oldugu için kırmızı bir vazoda beyaz süs çiçekleri ve yapraklarla süslü:) çok mutluyum
gelinliği çıkarınca başına gelmeyen kalmıyor:):)ya evli olunca deişiyomus iş öle diolar evlenmeden ne yapsa kardır
ya evli olunca deişiyomus iş öle diolar evlenmeden ne yapsa kardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?