Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay ne güzel hayatım.değerini bilin birbirinizin.ben kazma kocama bugün ne yapıyoruz dedim o da ben ders yapıyorum ya sen dedi yaa

bugün cok yoruldum ve yrn akşama kadar doluyum..ders saatimin artması maaşım için iyi oldu ama beni cok yoruyo

ahh ahhh benimki bana çikolata bile almamış işte kimine kavun kimine kelek :)))

ay ne güzel hayatım.değerini bilin birbirinizin.ben kazma kocama bugün ne yapıyoruz dedim o da ben ders yapıyorum ya sen dedi yaa

yaa evlenince bazı şeylerin boyutu değişiyor benim kocam ilk tanıştığımızda bir sene boyunca sürekli çiçek aldı geldi yanıma ben artık alma yazık solup gidiyolar dediğimde de saksıyla çiçek alıp geliyordu evin içi çeşit çeşit saksı çiçeğiyle dolmuştu...ama işte herşey köprüyü geçene kadar :)))

ben geld,m kızlar nasılsınız?
merhaba ilkinnnnnnnnnnnnn

ay ne güzellll mutlu olmussundur...hem barişmişsiniz da ne güzellllllll

hahah o da güzelmişşş=)

ahh ahhh benimki bana çikolata bile almamış işte kimine kavun kimine kelek :)))
hahahahahah kelekkk=)

benimki de çiçek ve minik kalp çikolata almış..kızını da unutmamiş tabi ona da ooyuncak almış o da sevgilisiymil hehehe

bizimki köprüyü geçmedi.. Köprüye geçirdi:) :)

çok güzel allah tamamına erdirir inşallah canımmmmmmmmmmmm

Biraz önce yemekte babam ekmek yemem için ısrar etti:) akşamları ekmek yemiyorum dedim.. Fazlalığı at ama incelmeyi düşünme dedi:):)

gözünaydın:) moralin yerine gelmiştir artık.. Allah bozmasın

ya evli olunca deişiyomus iş öle diolar evlenmeden ne yapsa kardır

yooo benim kocacım alır yaa.her sene dogum günü evlilik yıldönümü yılbaşı sevgililer günü.takı türü her eşyamı o almıştır hediye diye...
bugünde bi kol saati almış ama ben istemedim bu ara çok sıkışıgız da.
o da akşam üstü çocuklarla 2 tane gül bi tanede seni seviyorum yazılı olan minik kalp almış.çocuklara gülleri kalbi kendisi verdi.
çocuklarda hediyeleşmeye alışsın diye yapıyo.ve iyi oluyo...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…