Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olur canım niye olmasın düzenli gittikten sonra

hımm cumaya kadar eksilere düşersin canım dikkat et

canım bugünden itibaren yine başladım dikkat etmeye.o yüzden spora yazılmaya karar verdim zaten.utanma belasına daha çok dikkat ederim diye.dün de yemiştim bolca menümü yazmayayım ama bugünkü baskülde + 5oo gr gelince sevindim.yarın eski kiloma kavuşursam inşallah cumaya eksi olurum

kızlar gittim bugün sporda deneme seansına.epeyce terledim.aletler var her birinde 30 saniye kalıyorsun sonra hoplayıp zıplıyorsun 30 saniye sonra yine alet.tüm aletler bitince bir tur daha.yararlı gibi sonuçta hareket ediyorsun.ben yazıldım ve başladım.kiloma nasıl etki edecek göreceğiz inşallah.bu arada çok zevk aldım ya hoşuma gitti şimdilik.hergün gitcem yarın ölçülerimi alacaklar hayırlısı bakalım

Sabah
bir di,lim etimek
bir yumurta
4 yeşil zeytin
yarım kib. K. Kadar peynir
sekersiz çay

ardından 1 bardak elma kürünasıl sizde

gunaydın ben geldimm
günaydın ayşeeee

deniz mi uyutmuyo ders mi çalışcan?
tabikide deniz=)))))))))))allahtan 2.30 da uyudu..

günaydın arkadaşlar

günaydın canımmmmmmmmm

ayy ne güzelll..mutlaka verirsinnn sıkılaşirsin daaaaaaaaaaa

Özge ne kursuna gidiyon kız.. Çalışmayıp bebisi büyütcektin nooolduu sıkıldınmi evde

canım kursa çalışıyoken başlamıştım zaten 1 ay olacak nerdeyse....çocuğumu büyütücem diye hiç bişey yapmıyım mı hem onu büyütüp hem de farklı bir sürü şey yapabilirim yani :)) ben getirip götürmesi zor oluyor birde süt iznim bitti gündüzleri kızımın yanına dönemiycem diye bıraktım işi...zaten işten çıktığımdan beri dinlenmeye bi fırsatım olmadı misafirden başımı kaldıramadım çalışırken daha çok vaktim oluyor du sıkılmaya salihacığım :)))

Sabah
bir di,lim etimek
bir yumurta
4 yeşil zeytin
yarım kib. K. Kadar peynir
sekersiz çay

ardından 1 bardak elma kürünasıl sizde

canım bildiğim kadarıyla sen takımda değilsin takımda olmadan girilip menü yazılmıyor bildiğim kadarıyla.takım kaptanımız var adı aynalar kendisiyle bi görüş istersen...

eşimin kuzenini yolldım şimdi vee eeeeeeeennnn sonunda evimde yanlızım inanamıyorum en sonunda yanlızım...
şimdi bi bakalım ocağın 20 sinde annemle kızkardeşim geldi annem 3 gün kaldı gitti..kız kardeşim 15 gün kaldı gitti sonra eşim izin aldı oda 10 gündür evdeydi 25 gündür ilk defa bgn evde yanlız kalabildim...arada gelen giden misafirleri yazmadım bile yani düşünün artık sitresimi umarım bundan sonra kendime valkit ayırabilcem

efeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm
naber şekerimmmmm

ay sonunda yanii kalabildin kzıınla başbaşa=)

merhaba kızlar eve yeni geldim.
aslı gelemeyebilirmiş.mesaj attı.neti yokmuş selamları var..
ben de geceye gelirim .şimdilik çıkıyorum.iyi akşamlar...........

kızlar bugün cok mutluyum birkaç gndür erkek ark ımla limoniydik.yani küs deildik ama soğuktuk ve ben bgn hiçbirşey beklemiyordum ondan.derse girdim cıktım nöbetçi öğrenci dedi ki hocam size çok gzl bir çiçek geldi ben de inanamadım baskasınadır o diyorum bana değildir yok hocam size geldi dedi.gittim bana gelmiş gerçekten.aldığım en büyük hediyeydi.önceden de cicek aldı gökhan ama ben hep anlıodum alacağını bu tamamen sürpriz oldu 5 tane kırmızı gül var 5. senemiz oldugu için kırmızı bir vazoda beyaz süs çiçekleri ve yapraklarla süslü:) çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…