- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.181
a.s hava değişimi oldu sanırım midem bozuldu böğğ :) :)kıslar yazdım ama okudunuzmu bilmiyom.aslı nın net yokmuş giremeyecek selamları varrrrrrr
a.s hava değişimi oldu sanırım midem bozuldu böğğ :) :)
afiyet olsun emos akşam iyiki ekmek yok14/02/2012kah1 yumurta1 kk peynir1 adet etiform1y.k.acılı sosöğle4 adet köfte1 kase şehriye çorbasıara1 kase yogurtakşam20-30 kadar küçük hamsi4 yaprak marul1 avuç maydonoz bol limonlu yarım limon1/2 dilim ekmek1 y.k.tahin pekmez1/2 kk tahin helvasıaratürk kahvesi
ahh ahhh benimki bana çikolata bile almamış işte kimine kavun kimine kelek :)))
merhaba ilkinnnnnnnnnnnnn
ay ne güzellll mutlu olmussundur...hem barişmişsiniz da ne güzellllllll
benimki de çiçek ve minik kalp çikolata almış..kızını da unutmamiş tabi ona da ooyuncak almış o da sevgilisiymil hehehe
amin canım:)çok güzel allah tamamına erdirir inşallah canımmmmmmmmmmmm
evet canım :))) amin :))gözünaydın:) moralin yerine gelmiştir artık.. Allah bozmasın
gelinliği çıkarınca başına gelmeyen kalmıyor:):)
yooo benim kocacım alır yaa.her sene dogum günü evlilik yıldönümü yılbaşı sevgililer günü.takı türü her eşyamı o almıştır hediye diye...
bugünde bi kol saati almış ama ben istemedim bu ara çok sıkışıgız da.
o da akşam üstü çocuklarla 2 tane gül bi tanede seni seviyorum yazılı olan minik kalp almış.çocuklara gülleri kalbi kendisi verdi.
çocuklarda hediyeleşmeye alışsın diye yapıyo.ve iyi oluyo...........
Ilkin napiyon barıştınız :) nasıl geçti.. Rahatladın demi:)
hehehehe baban çok komikk=))) incelmeyi düşünme kikikiBiraz önce yemekte babam ekmek yemem için ısrar etti:) akşamları ekmek yemiyorum dedim.. Fazlalığı at ama incelmeyi düşünme dedi:):)
olsun ya içinden gelmiş adamcağızınnn..ne güzel bencede çocuklar da alişşsin şimdiden sonra odun olmasınlarrryooo benim kocacım alır yaa.her sene dogum günü evlilik yıldönümü yılbaşı sevgililer günü.takı türü her eşyamı o almıştır hediye diye...
o da akşam üstü çocuklarla 2 tane gül bi tanede seni seviyorum yazılı olan minik kalp almış.çocuklara gülleri kalbi kendisi verdi.
tamam canımmmmmmmmmkıslar yazdım ama okudunuzmu bilmiyom.
aslı nın net yokmuş giremeyecek selamları varrrrrrr
yaa evlenince bazı şeylerin boyutu değişiyor benim kocam ilk tanıştığımızda bir sene boyunca sürekli çiçek aldı geldi yanıma ben artık alma yazık solup gidiyolar dediğimde de saksıyla çiçek alıp geliyordu evin içi çeşit çeşit saksı çiçeğiyle dolmuştu...ama işte herşey köprüyü geçene kadar :)))
ay çoookkkkkkk komik yaaaaaaaaa demek ders yapıyoooooooo
yooo benim kocacım alır yaa.her sene dogum günü evlilik yıldönümü yılbaşı sevgililer günü.takı türü her eşyamı o almıştır hediye diye...
sevmedim helvaları ben14/02/2012
kah
1 yumurta
1 kk peynir
1 adet etiform
1y.k.acılı sos
öğle
4 adet köfte
1 kase şehriye çorbası
ara
1 kase yogurt
akşam
20-30 kadar küçük hamsi
4 yaprak marul
1 avuç maydonoz bol limonlu
yarım limon
1/2 dilim ekmek
1 y.k.tahin pekmez
1/2 kk tahin helvası
ara
türk kahvesi
sporumu yazayım daha yapmadım ama mıutlaka yapıcam
leslie 1
leslie 2
leslie 3
bisiklet 1 saat
yer egzersizi 15 dak
Bugünku menüm sabah: 2 dilim beyaz ekmek, 1kk peynir, rezene+yeşilçay, 1 çay kaşığı reçel... Öğle 1 tabak bulgur pilavı... Akşam 1 kase tavuk sote
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?