- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.821
hımm tamam canım.neyse herzamn bekleriz.fırsat buldukça gir ve yaz tamammı şekerkaydirigubbakcemile5.neyse haydi bakalım hepimize kolay gelsin.
gunaydın
bugun cok neselıyım makyajımı yaptım suyumu ıctım bırazdan kahvaltımı yapacagım...
aksam sedadan baska kımse gelmemıs...
tugbacım bencede o saatte yeme canım...yesende bıraz spor yapman gerekıyorı ınan kendını daha ıyı hıssedersın...
ben dun spor yapamadım bugun ıkı katı yapmam lazım surda bıldırıme 1 gun kaldı...
hepınıze basarılar arkadaslar...
seda bu arada sen 2 haftaya kalmaz mezun olursun gıbıme gelıyor :)
günaydınlar herkese sporumu yaptım geldimm
1saat yürüdüm
yarım saat koştum
100mekik çektim
100bacak açma-kapama yaptım
100sopa çevirme yaptım
100 yanlara eğilme yaptım
şimdilik bukadar birde 1kase sütlü kellogs yedim
günaydın şekerleeer
sedacım bravo almamış vermişsin şeker
nesliiii kaçsın bakalım sen söööleeeee aldığın kiloları heehehehe misafirlikte yediklerin başına der olacak kızıııım
Günaydın kızlaar,
:lepi: bilgisayarım oldu, akşam kardeşim yaptı
artık daha sık sizlerle olabileceğim.alkisalkisalkis
hayırlı sabhlar arkadaşlar.bugünden itibaren yemek düzenimi değiştirdim.gece tok karna tartılınca önce moralim bozuldu.tam yapamıycam derken.beynimde öyle şimşekler çaktıki anlatamam.hemne elime kağıt kalem aldım yapacağım yiyiceğim şeylerin listesini yaptım.haaa saatt gece 2.30 gibi buraya bile ben çıkıyorum diye yazıyodum.sonra yazdıklarımı hep sildfim.çünkü şuan nolursa polsun hala bişey bitmiş değil.hala önümde zamanım var.yaza ve yazdan sonrasına dimi ama.sabh erken kalktım.1sb sıcak su.sonra 1 bardak sirkeli su ama bardaklarım 1.5 bardaklık yani.sonra 2 sb .sıcak su daha içtim.sonrada form müsli yerdim sütle .ayy ben onu sevmedim bee.kelokslardamı öyle tadı.birazdanda meyvemi yiycem.öğlen baklabiliyosunuz demi.onu haşlamıştım akşam.birazını kavurmuştum birazdan da gerisini akvurup yoğurtla yiycem.akşam bundan sonra en son 7 de yemeğimi yiycem.eşimle anlaştım.sofraya oturmıycam artık diye.yani artık bütün koşullar tamam.çok hastayım.boğazım şiş hertarafım da ağruıyo.grip teolmuşum.ama bu haldeykensporumuda yapcam bugün .ev işelrimi bitirince.
sedacım sabah kaçta yürüyüşe gidiyrsun ve okulun rahatmı ders saatlerin felan?nasıl zaman bulup bu kadar güzel spor yapabiliyrsun?ben 7 de kalkıyrm koştur koştur işe geliyrm
canım bende 7de kalkıyorum akşamdan ısladığım kuru kayısıyı ağzıma atıp sıcak su içiyorum sonra elime su şişemi alıp çıkıyorum gelincede evde diğer hareketleri yapıp duş yapıyorum sonrada okul..okulum rahat değil canım ben eczacılık okuyorum pek kolay sayılmaz ama alıştım artık yorulmuyorum çünkü spor beni hiç yormuyor artık vücudum çok alıştı..ben her girdiğimde evde olmuyorum aralarda okuldanda girip yazıyorum herşeye yetişmeye çalışıyorum mesela şuanda okuldayım birazdan derse girecem ama bu koşturma beni dahada zayıflatıyor iyi oluyor yani
ayyyy ikiz bebişlerin mi var senin canım ne güzel.keşke benimde ikizlerim olsaaa :ecrin_bebek:
günaydınlar herkese sporumu yaptım geldimm
1saat yürüdüm
yarım saat koştum
100mekik çektim
100bacak açma-kapama yaptım
100sopa çevirme yaptım
100 yanlara eğilme yaptım
şimdilik bukadar birde 1kase sütlü kellogs yedim
zeamays bence ıcme senın zaten sırkelı suya ıhtıyacın yok daha bebıslerın cok kucuk....cok hamurişi ve tatlı gıbı seyler yeme yeterlı....kendılıgınden gıdıcek...
hoşgeldin aramıza canım sevindim bilgisayarının olmasına
vallaha haklısın destinam.iş kafada bitirmede.ama bu son kafamda bitirişim inşallah.çünkü busefer hedefime ulaşıncaya kadar kaçamk felan yapmıycam.en azından 75e düşünceye kadar.akşamda bal baklavada olsa yinede yemiycem artık.afferım tuba ıste böyle önce kafanda bıtıreceksın olayı...bak bende yavas yavas çözuyorum bu işi bırden olmuyor...mesela ekmek yersem bıraz yanında dırek tartıya yansıyor...gec yememeye calısıyorum ve hemen yatmamaya calısıyorum..
bende elmamı yedım öglenı beklıyorum sabırsızlıkla bırazdan suyumu ıcecegım burda hava acayıp kapalı sanırım yagmur yagıcak hala yaz gelmedı....aman gelmesın benım belımdekı katlar görunmesın hahahhaaa............
sen halledersin şekerim ben sana gerçekten çok inanıyorum ve güveniyorum yazın eşinin ve senin memleketine giderken çok daha ince olacaksın..kilo vereceksin ve düzenli sporda yapacağın için olduğun kilodanda az görüneceksin..kesin karar almana çok sevindim ayrılmak yok daha 1buçuk ay var gitmene ne verirsen kar canım..buarada geçmiş olsun tatlım
canım bende 7de kalkıyorum akşamdan ısladığım kuru kayısıyı ağzıma atıp sıcak su içiyorum sonra elime su şişemi alıp çıkıyorum gelincede evde diğer hareketleri yapıp duş yapıyorum sonrada okul..okulum rahat değil canım ben eczacılık okuyorum pek kolay sayılmaz ama alıştım artık yorulmuyorum çünkü spor beni hiç yormuyor artık vücudum çok alıştı..ben her girdiğimde evde olmuyorum aralarda okuldanda girip yazıyorum herşeye yetişmeye çalışıyorum mesela şuanda okuldayım birazdan derse girecem ama bu koşturma beni dahada zayıflatıyor iyi oluyor yani
zeamays annenlerle yakınmı oturuyorsun? ne guzel yaa cok rahat olur helede ıkız bebekler ıcın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?