Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bugun dün işlenenleri kitaptan çaliştim ve test çözdüm yaklaşik 2 saat ders çaliştim bu akşam yine kurs varrrrrrrrrr

maşşallah çalışkan arkadaşım benimm.bende başladım çalışmaya yoksa çalışmayacak.5 ders 24 er haftadan çalışmadan olmuyo zatennn

kilom 65.5 rejim yaparken kilo alan ilk insan ben olcam herhalde.ama reglim gecikti onun şişkinliği olabilir.bir de yemek yiyeli daha 1 saat oldu.ama sabah tartılıp buraya yazmaya vaktim yok okulda da 4 e kdr doluyum mecburen şimdi yazıyorum...

böyle kilo alınca iyice direncim kırılıo herşeyi yiyesim geliyo istediğim ben boşa aç kalıorm sanırım:S

ben uşaktaydım yeni geldim.kar fırtına arkadaşın arabasıyla gittik çok şükür kazasız belasız geldik.2 aydır sol üst göz kapagım seyriyodu.göz dr.muayene oldum. sol%50 sağ%80 astigmat.
hipermetrop olaraktan sağ 0,75 sol 0,50 gözlük kullanmam gerekiyomuş.....
ooooffffffffff aLDIM GÖZLÜGÜMÜ TAKTIM EVE GELDİM.BÜYÜK OGLUM ANNE ÇIKAR HİÇ YAKIŞMAMIŞ BEGENMEDİM.
ANLATA ANLATA SAKİNLEŞTİRDİM ZORUNLULUGUNU ANLATTIM.ÇOK ÜZÜLDÜ.YILLARDIR KIZKARDEŞİM VE ABLAM GÖZLÜKLÜYDÜLER.GEÇEN SENE LAZER YAPTIRDILAR.İŞİN KÖTÜSÜ EŞİM DALGA GEÇERDİ.BACANAKLAR EVİN SAGLAM KIZINI BEN ALDIM.SİZE ÇÜRÜKLERİ KALDI DİYE...
GÖZLÜK OLAYINI DUYUNCA TEL AÇTIM EŞİME ANLATTIM.BANA NE DESE BEGENİRSİNİZ."ZEKİ İNSANLAR GÖZLÜK TAKAR"

enson kaçtın canım sabah akşam 1-2 kilo oynuyo bende sen enson sabahmı tartıldıydın

bence üzülme ben ilkokuldan beri gözlük takıyodum üniye kadar şimdi de lens kullanıorm evde de gözlüğe devam alışırsın.şimdi alışmadıgınız için kötü gelebilir.sonra cıkarınca kötü gelio insana

kah
2 galeta
1tatlı kaşıgı tahin pekmez
1kk peynir

ögle
2 dilim ekmek
3 y.k acılı domatesli biber
3 adet pırasa(parmak kadar)

ara
1.5 lahmacun
salata

akşam
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tatlı kaşıgı tereyağ

gece
greyfurt yemedim ama canım istiyoooo

65 kiloydum gecen hafta ama yemekten baya snra tartılmıstım şimdi yemek yedim tartıldım böle oldu delircem okulda açlıktan basım dönüo konusurken fln cok kötü oluorm ama bu fedakarlıklarıma değmio

eşim nöbetçi o görmedi beni daha gözlükle.büyük oglum kötü karşıladı.gözleri sulandı aglıyacaktı.küçük oglum
éolsun anne sen gözlük taksanda ben seni severim"dedi yavrum yaaaaaaaaaa.alışırlar elbette bende alışırım herhalde

65 kiloydum gecen hafta ama yemekten baya snra tartılmıstım şimdi yemek yedim tartıldım böle oldu delircem okulda açlıktan basım dönüo konusurken fln cok kötü oluorm ama bu fedakarlıklarıma değmio

bence madem bundan sonra perşembe sabahları tartıl sen ..akşam kafanı karıştıracagına fazlamı azmı diye..
Ama ben de kaç haftadır takıldım95 te....
Yarın nolcak bilmiyorum
artık spor biraz zorlanıyom havalar çok soguk yeşillik yok.birazda bende veriyorum rahatlıgı var..ama sıkı bi şekilde başlamam lazım ...

Ben çıkıyom kıslar.çok yoruldum bugün....
Sporda canım istemiyorum sabah bildirim yapar çıkarım ama .yarın nöbet var haberiniz ola giremeyebilirim ben....
Herkese iyi gecelerrr

İyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür ama eşim su çiçeğiymiş kızlaaar,evin içinde kime baksam eli yüzü benek benek,hadi çocuklar neyse de büyük insanda daha bi komik duruyo:)))Gerçi adamcağız ateşle boğuşuyo hiç komik değil ama işte şeytan gıdıklıyo,bana diyoki "gülme kocana gelir başına".

101 dalmaçyalı sendromu :) :) çok geçmiş olsun nesli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…