- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.361
kızlar bugun dün işlenenleri kitaptan çaliştim ve test çözdüm yaklaşik 2 saat ders çaliştim bu akşam yine kurs varrrrrrrrrr
slm kızlar ben geldim arkadaşım vardı onla oturduk..kızlar size ilk çizdiğim resmimi gösteriyim facede de paylaştım ama burda da paylaşıyım sergilemiyceksem resim çizmenin anlamı ne değil mi ama :)))Eki Görüntüle 348547 Eki Görüntüle 348547
allah allah kızlar nerdesiniz
geldim geldimmmmmm
hoşgeldin cnm nasılsın
kilom 65.5 rejim yaparken kilo alan ilk insan ben olcam herhalde.ama reglim gecikti onun şişkinliği olabilir.bir de yemek yiyeli daha 1 saat oldu.ama sabah tartılıp buraya yazmaya vaktim yok okulda da 4 e kdr doluyum mecburen şimdi yazıyorum...
ben uşaktaydım yeni geldim.kar fırtına arkadaşın arabasıyla gittik çok şükür kazasız belasız geldik.2 aydır sol üst göz kapagım seyriyodu.göz dr.muayene oldum. sol%50 sağ%80 astigmat.
hipermetrop olaraktan sağ 0,75 sol 0,50 gözlük kullanmam gerekiyomuş.....
ooooffffffffff aLDIM GÖZLÜGÜMÜ TAKTIM EVE GELDİM.BÜYÜK OGLUM ANNE ÇIKAR HİÇ YAKIŞMAMIŞ BEGENMEDİM.
ANLATA ANLATA SAKİNLEŞTİRDİM ZORUNLULUGUNU ANLATTIM.ÇOK ÜZÜLDÜ.YILLARDIR KIZKARDEŞİM VE ABLAM GÖZLÜKLÜYDÜLER.GEÇEN SENE LAZER YAPTIRDILAR.İŞİN KÖTÜSÜ EŞİM DALGA GEÇERDİ.BACANAKLAR EVİN SAGLAM KIZINI BEN ALDIM.SİZE ÇÜRÜKLERİ KALDI DİYE...
GÖZLÜK OLAYINI DUYUNCA TEL AÇTIM EŞİME ANLATTIM.BANA NE DESE BEGENİRSİNİZ."ZEKİ İNSANLAR GÖZLÜK TAKAR"
bence üzülme ben ilkokuldan beri gözlük takıyodum üniye kadar şimdi de lens kullanıorm evde de gözlüğe devam alışırsın.şimdi alışmadıgınız için kötü gelebilir.sonra cıkarınca kötü gelio insana:d
65 kiloydum gecen hafta ama yemekten baya snra tartılmıstım şimdi yemek yedim tartıldım böle oldu delircem okulda açlıktan basım dönüo konusurken fln cok kötü oluorm ama bu fedakarlıklarıma değmio
süpewr bir menüüü
harika bir menü
kızlar çok teşekkür ederim,dün çok dikkat etmeye çalıştım az az sık sık yemeye gayret ettim inşaallah bu şekilde devam edebilirim.menün çok güzel nesliciğim çok gibi gözüküyor ama gayet ölçülü..
Eminecim geçenlerde bir doktordan dinledim ara öğünlerinizde peynir-ekmek gibi karbonhidratlı ve lifli atıştırmalar yapmak daha sağlıklı dedi bir de ara çok uzun olduğu için yedim simiti.ara diye 1 simit götürmüşün ya canımm
101 dalmaçyalı sendromu :) :) çok geçmiş olsun nesliİyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür ama eşim su çiçeğiymiş kızlaaar,evin içinde kime baksam eli yüzü benek benek,hadi çocuklar neyse de büyük insanda daha bi komik duruyo:)))Gerçi adamcağız ateşle boğuşuyo hiç komik değil ama işte şeytan gıdıklıyo,bana diyoki "gülme kocana gelir başına".
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?