Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam aslıcım oh yine gün yaniii kop kop

her ay var canım sadece mayısta 2 defa olacak

kızlar bugun dün işlenenleri kitaptan çaliştim ve test çözdüm yaklaşik 2 saat ders çaliştim bu akşam yine kurs varrrrrrrrrr

allah kolaylık versin canım

güzel çok beğendim

ay bitti çok şükür.martta vize mayıs sonu yada haziran başında final inşallah bitecek bu yıl

hadi hayırlısı

aman aman iyi olsunda nerde olursa olsun.....çok sevindim iyi haberlerineee

bende bende

canım bana cuma sabahları mesaj atsana hem daha az çıkarsın
telimi veriyim sana

lens düşünmez misin canım

Hazal deniz ağlarken ayna tutsana.. Sevimsiz olduğunu görünce aglamaktan vazgeçer belki:) :) :) :)

allah seni
ama susar karşısınd abaşka bir bebek ağlıyo sanır ilgisini çeker

Sağol canım,evet yaa heryer donuyo ne zor bi kış oldu böyle Allah fakir fukaranın yardımcısı olsun,zorda kalanların sıkıntısını gidersin inşaallah...

amin canım gerçekten çok zor

greyfurt ye canım bişey olmaz

65 kiloydum gecen hafta ama yemekten baya snra tartılmıstım şimdi yemek yedim tartıldım böle oldu delircem okulda açlıktan basım dönüo konusurken fln cok kötü oluorm ama bu fedakarlıklarıma değmio

canım senin sorunun benimle aynı uzun süre diyette olmakikimizinde çözümü spor bence

canım bazende öğrencilik güzel sorumluluk kalkıyor senden

bisküvi krakerin yerine alternatif bul be canım..her zaman ki gibi az

öğleyi çok fena geçiştiriyorsun canım.başka alternatifler bul

kızlar sabah yataktan zor kalkıyorum giyin okula git evden bişey hazırlayamıyorum bakkalda da bulduklarımızı alıyoruz malesef

bugün spora gidemedim.oğlum evde okula göndermedim çünkü.kayınvalidem de saat 11 den önce gelemem dedi.bende okuldan sonra o yorgunlukla gideceğim.yarım saat daha kalsın torunuyla.ay sinir oldum ya

niye gelememiş işi mi varmış

:))) eşimde beni gazlayıp duruyor üniversite sınavlarına gir yeniden resim öğretmeni olsana diye valla bi düşünüyom cazip geliyo bi düşünüyom 4 yıl yeniden öğrencilik tırstırıyor vallah

canım 4 yıl ne ki hemen geçer valla

aman ünv. öğrenciliği kolay iş beaaa..ben derslere bile girmezdim doğru düzgün hiç unutmam bi derse 1 dönem boyunca 1 kere girmiştim hehehe

sizde devam zorunluluğu yok muydu canım

benim cadı dün saat 1 den 3.30 a kadar ııı ııı ııı diye eşek gibi anırdı yaa deli etti benii ağlamak yok anırıyorrr..

emoşş naber canımmmmmmmmm

canım bizim okuldan bir arkadaş var 7-8 aylık bir kız var bugün yemeni ile kollarını bağladı kundak yapar gibi eskiden gece durmadan uyanıyordu böyle yapınca bir uyuyor uyanmıyor dedi sende bi denesene belki işe yarar

Bu arada babam istersen kpss ye hazırlan dedi.. Bizim bölümün puanı çok yüksek cesaret edemiyorum.. Şuan için ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum.. Dönem başladıya emin değilim.. Şimdi alırlar mi acaba okula ?

canım baştan pes etme dene bence hem kafanda dağılır
ücretli öğretmenlik olabilir bu ara tayinler oldu ya belki boşalan yerler olabilir

wawwwwwwwwwwwwww özge hariha bunlar yaaaaaaaaaaaaaaa
ay bitti çok şükür.martta vize mayıs sonu yada haziran başında final inşallah bitecek bu yıl
hadi bakalım hayırlıosııı

maşşallah çalışkan arkadaşım benimm.bende başladım çalışmaya yoksa çalışmayacak.5 ders 24 er haftadan çalışmadan olmuyo zatennn
öğrencilikten kurtulamıyoruzzz

kızlar ben geldim saat 10 da şimdi koçişle ve kızla ilgileniyorum geçmiş yapıyordum bıuraktım sonra yaparım öpüyorum hepiniziii

15.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pinkcat87.............7+
rainandthesun.......7+
melekayşe............7+
tedis.....................7+
fiyona07..............7
1.73..................... 7+
pisiq....................5 cezaya kalmışsın canım :26:
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…