- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.381
Oya'nın dönüşüne sevindim, inşaallah her sıkıntısı güzel sonuçlanmıştır.kızlar oyaya mesaj atmıştım cevap geldi ayın 9 undan beri eskişehirde arkadaşlarındaymış onlardada net yokmuş sade3ce telden faceye girebiliyorum diyor daha iyiyiymiş haftasonuda orda kalacakmış pazartesi iş başı yapacakmış ve takıma geri dönmek istiyor
Ay evet Salihacım aynı şeyi ben de söylüyorum :)))) 101 dalmaçyalıya döndünüz diyorum tabii işin şakası çok teşekkürler iyi dileklerin için.101 dalmaçyalı sendromu :) :) çok geçmiş olsun nesli
diyetisyene gitsene yada 1 hafta karbonhidrati kesmeyi dene65 kiloydum gecen hafta ama yemekten baya snra tartılmıstım şimdi yemek yedim tartıldım böle oldu delircem okulda açlıktan basım dönüo konusurken fln cok kötü oluorm ama bu fedakarlıklarıma değmio
Özge gerçekten çok beğendim harika olmuş,bişey sorucam resmin kurgusu sana mı ait yoksa biryere bakarak mı yaptın?slm kızlar ben geldim arkadaşım vardı onla oturduk..kızlar size ilk çizdiğim resmimi gösteriyim facede de paylaştım ama burda da paylaşıyım sergilemiyceksem resim çizmenin anlamı ne değil mi ama :)))Eki Görüntüle 348547 Eki Görüntüle 348547
Canım sen moralini boşa bozuyosun, regl dönemleri vücut su tutar,kilo almış gibi görünürsün ama aslında bu dönemde metabolizma 2 kat hızla çalışır ve diyetine dikkat edersen aslında bu dönemin sonunda daha güzel kilo verdiğini görürsün,ben hep kilo konusundaki sürprizlerimle bu dönemde karşılaştım ve ayrıca bu konuyu internette de araştırdım bu dönem bizim için aslında bi fırsat sakın canını sıkıp da aşırı yeme 2-3 gün sonra güzel sonucu görürsün inşaallah.kilom 65.5 rejim yaparken kilo alan ilk insan ben olcam herhalde.ama reglim gecikti onun şişkinliği olabilir.bir de yemek yiyeli daha 1 saat oldu.ama sabah tartılıp buraya yazmaya vaktim yok okulda da 4 e kdr doluyum mecburen şimdi yazıyorum...
Canım geçmiş olsun ve de hayırlı olsun gözlüklerin,ee ne güzel eşin de bu olaya güzel yönden bakmış,her durumda seni mutlu etmek istemiş anlaşılan.ben uşaktaydım yeni geldim.kar fırtına arkadaşın arabasıyla gittik çok şükür kazasız belasız geldik.2 aydır sol üst göz kapagım seyriyodu.göz dr.muayene oldum. sol%50 sağ%80 astigmat.
hipermetrop olaraktan sağ 0,75 sol 0,50 gözlük kullanmam gerekiyomuş.....
ooooffffffffff aLDIM GÖZLÜGÜMÜ TAKTIM EVE GELDİM.BÜYÜK OGLUM ANNE ÇIKAR HİÇ YAKIŞMAMIŞ BEGENMEDİM.
ANLATA ANLATA SAKİNLEŞTİRDİM ZORUNLULUGUNU ANLATTIM.ÇOK ÜZÜLDÜ.YILLARDIR KIZKARDEŞİM VE ABLAM GÖZLÜKLÜYDÜLER.GEÇEN SENE LAZER YAPTIRDILAR.İŞİN KÖTÜSÜ EŞİM DALGA GEÇERDİ.BACANAKLAR EVİN SAGLAM KIZINI BEN ALDIM.SİZE ÇÜRÜKLERİ KALDI DİYE...
GÖZLÜK OLAYINI DUYUNCA TEL AÇTIM EŞİME ANLATTIM.BANA NE DESE BEGENİRSİNİZ."ZEKİ İNSANLAR GÖZLÜK TAKAR"
Sabah 2 dilim çavdar, 1 yumurta... Öğlen 1tabak makarna.... Akşam 1 kase çorba 1 kase salata
a's asli hoşgeldin ne günü kız altın günü mü :) :)selam kızlar ben geldim nasılsınız
a's asli hoşgeldin ne günü kız altın günü mü :) :)
Hoşgeldin Aslııı,ben iyiyim de bizim ev tayfası komple su çiçeği,her odadan bi benekli çıkıyo:))) sen nasılsın canım?selam kızlar ben geldim nasılsınız
babam çok üzgün belli etmiyor ama yüzüme bakınca gözleri doluyor.. Karşı taraf sessizliğe büründü çıt yok:) babam dediki biraz sabret onu darp raporuyla savcılığa vericem.. Işte benden haberler böyle.. sen nassınhoşbulduk canım yok para gününasılsın canım keyifler nasıl
Hoşgeldin Aslııı,ben iyiyim de bizim ev tayfası komple su çiçeği,her odadan bi benekli çıkıyo:))) sen nasılsın canım?
Oya dönüyormuş sevindim.. Öyle pat diye gitmek olmadı yanüü
babam çok üzgün belli etmiyor ama yüzüme bakınca gözleri doluyor.. Karşı taraf sessizliğe büründü çıt yok:) babam dediki biraz sabret onu darp raporuyla savcılığa vericem.. Işte benden haberler böyle.. sen nassın
aminnnn aslicim..üzülmez mi canım sen elinden geldikçe belli etmemeye çalış onların yanında allah hayırlısını versin hakkında
Salihacım erkekler üzüldüklerini belli etmezler,içlerine atarlar ama bu daha sıkıntılı bence, ailenle herşeyini paylaş,bugünlerin sıkıntılı olduğunu ama inşaallah atlatacağını söyle ve onlara da duygularını saklamamalarını söyle,ağlayacaksanız hepberaber ağlayın bi rahatlayın, duygular zamanında yaşanmalı ki sonradan başka sıkıntılara yol açmasın.babam çok üzgün belli etmiyor ama yüzüme bakınca gözleri doluyor.. Karşı taraf sessizliğe büründü çıt yok:) babam dediki biraz sabret onu darp raporuyla savcılığa vericem.. Işte benden haberler böyle.. sen nassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?