Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oya'nın dönüşüne sevindim, inşaallah her sıkıntısı güzel sonuçlanmıştır.

Canım sen moralini boşa bozuyosun, regl dönemleri vücut su tutar,kilo almış gibi görünürsün ama aslında bu dönemde metabolizma 2 kat hızla çalışır ve diyetine dikkat edersen aslında bu dönemin sonunda daha güzel kilo verdiğini görürsün,ben hep kilo konusundaki sürprizlerimle bu dönemde karşılaştım ve ayrıca bu konuyu internette de araştırdım bu dönem bizim için aslında bi fırsat sakın canını sıkıp da aşırı yeme 2-3 gün sonra güzel sonucu görürsün inşaallah.

Canım geçmiş olsun ve de hayırlı olsun gözlüklerin,ee ne güzel eşin de bu olaya güzel yönden bakmış,her durumda seni mutlu etmek istemiş anlaşılan.

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH(7.30)
-1dilim ekmek
-1 kk peynir
-1 kupa yeşilçay
-2 siyah zeytin
ARA(9-11)
-2,3 kupa sıcak su

ÖĞLEN (12.30)
-1 gözleme(biraz fazla mı ne?)
-1 kupa çay

AKŞAM(7.30)
-1 porsiyon yağsız makarna ve brokoli üzerine sarımsaklı yoğurt
-1 tane TADIM

hoşbulduk canım yok para günü nasılsın canım keyifler nasıl
babam çok üzgün belli etmiyor ama yüzüme bakınca gözleri doluyor.. Karşı taraf sessizliğe büründü çıt yok:) babam dediki biraz sabret onu darp raporuyla savcılığa vericem.. Işte benden haberler böyle.. sen nassın

Hoşgeldin Aslııı,ben iyiyim de bizim ev tayfası komple su çiçeği,her odadan bi benekli çıkıyo:))) sen nasılsın canım?

iyiyim canım bende gün vardı ordan geldik hava bi ayaz sormayın
geçmiş olsun tekrardan

Oya dönüyormuş sevindim.. Öyle pat diye gitmek olmadı yanüü

evet pazartesi gelir aramıza

üzülmez mi canım sen elinden geldikçe belli etmemeye çalış onların yanında allah hayırlısını versin hakkında

Emos geçmiş olsun.. Benimde kardeşim daha 1. Sınıfta gözlüğe başladı 10 senedir takıyor.. Ilk gördüğümde çok tuhaf olmuştu..Senin bebislerde kısa sürede benimser ınşallah..

Salihacım erkekler üzüldüklerini belli etmezler,içlerine atarlar ama bu daha sıkıntılı bence, ailenle herşeyini paylaş,bugünlerin sıkıntılı olduğunu ama inşaallah atlatacağını söyle ve onlara da duygularını saklamamalarını söyle,ağlayacaksanız hepberaber ağlayın bi rahatlayın, duygular zamanında yaşanmalı ki sonradan başka sıkıntılara yol açmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…