Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anammmm cidden herşeye alerjisi varmışş yavrumunnnnnnn

:))) eşimde beni gazlayıp duruyor üniversite sınavlarına gir yeniden resim öğretmeni olsana diye valla bi düşünüyom cazip geliyo bi düşünüyom 4 yıl yeniden öğrencilik tırstırıyor vallah
aman ünv. öğrenciliği kolay iş beaaa..ben derslere bile girmezdim doğru düzgün hiç unutmam bi derse 1 dönem boyunca 1 kere girmiştim hehehe

ara diye 1 simit götürmüşün ya canımm

ellerine saglık aslımmmm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 bardak çay

öğle
6 susamlı çubuk kraker
1 tane kremalı bisküvi
2 bardak çay

akşam
dilim ekmektne yapılmış tost
domates
1 bardak çay

ara
1 elma
afiyet olsun meyve görmek güzelll

afiyet olsun çok tahin yiyorsun :)
evet ya nolcak bilmiyommmm
günaydınnnnnnnnnn herkesin günü güzel geçsinnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

benim cadı dün saat 1 den 3.30 a kadar ııı ııı ııı diye eşek gibi anırdı yaa deli etti benii ağlamak yok anırıyorrr..

emoşş naber canımmmmmmmmm

ben de bugün uşak a gitcem staj vardı ya benim lisans tamamlama okuyom ben de.onun bitişi için evrak verecegim.biraz dan çıkıcam.size iyi günlaer akşama görüşürük inşallah

hahhahahaa niye yaptı ki öle ya benimkide sürekli bişiler diyor akşamları tv izleyemez olduk :))
ay anlamadım özge ya deli atti beni yok susmadı ıı ıııı anırıyor sankii dedim bi yeri mi ağrıyor fitil verdim bende napiyim..ağlamıyordu ama ne biliyim işte korktum=(ee seninki abla oldu artık der tabi bişeyler cadıı..özge ya kendi kendine vakit geçirebiliyor mua rtık defne yani oyuncak falan oynuyormu tak başina oturarak

merhabalarrrrrrrrrrrrr canlarımmmmmmmmmmm napıyorsunuz çok özledim sizi ( ama çok yoğunummmmmmmmm işten başımı kaldıramıyorum

kızlar oyaya mesaj atmıştım cevap geldi ayın 9 undan beri eskişehirde arkadaşlarındaymış onlardada net yokmuş sade3ce telden faceye girebiliyorum diyor daha iyiyiymiş haftasonuda orda kalacakmış pazartesi iş başı yapacakmış ve takıma geri dönmek istiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…