- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.421
amann:) :) bende yırttim diyordum. dün ben 10 tane mesaj yazdım.. telefonda bi tuhaflık vardi meğer göndermiyormuş mesajları.. Yarın çekeyim cezami :) :) :) ellerine sağlık canımm15.02.2012aynalar................7+hazos87...............7+pinkcat87.............7+rainandthesun.......7+melekayşe............7+tedis.....................7+ fiyona07..............71.73..................... 7+pisiq....................5 cezaya kalmışsın canım :26:yas23....................izinliemidaf..................izinlioyagibi.................izinli
Kızlaaar hepinize iyi geceler,ben biraz ortalığı toplayıp yatayım ufaklıklar ortalığı kattı karıştırdı,hepinizi öptüm. yarın güzel sonuçlar alırsınız inşaallah benim kendimden hiç umudum yok bu hafta:18:.
iyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız?ben iyiyim çok şükür ama eşim su çiçeğiymiş kızlaaar,evin içinde kime baksam eli yüzü benek benek,hadi çocuklar neyse de büyük insanda daha bi komik duruyo:)))gerçi adamcağız ateşle boğuşuyo hiç komik değil ama işte şeytan gıdıklıyo,bana diyoki "gülme kocana gelir başına".
sabah 2 dilim çavdar, 1 yumurta... öğlen 1tabak makarna.... Akşam 1 kase çorba 1 kase salata
bugünkü menüm
sabah(7.30)
-1dilim ekmek
-1 kk peynir
-1 kupa yeşilçay
-2 siyah zeytin
ara(9-11)
-2,3 kupa sıcak su
öğlen (12.30)
-1 gözleme(biraz fazla mı ne?)
-1 kupa çay
akşam(7.30)
-1 porsiyon yağsız makarna ve brokoli üzerine sarımsaklı yoğurt
-1 tane tadım
emos geçmiş olsun.. Benimde kardeşim daha 1. Sınıfta gözlüğe başladı10 senedir takıyor.. ılk gördüğümde çok tuhaf olmuştu..senin bebislerde kısa sürede benimser ınşallah..
oturduğum yerden çok zor oluyor kilo vermek..az ama çok hoş ....Saglıklımı degil .akşama 1 meyve al..ama bende yapabilsem keşke
cnm ben cok begendm çok güzel olmus
harika olmuş ellerine saglık ben bayıldımmm
hazal deniz ağlarken ayna tutsana.. Sevimsiz olduğunu görünce aglamaktan vazgeçer belki:) :) :) :)
sagol canım...yavrum büyük oglumun tuhafına gitti.dönüp dönüp bakıyo.anne sendemi anneannem gibi gözlük arayıp durcan diyo...
kızlar çok yorgunum birde banyo yaptım iice mayıştım cezaya kalmamak için bi göz atıp çıkacam...
canım bana cuma sabahları mesaj atsana hem daha az çıkarsın
telimi veriyim sana
lens düşünmez misin canım
Özge gerçekten çok beğendim harika olmuş,bişey sorucam resmin kurgusu sana mı ait yoksa biryere bakarak mı yaptın?
telefondan alıntı yapmak zor oluyor off.. Herkese cevap yazmak istiyorum pff
greyfurt ye canım bişey olmaz
canım senin sorunun benimle aynı uzun süre diyette olmakikimizinde çözümü spor bence
Hazal deniz ağlarken ayna tutsana.. Sevimsiz olduğunu görünce aglamaktan vazgeçer belki:) :) :) :)
bu arada babam istersen kpss ye hazırlan dedi.. Bizim bölümün puanı çok yüksek cesaret edemiyorum.. şuan için ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum.. Dönem başladıya emin değilim.. şimdi alırlar mi acaba okula ?
sende onu dürt akıllı ol aklını alırım de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?