Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eğer bugüne kadar yediklerin 1600 den fazla ise verirsin canım ama 1600 den az ise veremeyebilirsin

fazladır benceeeeeeeeeee

yok be canım nerde az olacak benim hehehehe=))))tamam yazıcam p.tesiye kadar yollucam size de deneyelimmm=)
ya bizede yaz şunu :) :)
tamam cicim p.tesi elinizdeeeee

ay ebn sabah nasıl kalkcam ya 7.30 da kız zaten 3 te uyuyorr offfffff.insallah biraz erken yatar bugun püfsssssss

ellerine sağlık canım

sabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
1 hazır kek
1 bardak çay

akşam
1 avuç kadar tavuk
3 kaşık pilav
1 kase yoğurt

ara
1 elma
1 bardak çay

canım keşke öğlenlerini geçiştirme yapmasan.kek yerine sandeviç ye daha sağlıklı tok tutucu bence.ama onun dışında güzelllll

kestane çok kalorili.yanlış hatırlamıyorsam 2 tanesi 1 dilim ekmeğe eşit.ama canım istedi ya.ne oldu bana bilmiyom herşeyi canım istiyor

kızlar şimdi kayınvalidemi arayacağım.cesaret topluyorum.gelsin oğluşuma baksın ki bende spora gidem.öğleden sonra da günüm var.şimdiden kriz tuttu oradaki yiyeceklere nasıl karşı koyacağım diye ya offff

bu arada dünkü menümü yazayım
sabah-öğle:4 dilim kepek ekmeği azıcık peynir 1 yumurta salatalık
akşam:1 kase yoğurtlu çorba+1 dilim kepek ekmeği
ara:2 erik kurusu+1 portakal

günaydıııınn kızlaaarrr...benim arkadaşım gelecek kahvaltıya bgn o yüzden ortalığı toparlıycam biraz...şimdide spor yapıcam acık bişiler yedim spor yapmadan en az yarım saat önce bişiler yenmesi gerekmiş...şimdi arkadaşım geç gelir o zmana kadar aç kalmiim dedim..

dün yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 1 kk peynir
2 dilim sucuk 3 adet zeytin 3 adet yeşil biber..
ara 1 adet elma
öğlen 1 kase kornfleks yağsız sütle içine 1 çay kaşığı tarçın koydum güzel oldu
ara 2 yk yoğurt
akşam 1 tabak soğanlı bulgur pilavı 2 dal karnıbahar 3 dal brokoli haşlaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…