Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünki sporlarım
leslie ile 14 dk yürüyüş (merak ettim nasıl diye hoşuma gitti)
ebru şallıyşa yarım saat plates
eliptik bisikletimle 20 dk. kondisyon...

kızlarr günde 1600 kalori alarak zayıflar mıyım ben sizceeeeeeee

zaten olması gereken o aslında günlük alınması gereken kalori miktarı 2000 ondan 400 gr eksilterek depolu yağları yakmasını sağlamalıyız ama tabi yine şeker ve hamur işinden uzak durmalıyız..şimdi bir dilim kekin kalorisi düşük deyip yediğinde olmuyor
mesela 1 kek de atıyorum 200 kalori var 100 gr tavuk göğsünde de 200 kalori var...vücud protein ağırlıklı olanı kolay yakıyor karbonhidrat ve şeker ağırlıklı olanıda depo yapıyormuş..o yüzden kaloriyle zayıflıycaksan buna dikkat et canım..

diyetisyen bana da vermişti ama ben listeye pek uyamıyorum şunu ye bunu yu olayı beni daha çok yemeye itiyor :)

oh ne güzel arkadaşınla kahvaltı yapmak.çok kaçırma ama

çok beğendim.afiyet olsun canım

bu arada dünkü menümü yazayımsabah-öğle:4 dilim kepek ekmeği azıcık peynir 1 yumurta salatalıkakşam:1 kase yoğurtlu çorba+1 dilim kepek ekmeğiara:2 erik kurusu+1 portakal
afiyet olsun emine menü güzel ama kepekli ekmegi uzun vadeli tüketmek doktorlar tarafindan önerilmiyor.. Ayda yılda bi kere yiyorsan o başka :) günaydınn

afiyet olsun emine menü güzel ama kepekli ekmegi uzun vadeli tüketmek doktorlar tarafindan önerilmiyor.. Ayda yılda bi kere yiyorsan o başka :)günaydınn

hayatım kansızlık yapıyor biliyorum ama diyette normal ekmek yiyemem.o kadar seviyorum ki beyaz ekmeği bir oturuşta 1 tane yerim.kepek ekmeğini sevmediğim için yemiyorum çok.aslında haftada 1 veya 2 defa beyaz ekmek yesem iyi olur ama yine de kendimi tutamamaktan korkuyorum

cesaret toplucakmis:) :) yiyeceklere karşı koymak için cumayi düşün akşama çook yüklenmişsin
kızlar şimdilik çıkıyorum gelirim sonra..isteyen varsa söylesin boşuna geçirmeye uğraşmıyım wordeeeeeee...
fotokopi çektirsene
sabah1 kk kadar peynir1 dilim ekmek1 bardak çayöğle1 hazır kek1 bardak çayakşam1 avuç kadar tavuk3 kaşık pilav1 kase yoğurtara1 elma1 bardak çay
afiyet olsun yine güzel:)

mesela çavdar ekmegi var tadı çok güzel yada tam tahılli ekmek.. Bide 7 tahılli ekmek varki onun çok güzel bi tadı var ve 1 hafta tazeliğini koruyor yumuşacık

ben çıkıyorum kızlar benim kız çığrınıyor beni uyut diye onu uyutayım da rahatça kahvaltıyı hazırlıyım gelirim yine yavruşlar öpüldünüz..

afiyet olsun güzel bi menü olmuş
dünki sporlarımleslie ile 14 dk yürüyüş (merak ettim nasıl diye hoşuma gitti)ebru şallıyşa yarım saat plates eliptik bisikletimle 20 dk. kondisyon...
çok güzel :)

günaydın kızlar nasılsınız

burda yine kar yine tipi yine yollar kapalı

arkadaşım malesef gidemedi sivasa

1-2 şeyi azalttık mı1400 e düşer o ben bi bakayım eşlik edebilirim sanaa

evet canım biz öğretmen değiliz ya artık tekniker gibi çalışıyoruz ne yazık ki!!

cok saglıklı ama kızlar kestanenin kalorisine cok diyolardı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…