- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.621
kızlar şimdi kayınvalidemi arayacağım.cesaret topluyorum.gelsin oğluşuma baksın ki bende spora gidem.öğleden sonra da günüm var.şimdiden kriz tuttu oradaki yiyeceklere nasıl karşı koyacağım diye ya offff
dün yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 1 kk peynir
2 dilim sucuk 3 adet zeytin 3 adet yeşil biber..
ara 1 adet elma
öğlen 1 kase kornfleks yağsız sütle içine 1 çay kaşığı tarçın koydum güzel oldu
ara 2 yk yoğurt
akşam 1 tabak soğanlı bulgur pilavı 2 dal karnıbahar 3 dal brokoli haşlaması
günaydın kızlar nasılsınız
burda yine kar yine tipi yine yollar kapalı
arkadaşım malesef gidemedi sivasa
ayy üzüldüm yaa daha fazla kalmıyomuymuş babası
ellerine sağlık canım
canım keşke öğlenlerini geçiştirme yapmasan.kek yerine sandeviç ye daha sağlıklı tok tutucu bence.ama onun dışında güzelllll
kızlar şimdi kayınvalidemi arayacağım.cesaret topluyorum.gelsin oğluşuma baksın ki bende spora gidem.öğleden sonra da günüm var.şimdiden kriz tuttu oradaki yiyeceklere nasıl karşı koyacağım diye ya offff
bu arada dünkü menümü yazayım
sabah-öğle:4 dilim kepek ekmeği azıcık peynir 1 yumurta salatalık
akşam:1 kase yoğurtlu çorba+1 dilim kepek ekmeği
ara:2 erik kurusu+1 portakal
günaydıııınn kızlaaarrr...benim arkadaşım gelecek kahvaltıya bgn o yüzden ortalığı toparlıycam biraz...şimdide spor yapıcam acık bişiler yedim spor yapmadan en az yarım saat önce bişiler yenmesi gerekmiş...şimdi arkadaşım geç gelir o zmana kadar aç kalmiim dedim..
yaaa kimse yok mu ağlarım amaaaaaaaa:2::2:
nasılsın ilkinciğim nasıl gidiyor zayıflama işleri..
vay canım istedi bak şimdi
bilemm ki bi denicemmneden olmasın canım.bir dene ama sanki kalori çok gibi geldi bana.özellikle kilona göre
zaten olması gereken o aslında günlük alınması gereken kalori miktarı 2000 ondan 400 gr eksilterek depolu yağları yakmasını sağlamalıyız ama tabi yine şeker ve hamur işinden uzak durmalıyız..şimdi bir dilim kekin kalorisi düşük deyip yediğinde olmuyor
mesela 1 kek de atıyorum 200 kalori var 100 gr tavuk göğsünde de 200 kalori var...vücud protein ağırlıklı olanı kolay yakıyor karbonhidrat ve şeker ağırlıklı olanıda depo yapıyormuş..o yüzden kaloriyle zayıflıycaksan buna dikkat et canım..
bunda onu ye bunu ye yokkk içinde seciyorsun miktarı var=)diyetisyen bana da vermişti ama ben listeye pek uyamıyorum şunu ye bunu yu olayı beni daha çok yemeye itiyor :)
ayy hadi yaaaaaa yazıkkgünaydın kızlar nasılsınız
burda yine kar yine tipi yine yollar kapalı
arkadaşım malesef gidemedi sivasa
bi deniyim bakiyim olursaabence 1400 falan 63 falan olsaydın olurdu da :))
tarayıcı bulup taratsan ??
ben varım canımmmmmmmmmmyaaa kimse yok mu ağlarım amaaaaaaaa:2::2:
iim canım babam ist e gitti de onu ugurladım ondan görmemişim.zayıflama işleri pek ii gitmio yaa( senin nasıl
gel şekerimmmm bende yee=)
bilemm ki bi denicemm
bunda onu ye bunu ye yokkk içinde seciyorsun miktarı var=)
öl4e oluyo cnm normal ne yazık kibenimde iyiydi de durdu gibi sanki aslında fazla da yemiyorum ama artık eski kiloma dönmeye başladıkça yavaşladı gibi...
ilkincim aşağıda gördüm seni gel kaçma
buralardaym cnm sıkıntıdan 101 oynuorm
hımm bende uyusam mı diyorum
özgeciimm sen nasılsın
gece uyuyamassn cnm uyursan şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?