- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.841
tugba ınsallah dönusun muhtesem olmaz canım :))
en ıyısını yapmıssın cok ısabetlı bır karar olmus....ınan ınsanın aklı evde kalmıyor bır yakını baktıgı zaman....ne zaman baslıyorsun calısmaya?
kız suuuusss.:mymeka:daha gitmedim...ama merak etme olmaz.geçen yıl gitiğimde.96 kiloyla gitmiştim ama 90 kiloyla dönmüştüm.sağolsun ablam beni sürekli kontrol ediyodu.bide orda çok erken yiyoruz ve öğünlerde düzenli yendiği için alınmıyo galiba.sabah sekiz buçukta kahvaltıda oluyoduk.öğlen ikindiye sarkıyo yine çayuyın yanında bişeyler maa ben hep salta yapıyodum yani.akşamda en geç 8de yemek yeniyodu.yani almam inşallah.alsamda 2 kiloyu geçmez.yinede inşallah.
ah şu çayın yanındaki bişeyler yokmu,
beni onlar mahfettiklava:
aaaaaaaaaahhhhh ahhhhhhhhhhh.benideee..
ama şimdi hep kendime göre bişey yapıyorum.misafirim gelsede misafiliğe gitsermde.giriyorum mutfağpa slata yapıp çıkıyorum.illaki haşlama bişey oluyo benim için sağolsunlar arkadaşlarım bu konuda beni düşünüyolar.ama yanındakinlerden azda olsa alıyodum bazen.hele dünnn.ayy dün bi felaketti benim için.az aldım ama hepsinden yedim.çatlıycvam sandım.zaten o bana büyük bi dwers oldu.birazdan yoğurtla baklamı da yiycem.saat 11de yarım muz yedim.öğleden sonrada yürüyüşümü yapcam.nbide nivea badyi yapcam nasipse.inşallah kimse gelmez.ayy ikizleri benim için öp tamammı annesi.
ayy kuzuuuum yerim seni ben beeee.ah inşalah bi incecik olsam ah aaaaahhhhh.neyse olacak inşallah.ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır ddimi ama.aman güzelim gitmemem 2.5 ay var dur .1.5 ay değil.temmuzda tgidicez nasipse.ama ben gidince bidaha buraya gelmiycem.ordan da memleketime gidicem.yani 2 ay olmıycam yaaa.senağlamasenağlama
slm kizlar ben geldim erken kalktim disarda islerim vardi yeni bitti solugu burda aldim henuz bir pogaca yedim simdide oglen yemegi yiyecegim ya bilmiyom cay demledim kahvalti yapmayi dusunuyorum vede yine uzulerek soyluyorumki ogleden sonra gezmeye gidecem
yrinda gidecem
obur gunde gidecem pesin pesin soyleyimde
laflarinizi simdiden soyleyin
neyse kizlar dikkat ederim kafanizi yormayin samimi arkadasa gidiyom zaten birsey yapma dedim
yine maşallah diyeceğim sana, (arkanı kaşıkaydirigubbakcemile3)
ben öğrenciliğimde derslerden başka pek bişeye zaman ayıramıyordum, yoğun bir bölüm bitirdim ama seninkide hafif değil yani,
azim bu olsa gerek, :lepi:
tebrik ederim:1hug:
slm kizlar ben geldim erken kalktim disarda islerim vardi yeni bitti solugu burda aldim henuz bir pogaca yedim simdide oglen yemegi yiyecegim ya bilmiyom cay demledim kahvalti yapmayi dusunuyorum vede yine uzulerek soyluyorumki ogleden sonra gezmeye gidecem
yrinda gidecem
obur gunde gidecem pesin pesin soyleyimde
laflarinizi simdiden soyleyin
neyse kizlar dikkat ederim kafanizi yormayin samimi arkadasa gidiyom zaten birsey yapma dedim
sagolasin canim bunlar bana firca cekiyorlar gidiyom diye az arka cik bana :))tatlım bütün haftan doluymuş aman dikkat et verdiğini alma şekerim öpüldün çok iyi gezmeler
buarada cuma sabahı kardeşim sözlüsü ve sözlüsünün ailesi istanbuldan gelecek.onlarla ilgilenmem gerekecek.inşallah yeme olayına hakim olabilirim.misafir olunca iş zorlaşıyor ya
akşama bende bakla yapmayı dusunuyordum ama canım tavuk cekıyor....ızgara yemek ıstıyorum...
seda senı sormayı unutmusum canım naber?
gez bakalım kaptan cumaya cıkar akla kara ortaya ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?