- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.881
ki zkim izin vermiyo kocanmi
anam nedenkine
tamam canim sagol gozden kacmis yazdigin
ya neslı ne sorcam bunu neden ıstıyorlar?
dıyelımkı ben hedefıme ulasamadım ne olucak?
yada daha önce ulastım o zaman ne olucak?
zea mays ben yerim senin ikiz kızlarını.tek yumurta ikizimi?çok tatlıdırlar yaaa.allah bağışlasın.en kısa zamanda banada hayırlısıyla nasip etsin inşallah
çift yumurta canım, hiç benzemiyorlar anlayacağın,
inşallah seninde olur canım, Allah gönlüne göre versin. çok güzel bir duygu:ecrin_bebek:
gecmıs olsun seda...bıldırcın yumurtası ye hergun buyuk marketlerde var...çig olarak içeceklerın ıcıne koyarsan daha da faydası var ben kızımı öyle kurtardım ınan...
ne bılım neslıhan ya zar-zor 5 kg verdım o da yarısı suydu hızlıda gıtmek ıstemıyorum cunku hep aldım verdım sarkmalar var selulıtler var saglıklı vermek ıstıyorum yeme alışkanlıklarımı degıstırmek ıstıyorum...vücut ancak toparlancak 74 olsunda ınsallah dedıgın gıbı daha az olur ozamana kadar ...
zeamays canim senin adin neydi ya sormusmuydum
kusura bakma valla hep unutuyom inanki
neyse sen yinede soyle tekrar biryere not alayim en iyisi
canim kucuk bebeklerle ugrasmak gercekten zor hele iki tane olunca allah kolaylik versin guzelim
ama sirkeli su bencede icme senin aypacagin tek sey birazcik yediklerinden kalorili seylerden kesmek
kalorili setyler yiyecegine daha saglikli sut yapan ama kalorisi az seyler bul
sen kendin dedin kilo kaybettigini emin ol dahada cok kaybedeceksin bak gor
mesela gunluk 2000 kalorimi aliyordun onceden simdi 1700 kalori alsan senin isin tamam
unutma emzirirken kilo daha cabuk gidiyo bunun okadar cok ornegi varki
sende azcik sabret ama sakin sutunu azaltipta bebislerini ac birakma az ve sik ye
ay bende prof.dc.dr neslihan kesildim basina
zeamays daha deneme suresınde oldugu ıcın yazmadım
ne güzeelll yaaa.amin canım inşallah benimde olur.
ayy geçmişi okudum ama bişey yazamıycam.hertaraflarım ağrıyo.yazarken parmaklarım bile ağrıyo.kusuruma bakmayın ben yatıcam biraz.hasta olmamam rağmen şuana kadar proğrama uydum sadece bakla yemedim.3kaşık çorba salatalık ve yarım kase yoğurt yedim.2 ltreye yakın su içtim.düne göre daha hafifi hissediyorum kendimi.
siyahçım buarada buarada benim eve yakın bir yer açmış belediye..maddi imkanı olmayan,kursa dershaneye gidemeyen çocuklar geliyormuş gönüllüler ders veriyormuş bende bugün başvurdum..yarın boş vakitlerime uygun program hazırlayacağız ilköğretim öğrencilerine bilgisayar,lise öğrencilerine de kimya ve matematik dersleri verecem çok heyecanlıyım valla senin sayende aklıma geldi böyle birşey çok teşekkürler :1hug:
birde senle konuştuğumuzdan beri aklımdaydı ne yapabilirim diye düşünüyordum dün sabah nette gezerken bir ilan gördüm urfadan bir kütüphanenin müdüresi kitap yardımı istiyordu bende ilan hazırladım okulda panolara astım müdüreyide aradım ben şimdiden kendimden ve 2arkadaşımdan 70 kitaptan fazla buldum 10güne kadar topladıklarımızı urfaya göndereceğiz çok sağol bunları aklıma getirdiğin için a.s.
afıyet olsun valla benımde canım cektı bugun zaten adamakıllı bısey yemedım ne görsem canım cekıyor şu cumaya kadar kazasız belasız cıkayım 76 yı göreyım kesın kacamak yapacagım....acıktımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?