Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ki zkim izin vermiyo kocanmi
anam nedenkine
tamam canim sagol gozden kacmis yazdigin

ayyyy yok güzelim ne kocası.kocamdan izin istememki gezmeye gideceksem sadece haber veririm.işteyim çalışıyrm bu yüzden gezma olayım hafta sonuna kalıyor.hava güzel oluncada insanın her gün gezesi geliyor nbenim yerimede gez valla şeker:sm_cool:

ya neslı ne sorcam bunu neden ıstıyorlar?

dıyelımkı ben hedefıme ulasamadım ne olucak?

yada daha önce ulastım o zaman ne olucak?

destinam senin neden okadar az hedefin soyle bakayim 3.5 kilo sen onu bnece 72ye indir kizim azicik azmedersen basarirsin bence iki ayda 3.5 kilomu verecen bence dahada fazla verebilirsin

ya neslı ne sorcam bunu neden ıstıyorlar?

dıyelımkı ben hedefıme ulasamadım ne olucak?

yada daha önce ulastım o zaman ne olucak?

canim hedef kilona ulasamazsan neden ulasamadigini anlatacaksin ulasirsan nasil ulastigini anladinmi
insanlarin hedef belirtmesi bence cok iyi hedefsiz birsey olmaz demi

ne bılım neslıhan ya zar-zor 5 kg verdım o da yarısı suydu hızlıda gıtmek ıstemıyorum cunku hep aldım verdım sarkmalar var selulıtler var saglıklı vermek ıstıyorum yeme alışkanlıklarımı degıstırmek ıstıyorum...vücut ancak toparlancak 74 olsunda ınsallah dedıgın gıbı daha az olur ozamana kadar ...

mesela sabahları poğaça - börek olmadan sabah kahvaltı yapmazdım şeker cok kullanırdım,1,5 sımıt yerdım yanında domates peynır yerdım

öglenlerı ya pıde ya kebap yada baska bır et yemegı yanında en az yarım ekmek

aralarda muhakkak çikolata

aksamlarıda artık allah ne verdıyse yanı bu benım şu son 1 aydır sarfettıgım performans bır mucıze ....

zea mays ben yerim senin ikiz kızlarını.tek yumurta ikizimi?çok tatlıdırlar yaaa.allah bağışlasın.en kısa zamanda banada hayırlısıyla nasip etsin inşallah

çift yumurta canım, hiç benzemiyorlar anlayacağın,

inşallah seninde olur canım, Allah gönlüne göre versin. çok güzel bir duygu:ecrin_bebek:

canim bence verirsin emin ol biraz daha gayret et
azcik siki diyete gir dikkat ettikten sonra almazsin korkma biz san kilo ladirmayiz sen yeterki biraz daha zorla kenndini hazirana dah iki ay var hayli hayli verirsin canim

neys ekizlar ben gidiyorum size doyum olmaz ban hic olmaz cocuklar hadiii diyip cekistiriyorlar beni
optum hepinizi

canım adım tülay,

aynen dediğin şekilde yapıyorum canım, abur cuburu kestim o kadar, ama eşim getirip getirip çikolataları gözüme sokuyor, dolap şu anda çikolata dolu, zor tutuyorum kendümüÇok üzgünüm çoook

zeamays daha deneme suresınde oldugu ıcın yazmadım

senağlamasenağlama

ne güzeelll yaaa.amin canım inşallah benimde olur.

inşallah:Saruboceq:

ayy geçmişi okudum ama bişey yazamıycam.hertaraflarım ağrıyo.yazarken parmaklarım bile ağrıyo.kusuruma bakmayın ben yatıcam biraz.hasta olmamam rağmen şuana kadar proğrama uydum sadece bakla yemedim.3kaşık çorba salatalık ve yarım kase yoğurt yedim.2 ltreye yakın su içtim.düne göre daha hafifi hissediyorum kendimi.

canım git dinlen sen yaaa.uzan birazcık.geçmiş olsun.aman dikkat et bişe olmasın sakın tatlım

slm kıslar ... şu an hem cacaık yiyorum hem size yazıyorum valla.. nedense canım bugün cacık çok çekti şöle bir kase yaptım naneli bir dilim etimek yedim baktım doymadım bir dilimde kepek ekmegi yiyorum.. inşallah akşam yemegim bu olur başkada bişey yemem....
sabah bir bucuk saat yürüdüm....6 da bir ceviz bir kayısı 9 da 60 gr kepek ekmegi peynir domates salatalık karılımı sandivicimi yedim... arada bir diyet bisküvi ve 2 yane kayısı yedim.....ögle menude nohur turşu bulgur pilavı vardı.. bulgur pilavına bayılırım ama çok yuzlu diye hepsini yiyememdim.. nohutlarında etlerini nohutlarını catalla yedim yarım porsiyonda bulgur pilavı yedim.. çok tuzluydu valla inşallah su tutmaz bünyem... akşama canım hiç çekmedi yürümek nedense.. belki sonra cıkarım diyorum ama.. banyo yapıp nişan var oraya gitmeyi düşünüyorum.. şimdi geçmişe bir göz atayım gelen olursa beklesin.....

afıyet olsun valla benımde canım cektı bugun zaten adamakıllı bısey yemedım ne görsem canım cekıyor şu cumaya kadar kazasız belasız cıkayım 76 yı göreyım kesın kacamak yapacagım....acıktımmmmmmmmmmm

yavf bugün neden toplu msj almıyor bu meret yapıyom yapıyom olmuyor iyimi sinir oldum ya sadece sedanın msj nı aldı nedense.. neyse sedacım inan bende cok sevindim.. yaptıkların süper bişey.. ben bu paar gitmedim ders almadım diye tlf larda kapalıydı vala fellik fellik aramışlar.. inan böle şeylere cok ihtiyac var.. artık elimizden ne gelirse canım.. yaptıgın şeyler için bütün ögrenciler adına tşk ederim sana..
bu arada aldıgın cicilerde gözümden kaçmadı güle güle yırtmak nasip olur inşallah...
şu bana sende böle yaparsan biz ne yaparız diyen arkadaş huuuuuuuuuklava: klava: kız azcıkda siz yapın biz sizden örnek alalım nolurki.. bak bizimde zaman zaman kırılma noktamız oluyo demii.. hadi yürüyün bakim klava:
rossecim geç yemek yemekden yakınmış bak rosse. şimdi mesela ben geldim akşam yemegimi yedim.. onları beklemedim.. eminim eşine böle bir tavsiyede bulunsan seve seve seni kırmaz.. sen onlardan önce yersin olur biter.. sadece tatil oldugunda onlara eşlik et.. azcık fedakarlık yapın hem sen hem eşin....
nesli hanım nereye kaçıyon herkes burada demişsin.. kıs ben sen gibi tenbellmiyim. sat 5,30 da 5 de kalkıyom.. sabahtan akşama kadar ayaktayım canbu demi azcık dinlenip yatmam gerekli demi....
bu arada sevdacım zaten kırılma noktam akşam yemekleri öglenle yada kahvaltıyla bir sıkıntım yok.. akşama dayanamıyorum sadece.. dedigin gibi yürüsem eskisi gibi onuda dert etmeyecegim.. cumaya allah kerim ya bu nesli bana gülecek.... yada ben kilo verip ona gülecem bir taraflarımlaaaaaaaaaaakötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
kıslar arada kaçırdıgım olduysa effedin valla almıyo bugün toplu msj

destinacım zaten bu mantıkla git.. cumaya verecem de hafta sonu bir kaçamagım olacak de.. zaten diyetisyenler bile aşırı kaçmamak şartıyla haftada bir kaçamaga göz yumuyoki vucut kendini toplasın bugün gazetede bile okudum... kız hem cacaık ne var canın cektiyse kalk yap hemen ye akşam yemegi yerine demi... ama cumaya kadar sabır... bende artık sabredecegim hafta sonu kaçamagı meraber yaparız şu nesliye inattttt.. baksana hala kilo vermemiş aynı kilodaymışş bana diyo ama kendine bakmıyoooooooooooo:roflol: :1rolleyes: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…