- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #69.161
balıklar küçüktü canım bide yaglı kagıt üzerine fırında yapmıştım gerçi biraz kuru olmuş yagsız ama marul yapraklarına sardım yedim vallaaaa
evet evet soguk yaaaa..
gerçi buralar daha ılık ama yinede daha önceki kışlardan soguk
ben çıkıyom aslım iyi geceler herkese
:)))
cnm pencerelerin kenarlarından girebilir.sünger çekin
aynalar..............7+
hazos87...............7+
pinkcat87..............7+
melekayşe.............7+
tedis..................7+
fiyona................3 cezaya kaldı sanırım:26:
1.73.....................7+
pisiq.....................7+
oyagibi...................7+
emidaf............izinli
yaş23.............izinli(artık yazıcam mı?)
merhaba kızlar sayım yapıyodum bi de geçmiş yapınca biraz uzadı selam vermem,nasılsınız bakalım?
merhaba kızlar sayım yapıyodum bi de geçmiş yapınca biraz uzadı selam vermem,nasılsınız bakalım?
dur kız daha deneme falan çözmedmmmmsonuçlar nasıl canım kaç net yapıyon
inş olmayacam
olur kardiler arasında kavga=)moralim bozuk kardeşimle tartıstık brz....(
evet aslı kız şunaaaaaaaayeni gördüm canım ve hemen mesaj yazdım faceden kabul etmiyorum şurda hedefine ne kaldı pes ediyon yemekten kısamazsın ama sporu arttırabilirsin ayrılmak lafını duymak istemiyorum ancak hedefine ulaşıp ayrılabilirsin bu takımdan
kazak aldımmmmmmmmevet cnaım kurtulduk
ooh ne güzel ne aldın kocacığına
olabilir canım alıştık maviye
öğle hem tos hem ekmek mi yoksa tost 1 dilim ekmekten mi yapıldı anlamadım canım
akşam fazla olmuş tereyağlıymış ama başka bişi yoksa idare eder canım
ellerine sağlık cınım
aynalar..............7+
hazos87...............7+
pinkcat87..............7+
melekayşe.............7+
tedis..................7+
fiyona................3 cezaya kaldı sanırım:26:
1.73.....................7+
pisiq.....................7+
oyagibi...................7+
rainandthesun...........7+
emidaf............izinli
yaş23.............izinli(artık yazıcam mı?)
evet hemde nasıl güzel oluyo,baharatlar yemeğe yağ koymaya gerek bırakmadan tatlandırdıkları için seviyorum ben naneyi ve diğerlerini.evet yaa nane çok güzel oluyo.. Bende tesadüfen deneyip keşfetmiştim..
ahh canım yeme nolur bak ben ilk oğluma hamileyken 22 kilo aldım ve hala debeleniyorum vereyim diye,bebeğine yarayan şeyleri kısma ama çok tatlı,karbonhidratlı şşeylerden uzak dur,biliyorum frenlemek çok zor ama senin sağlığın için doğru olan bu.::)) zaten seninleee teselli oluyorum:)))
sağol ayşecim.süper menüüüüüüüüüüüü
ayyy biz daha olmadık sinir oluyorum şu teftiş olayına yaaa...slm kızlar nasılsınız bugün teftiş olduk bu streste bitti böylelikle
dur kız daha deneme falan çözmedmmmm
evet aslı kız şunaaaaaaaa
kazak aldımmmmmmmm
ayyy biz daha olmadık sinir oluyorum şu teftiş olayına yaaa...
[/FONT]
canım sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı balı sıcağa yakın bir bardak suya karıştır iç,inşallah bi faydasını görürsün.canım ya bende de bağırsak tembelli,ği var .. ne yapacağım bilmiyorum 3 günden aşağı büyük tuvalatime çıkamıyorum.. sinameki faydalı olur diye o form çayları içiyorum öneriniz var mı :2:
Emine ben de atağa geçmek için baharı bekliyorum,baharı bekleyen kumrular gibiiiiiiiiiiiiiiii......aaaaaaaaa bu ne demek ya.......
bence çıkma benim bile kilo vermem durdu.ama bahar geliyo bak bence daha rahat verirsin. paylaşımlara gelince bende giremiyom sık sık ama çıkma güzelim yaaaaaaaaaaaa
salihacım sabah çeşidin az olmuş peynir zeytin de eklemelisin menüye,öğlen tost yerine sebze yemeği + yoğurt tercih edersen iyi olur akşama bi sözüm yok iyi.sabah
2 dilim çavdar
2tatlı kaşığı kuşburnu ezmesi
4 fincan rezene
öğle
tost=>
1dilim ekmek
1 çay kaşığı tereyağı
akşam
1tabak patates baronası
boranaatates haşlanır küp küp doğranır
üzerine kızgın tereyağı ve yoğurt
tuz pulbiber
ekmek yememek hiç iyi bişey değil salihacım ,ama çok yememek lazım,ekmeği tamamen kesenlerde sinir zayıflaması oluyormuş dikkat!!!afiyet olsun sabah ekmek kullanmamışsın tbb
benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesabah zor olmuyoda benim sorunum akşamları yaaaaaaaaaaaaa
hiç sebze yoook
kızlar bugünkü menüm
sabah:bir kase müsli yarım yağlı sütle
öğle:yarım simit
akşam:1 kase çorba+1 kase yoğurt
ara:daha yemedim ama portakal yemek istiyorum
tamam canım not aldım,iyiyim çok şükür ,bugün evdeydim temizlik yaptım ,anneme gittim geldim burdayım şimdi,sen nasılsın?neslihan senide görüyorum aşağıda nasılsın
oya şimdi mesaj attı işten yeni çıkmış daha yeni eve gitmesi 1 saati buluyor bu akşam giremem diyor onu bugün izinli yaz canım
tedis yani emined emesaj atmıştı nette sorunu var giremiyormuş girmiş bugün ama oda 7 mesajı doldurmazsa onuda izinli yaz canım
bu sene kış heryerde zor geçti aslı yaa bizim buralar da çok soğuk hayırlısıyla bi bahar gelseydiiiii....aayyy niye ısınmıyor bu ev yaaa bir yerlerden soğuk rüzgar esiyor valla
tamam aslıcım yazmam artık,inşaallah özge de kendine gelir en kısa zamanda.ellerine sağlık cnaım yas23 artık ayrıldıı takımdan yazmayacaksın
özgede bir buhran yaşadı galiba bugün yarın kendine gelir
aynen canım hiç beklemiyordum bir telaş sardı bizi sorma
tamam canım not aldım,iyiyim çok şükür ,bugün evdeydim temizlik yaptım ,anneme gittim geldim burdayım şimdi,sen nasılsın?
bu sene kış heryerde zor geçti aslı yaa bizim buralar da çok soğuk hayırlısıyla bi bahar gelseydiiiii....
tamam aslıcım yazmam artık,inşaallah özge de kendine gelir en kısa zamanda.
ay aslı bi de ben bu sene hiç olmadığım kadar dağınığım bi gelseler ne yaparım bilmiyorum,anaaaam bi de yarın geliyolarmış.:18::18::18:
sadece 1 dilim ekmekten tost yaptım:)öğle hem tos hem ekmek mi yoksa tost 1 dilim ekmekten mi yapıldı anlamadım canım
akşam fazla olmuş tereyağlıymış ama başka bişi yoksa idare eder canım
kuşburnu ezmesi neymişkiii çayını bilioz da ezmesiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?