Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bıyıklı kızlara ithamda bulunmuşlar gitsinler kuaföre parası bizden diye.. Kızın biri ne yazmış; erkeklerin kaşlarıda martı gibi biz onlara
simit atıyor muyuz.:) :) :) :) :)

neyyyyyyyyy işlkembe miiii ayyy canım çektiiii..en güzel de bu saatlerde gider ama yaaaaaaa..bebik olmasaydı koçişe derdim gider içerdik yaaaaaaaaaa

aslıcığım peki gitmiyim ama ben sporda yapamıyorum kaç gündür birde foruma katılımım çok azaldı...neyse bakalım toparlamaya çalışıyım...biraz deniyim kenidmi...

offf yaaa valla motivasyon sıfı sizinkileri de düşürücem diye korkuyorum neyse ben bi kahvaltı yapıyımda sonra kendimi spor yapmaya zorlıyım..şu bahar bi gelse ben de enerjilenirim ama neyse bekliyim bakalım 1 ay daha...

bende hemoroid ameliyatı olmuş biri olarak sana cevaplayayım...
1-her gün 3lt ye yakın su
2-aç karnına birde yatarken kayısı ve incir ve üzerine sıcaga yakın ılık su
3- activia yogurt 1 hafta gunde 2 kere (düzelene kadar)
4- baharat,tuz,acı,turşu,asitli içecek,domates,patlıcan,hazır meyve suyu,hazır yiyecek vs uzak dur.
5-karın egzersizi
6- 1 su bardağı zeytinyağında 10-20 zeytin beklet..zeytinyağıyla ekmek banarak zeytinleri ye..
7-bunla ilgili ilaç kullanma bagırsak tembelliği yapıyo

bunları düzenli yapman lazım..ameliyat olmadan once doktora gittiğimde 1 ini bile yapmazsan başarılı olamazsın diyodu haklıymış..hepsini düzenli yap gel bana teşekkür edeceksinn...

Son düzenleme:
guzel menüüü begendimm
kuzum ya bana motivasyon aşılayın yemegim normalama spor yapamıyorum bi tuhafımm

aslıcığım peki gitmiyim ama ben sporda yapamıyorum kaç gündür birde foruma katılımım çok azaldı...neyse bakalım toparlamaya çalışıyım...biraz deniyim kenidmi...

özgeeeeee yaaaaaa topla kendini cicimmmmmmmm..bende veremiyorum artık 100 gramcık verebiliyorummm=) yavaş yavaş da olsa vericez merak etmeeeeeeeeee
tarihi seviyorum alıştırması yap :)

hadi gozunaydınn

hahahhahao da neymişşşşş=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…