- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #69.401
dünkü menüm
sabah
yarım kase nesfit yarım yağlı sütle
yarım kivi yarım muz
ara
ceviz kadar poağaca
öğle
1 kase kadar fırında makarna
akşam 1dilim meyveli pasta
1 poğaca
ya kaç. gündür hiç özge çayı yapmıyorum bugun yapicimmmm
gidişine illa bi isim konulacaksa "mal kaybı" diyelim..
burda bizim dedikodumuz mu yapılıyo hııım?alınan son bilgilere göre binlerce öğretmen 'komik
bir şey varsa anlat bizde gülelim' antrenmanlarına
başlamış. öğrenciler zor durumda
Günaydın arkadaşlar,dünkü yediklerimden sonra tartıda bugün gördüklerim beni hiç şaşırtmadı ama ben de sinir oldum neyapıyım okadar dikkate azıcık oynamaz mı sayı ya ....ayyyyyy kızlar bu mesajı yazarken öğretmenler odasında oturuyordum dersim boştu benden başka kimse de yoktu odada birden bi hışırtı duydum bi poşet düştü sandım sonra hışırtı devam etmeye başladıııııve ne göreyim kocaman bi fareeeee tabii ben çığlık çığlığa amakimseye sesimi duyuramayınca müdür beyi telefonla aradım sağolsun hemen geldiler ama çok korktum.
Cipralex.. Uyku yok..sadece düşünmeyi falan engelliyo.. Sinirlenemiyorsun:) birazcık hissizlestiriyor ağlayamıyorsun:)öyle tabi... hangi ilaç o... uyku veriyor mu yada dalgınlık
burda bizim dedikodumuz mu yapılıyo hııım?
hehehe çatlak tosun paşa napıyon??
Günaydın arkadaşlar,dünkü yediklerimden sonra tartıda bugün gördüklerim beni hiç şaşırtmadı ama ben de sinir oldum neyapıyım okadar dikkate azıcık oynamaz mı sayı ya ....ayyyyyy kızlar bu mesajı yazarken öğretmenler odasında oturuyordum dersim boştu benden başka kimse de yoktu odada birden bi hışırtı duydum bi poşet düştü sandım sonra hışırtı devam etmeye başladıııııve ne göreyim kocaman bi fareeeee tabii ben çığlık çığlığa amakimseye sesimi duyuramayınca müdür beyi telefonla aradım sağolsun hemen geldiler ama çok korktum.
özge cayı hangisiydi hozoşum sole bende yapamm
anammmmm fare miiiiiiiiiiiiii
1 tatlı kaşığı yeşil çay
1 tatlı kaşığı rezene
1 çay kaşığı tane karabiber
1 çay kaşığı karanfil
1 dal tarçın
Cipralex.. Uyku yok..sadece düşünmeyi falan engelliyo.. Sinirlenemiyorsun:) birazcık hissizlestiriyor ağlayamıyorsun:)
çok şükür iyiyim kilom yerinde sayıp duruyorr
teşekkürler canımmmmmmmm
hahahhaahha delirmiş bizim kız yinee=)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
ayy alır mıyım hiç ya paketliii aslaaaaaaaa kendim yapıcammmmm.cam rende aldım ben katı meyve sıkacağımız var ama çok büyük onunla yarım elma yarım havuç sıkamam valla=)
merhaba oyacımmmmmmmmm
ivettt karabiberrr varrKarabiber mi?????
ayy çok güzel ya sabancı öğretmen eviiiiiii..manzarası falannnnkızlar ben akşam giremeyebilirim. bir arkadaşımın eşinin yaşgünü var oraya davetliyim. anadolu yakasında sabancı ögretmenevinde sen bilirsin ayşecim
merhaba tatlım nasılsın?
Bilemicem :) :) sürekli tedirgin bi halim vardi kötü birşey olacakmış gibi.. Rahatım şimdioooo tam benlikmiş yahu:) ben de mi alsam acaba
Bilemicem :) :) sürekli tedirgin bi halim vardi kötü birşey olacakmış gibi.. Rahatım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?