- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #69.361
merhaba hazal.tuba bende..doktorum.senin gibi sınava hazırlanıyorum.kolaylıklar sana..ama senin kilon gayet normal..dogum kiloları belli bölgelerde birikir.bu seni rahatsız ediyosa çok sporla çözersin ama bence özel diyete ihtiyacın yok.spor yap yeter[/Qmer
merhaba tubacım iyi bar ibana ders çalişma arkadası çıktı yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn=)))))))))bende 65tim ya burası sayesinde zayıfladım 55 e az kaldı ama ben durdum artık=)
oh ohhh gezegennn kız seniiiiiiiiislm kızlar ben daha yeni geldim eve
bugün misafirlik uzun sürdü
naptınız bi geçmişe bakayım
doğum günü kutlu olsun oğluşununnnnnnn uzun sağlıklııı bi ömrü olsunnnnnnnnİyi akşamlar arkadaşlar,bugün okulda nöbetçiydim ,çok üşüdüm eve gelince bi mayışmışım ve acıkmışim ki sormayın bugün menümü yazmak istemiyorum buyüzden şimdiden beni çantalayabilirsiniz,kızlar bu siteye bişey mi olmuş ne ben eskiden yazı fontunu rengini falan ayarlıyodum mesajı yazarken o renk görünüyodu şimdi birsürü bişeyler çıkıyo mesajın başında ve renk de ancak mesajı yolladığımda görünüyo,yazma aşamasında siyah oluyo:26::44::44: herneyse yemekten sonra kayınvalidemlere gittik ha birde bugün oğlumun doğum günüydü, sabah okulda ona sürpriz bi kutlama yaptık akşam da babaannesinde yaptık bi kutlama derken pastalar havada uçuştu ama ben sadece akşamki pastadan yedim,sizler nasılsınız?
21-02-2012
aynalar..............7+
hazos87...............7+
pinkcat87..............7+
melekayşe.............7+
tedis..................7+
fiyona................2 cezaya kaldı sanırım:26:
1.73.....................7+
pisiq.....................7+
rainandthesun...........7+
oyagibi...................izinli
emidaf............izinli
ellerine sağlık canım
kızlar ben muhtesem yyı izliorm sonra da yatarm heralde parmaklarım cok acıyo
Esinin doğum günü kutlu olsun hazalcim sağlıklı mutlu nice senelere enişteyle :)kızlar geliyim de bi bakayım dedim kaçıyorum ben babişimiz yatacak bizde kızla nöbett tutcaz bakalım kaça kadar heheh=) yarında elma püresi yicezzz heheh bakalım sevcek mi gerçi yalamayı seviyordu ama=) iyigeceler hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hamur işini ve kızartmayı kesmen lazım.. Ben 5 senedir siyah çay kullanmıyorum.. Ama sonuca değer.. Öyle kabus gibiydi o günlerim.. Ben kabızlıgı hallettim fakat gaz sorununu hiç çözemedim.. Sabah uyandığımda bağırsaklarımin yırtılacak gibi şişmesi off inan kabus.. Gaz için rezene kullanıyorum.. %100 faydasını gördüm..sordum canım . hatta bugün doktruma yazdırıyordum yazmadı sana veremem dedi metformin ile etkileşime giriyormuş. bu arada sıvıyağ mı bilmem açtı barsaklarımı. şimdiden sonra ne yapayım canım ?
kızlar geliyim de bi bakayım dedim kaçıyorum ben babişimiz yatacak bizde kızla nöbett tutcaz bakalım kaça kadar heheh=) yarında elma püresi yicezzz heheh bakalım sevcek mi gerçi yalamayı seviyordu ama=) iyigeceler hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bu kıza izin verme :) :) :)aslıcığım ben izin istiyorum bi iki haftaya kadar biraz kendimi toparlıyım öle döneyim takıma olur mu...
iyi geceler canım
bende çıkıyorum salihacım öpüyorum seni
önce dünkü menumu yazayım
sabah küçük bir sanviç kaşarlı
ögle 1 küçük karnıyarık 4 yk pirinç pilavı cacık
akşam 1 kase çorba 1 kase cacık 1 küçük karnıyarık havuç salatası
spor: iş çıkışı 40 dk yürüyüş
oohh ne güzel bugün doğum günü var eşinin doğum gününü kutluyorum canım seninle kızınızla mutlu sağlıklı bir ömür geçirsin
valla canım bize habersiz geldiler bu defa ne olduğunu anlamadık bide müdürümüz değişti o da dün yeni başladı adam ne yapacağını şaşırdı
canım ben en iyi kiloyu ne zaman vermiştim biliyormusun hem çalışıyordum haftaiçi haftasonu kurslarımız vardı bide üstüne kpss ye çok iyi çalışıyordum o sene verdim her günüm doluydu 7 gün ama haftada 3 gün spor aletleriyle spor yapar diyetimi hiç bozmadan 21 kilo vermiştim
şimdi daha rahatım kafam dinç ama yapamıyorum
havalardan olabilir ama ben asıl nedeni işi bırakmana bağlıyorum insan ne kadar rahatlarsa kendinide o kadar bırakıyor inan buna
ayy ben okurken yoruldum valla nerdne buluyon bu kadar enerjiyi süpersin
hadi kızlar ya kendimize gelelim bak yaz geliyor ince elbiseler ordan burdan yağ fırlamasın mayolar bikinileri düşünün kendimize gelelim
kolay gelsin canım izin dönüşü işler birikti tabi
pek ii deilim cnm okulda cok yoruldum ayrıca öğle tatilindde kahve yaparken kendime çay yapılan makineden kaynar su koyuodum.bi hocayla konusuodm o sırada tam.elimi suyun altına soktum yanlışlıkla.100 dereceyi geckindi suyun derecesi baktm orda görünüodubir de sağ elim ondan pek yazamıorm oynatamıorm elimi derste bile öğrenciye doldurttum defteri.şimdi yanık kremi aldı babam onu sürdük inş ii gelir.4 parmagım yandı ve içerden şişti.kemiklerim bile yanıo gibi hissediorm
ya kızım aşı oldu teyzeleriii çok ağladı yaaa yavrum içim acıdı bende ağlicaktım az kalsın=( ek gıdaya başlıyoruz yarın itibariyle hehehhehe çok zevkliiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?