Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar geliyim de bi bakayım dedim kaçıyorum ben babişimiz yatacak bizde kızla nöbett tutcaz bakalım kaça kadar heheh=) yarında elma püresi yicezzz heheh bakalım sevcek mi gerçi yalamayı seviyordu ama=) iyigeceler hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Esinin doğum günü kutlu olsun hazalcim sağlıklı mutlu nice senelere enişteyle :)

sordum canım . hatta bugün doktruma yazdırıyordum yazmadı sana veremem dedi metformin ile etkileşime giriyormuş. bu arada sıvıyağ mı bilmem açtı barsaklarımı. şimdiden sonra ne yapayım canım ?
hamur işini ve kızartmayı kesmen lazım.. Ben 5 senedir siyah çay kullanmıyorum.. Ama sonuca değer.. Öyle kabus gibiydi o günlerim.. Ben kabızlıgı hallettim fakat gaz sorununu hiç çözemedim.. Sabah uyandığımda bağırsaklarımin yırtılacak gibi şişmesi off inan kabus.. Gaz için rezene kullanıyorum.. %100 faydasını gördüm..

iyi geceler canım
bende çıkıyorum salihacım öpüyorum seni

yasemincim birde bağırsaklarının üzerine saat yönünde masaj yapıyorsun(kalp yönüne doğru)karnına büyük yuvarlak bi daire gibi göbeğinin etrafına avucunla masaj yap.. Bağırsakları canlandırır.. Tabi ben senin problemini tam kavrayamadım:)

alınan son bilgilere göre binlerce öğretmen 'komik
bir şey varsa anlat bizde gülelim' antrenmanlarına
başlamış. öğrenciler zor durumda

aaaaaaa o zmaan cok kotu olmuş..aslında 2 yılda bir geliyolar gelecekleri yıl her şeyi hazırlamak lazım hem stres yapmıyosun o zaman

aslıııı spor yapmam lazım bir haftada 2 kere 20 dak yaptım dişimin kovuguna bile yetmiyo birde regl olacam şiştim şitim bomba gibiyim bu sefer......

canım gecmiş olsunnnnnnn

ya kızım aşı oldu teyzeleriii çok ağladı yaaa yavrum içim acıdı bende ağlicaktım az kalsın=( ek gıdaya başlıyoruz yarın itibariyle hehehhehe çok zevkliiiiiiiiiiiii

nolur hazır ya da paketli hiç bişii alma kuzum..katı meyve presi al her besini ez yedir..benim arkadaşım yazık 4-5 kere kullanıyo katı meyveyi ne zman bozulacak diye bekliyorum diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…