- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #69.381
dün 29 yaşıma bastım
163 boyum kilom ise 78
hedeflediğim kilo 60
hep bu sınavlar yüzündenkendimi bildim bileli sınavlara hazırlanıyorum.tabi tüm gün evde olunca ne yediysem içimde kaldı
busefer kararlıyım ama
bugün ki, menum
kahvaltı yokzamanım olmadı resmen.
öğle brokoli çorbası, tavuklu sezar salata, 1 bardak zero cola, ceviz büyüklüğünde 2 tane cevizli ekmek:)
akşam(18:00) domates çorbası, sebze graten, salata
spor: yine üsküdara kadar yürümeyi planlıyorum. eve gidince beni temizlik bekliyor akşamın o saatinden sonra bugün mutfak tezgahını mermer yaptık ev müthiş toz olmuş
sordum canım . hatta bugün doktruma yazdırıyordum yazmadı sana veremem dedi metformin ile etkileşime giriyormuş. bu arada sıvıyağ mı bilmem açtı barsaklarımı. şimdiden sonra ne yapayım canım ?
üçgen gofret kucukse sorun yok22/02/2012
kahvaltı
1 tam yumurta
1 kk peynir
öğle
1 tabak pırasa yemegi
ara
5 etiform
1 burçak bisküvi
ara
marul roka pırasa
akşam
1/2 kase çorba
5 tane sarma(küçük)
1 kase ıspanak
2 y.k.yogurt
ara
1 tane üçgen gofret
gelelim yazmakla gurur duydum alana
sporrrrrr
leslie 1
leslie 2
leslie 3
leslie 4
leslie 5
ten oluşan 1 saatlik potporiii
1 saat pisiklet
Ayşe takımdaki bi çok kişide aynı sıkıntı var sanırım en azından bende var,ama bence havlardan gibi geliyo bi bahar gelse hemen kendimi dışarı atıp yürürüşe başlamak istiyorum,biz bu kritik günleri ne kadar kilo versek kardır diye geçirsek en azından kilo almasak bile güzel,inşaallah baharda atağa geçeriz.
ben yerken çok sevmiştim
bebeişim çorba meyve falan goruyorum duzeltiyon artık menunusabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle
1 içli köfte
ara
2 bisküvi
akşam
1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek
ara
portakal
2 bardak çay
Hadi dayanamadım yine de yazayım menümü
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-2 siyah zeytin
-1 kupa adaçayı
ÖĞLEN
-1 gözleme
-1 çay
ARA
-1 avuç leblebi
-1 ton balığı konservesi
AKŞAM
-2 kaşık bulgur pilavı
-3 adet 2 parmak genişliğinde tavuk eti
-2 parmak büyüklüğünde kadayıf(eşimin suçu ya akşam akşam almış gelmiş)
ARA
-meyve
-1 ince dilim pasta
ben çıkıyorum kızlar çok uykum geldi iyi geceler herkese
günaydın minnoşlar
süper menun kahvaltı ve ara ogun istiyorumm..çekmececene incir uzum badem fındık falan at
tamam alıcam zaten ama zaman bulamadım
napıyosun bebeişimmmmm
Şuan için karşı taraftan hiç ses yok.. Bizde hiç şaşırmadık zaten.. Bi ilacım var beni cook sakin tutuyor rahat hissettiriyor.. Şuan hiçbirşey yokmus gibi hissediyorum.. Herşey insanlar için..
teşekkürler canımmmmmmmmEsinin doğum günü kutlu olsun hazalcim sağlıklı mutlu nice senelere enişteyle :)
Dünyanın en büyük tahtına da çıksanız,
oturacağınız yer yine kıçınızın üstüdür..
Annemin "Allah belanı versin" dediği gün
tanışmıştık seninle :)
gidişine illa bi isim konulacaksa "mal kaybı" diyelim..
hahahhaahha delirmiş bizim kız yinee=)alınan son bilgilere göre binlerce öğretmen 'komik
bir şey varsa anlat bizde gülelim' antrenmanlarına
başlamış. öğrenciler zor durumda
günaydın minnoşlar
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrgunaydınnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
mutlu umutlu bir gun olsunn
ayy alır mıyım hiç ya paketliii aslaaaaaaaa kendim yapıcammmmm.cam rende aldım ben katı meyve sıkacağımız var ama çok büyük onunla yarım elma yarım havuç sıkamam valla=)nolur hazır ya da paketli hiç bişii alma kuzum..katı meyve presi al her besini ez yedir..benim arkadaşım yazık 4-5 kere kullanıyo katı meyveyi ne zman bozulacak diye bekliyorum diyo :)
merhaba oyacımmmmmmmmmmerhaba kızlar nasılsınız bugün? istanbulda güzel bir hava var:)
ne yapayım çalışıyorum ayşem. baya bir yogun son zamanlarda işler sanırım uzun süre burda olmadıgımdan.) sen nasılsın
kesinlikle evet ama baya uzun bi telafi süreci gerektireceğe benzerSen bi telafi yap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?