Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben şimdi çıkıyorum. fetih 1453 e gidicem cemle akşam girmeye çalışırım eve dönüş saatime göre.

sizi seviyorum benim için kıymetlisiniz. kendinize çok iyi bakın hep iyi olun. sevgiyle ve manda göle mıçar gibi öpüyorum:)

günaydın güzellerr
kilo bildirimi94.300
giden kilo 500 gram aslında dün düz 94 tü bugün anlamadım neyse ne verirsen ver almaktan iyidir..
olsun emoşş vermişsin yaaaaaaaaaa

ben dereotu koymuyom kıymalı köfte gibi kıyma yerine karnıbahar ve kaşar koyuyom
hmm anladım bende denicem bigünn

başla başla canım çok güzellll

tamam ben varım söz bu sefer kesin yapicammmmmmmmmmmmmmbacaklar inceliyor karın aynı kalıyor benim yaaa sinir oluyorum kesin mekik cekmem lazım artık düzenlli,

selam kızlar yeni geldik eve
listeyi hazırlamaya başlayım yavaş yavaş
aslı geldi net=)

selam millet nabersiniz
oyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ellerine sağlık canım herkesleri tebrik ederimmmmmm=) özellikle aysecim seniiiiiiiiiiiii

tamam bende 30 sağ 30 sol yarım mekik 30 yarım düz mekik 30 tam mekik bugun böyle olsunn

bende seni öperimmm manda mıcar gibi mucccuuuuuuuuuuk

kızlar ben kaçiyorum bulaşık makinesini yerleştircemmm=) babişte gelir birazdan ona da yemek hazırlıyımm öperim siziii

Amanın totişleri kaldırmaya mecburuz

günlük olarak menülerimizi yazarken altınada mor renkte yaptığımız sporları yazarız.. Haftada 1 gün izin iyi..

:13: spor konusu havada kalmasın herks fikrini soylesin uygulamaya koyalım minnoslar.. Mesela ben hergün yatmadan önce 50mekik düşünüyorum.. zamanla leslie eklicem

Merhabalar kızlar bende takıma katılmak istiyordum talebimi aynalar nickli arkdaş kabul etti ne yapmam lazım. Şevkim çok çabuk kırılıyor lütfen yardım

77 kiloyum hedef 55 bo:1,60

Merhabalar kızlar bende takıma katılmak istiyordum talebimi aynalar nickli arkdaş kabul etti ne yapmam lazım. Şevkim çok çabuk kırılıyor lütfen yardım

hooşgeldin salihaa=) 2. salihamız oldıun o zamann=) burda verirsin merak etme=) bende hazal..bebişin var sanırım doğum kiloları mı

hoşgeldin cnaım aramıza
ben aslı takım kaptanıyım
kiloların doğum kiloları mı neden şevkin kırılıyor anlat bakalım

haftasonu için fetih1453 filmine gidecektik karar vermiştik ama ev arkadaşım sattı bugünde toplantı olaunca eve kayseriye gidecem dedi ben bozuldum ne yalan söyleyim biraz önce aradı gidememiş araba yokmuş ilçeden kayseriye gidenler vardı onlarla gidecekti onlarında bir arkadaşı çıkmış yer yokmuş bazen böyle istemediğim bir şey olunca kötü olabiliyor sonu

tamam ben günlük 1 saat pisiklet 1 saat leslieee
olsun ilk hedefine az kaldı bunyen direnç gösteriyo haftaya 2 kilo vercen hissediyorum
inşallah yaaaaaaaaa

merhaba tanışırız beraber veririz kiloları

akşama dogum gününe gidecegim geç gelirim gelince sporlar yapılacak söz.......
yarın kütahya ya gitcem pazar geceye gelirim sporumu yarın sabah yaparım .pazara geceye dönünce yaparım ..
büyük ihtimal topige ugrayamam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…