- Konu Sahibi Pinarbartu
- #69.661
mekiklerimi çektim off öyle halsiz düştümki ama yatağa düştüm hemen:):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptım huzurluyum gururluyum
yarım saat lessie![]()
menümm
sabah
2 dilim çavdar
1 kk peynir
1 tk reçel
1 bardak siyah çay
öğle
1 dilim çavdar
1 tabak pırasa
ara
1 kase salata
akşam
1 tabak türlü
1 kase fasulye turşusu
2 yk pirinç pilavı
3 lt yakın su
seve isteye spor
50 mekik
bugünkü menüm
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek+biraz peynir
öğle:2 dilim tam tahıllı ekmek arası sandeviç
akşam:salata
sporum
30 dakika spor salonunda aletli ve hoplayıp zıplamalı hareketler
evde 15 dakika koşu bandı
mesaj yazma bu hafta özgedeydi o izinli olduğu için ondan sonraki emoşa sıra geçti
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
1.73 *** 25 şubat -2 mart
menünü begendimmsabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
öğle
2 dilim ekmekten yapılmış tost
domates
közlenmiş biber
2 tatlı kaşığı reçel
1 bardak çay
ara
1 portakal
akşam
2 haşlanmış patates
hamburger var akşama ama olsun sporlar var ve ev yapımı olması hafifletiyo ....BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 kk peynir
-1 kupa adaçayı
ÖĞLEN
-3 yemek kaşığı bulgur pilavı
-3 yemek kaşığı et sote
-1 lokma ekmek
ARA
-3 zeytin,3 dilim peynir
-1 dilim ekmek
AKŞAM
-1,5 ev yapımı hamburger
-1 soda
ARA
-1 greyfurt yiycem
bugün de 10 dk eliptik,yarım saat de leslie yapacağıma söz veriyorum:124::124:
aslıcımmm iyiyim gezdik bugun biraz deniz hanım artık çok seviyor gezmeyi öyle bakınıyor ki dişarıyaa bayılıyorum hehehe=) 2 tane de erkek bebekl kızıma sulandı 1,5 yaşlarında hehehe biri geldi yanagına yanağını koyduu diperi de koştu buna doğruu düşüyordu az kalsın annesi zor yakaladıı ehhehe=)sen napiyorsun canımm...yarım saat sonra sporumu yapicimm bendeee
ellerine saglıkkk
23-02-2012
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................0
fiyona................izinli
1.73......................7+
pisiq.........................7+
rainandthesun............7+
oyagibi...................7+
nilipus......................0
emidaf............izinli
evvet mesajlar sayıldııııııııı ,sıcccaakk sıcccaakk....
ben de ogluşlarımı götürcem bi arabiz okul çıksı arkadaşlar ve 2 öğrenciyle Fetih 1453 e gittik mükemmeldi.coğu sahnesinde gözyaşlarımı tutamadım.helal olsun adamlara.mutlaka izlenmesi gereken bir film.çok etkilendim ben.
Arkadaşlar ben sporumu yaptım,1 mil lesli(20 dk sürdü) ve yaklaşık 10 dakika eliptik,su içmekten karnım şişti yaaa
teşekkürler.sporlar güzelllhehe bugun nöbet sırası babişte sabah erken kalkcam dersaneye gidicimmm=) ben yatıyorum öperim hepiniziiii kızlarrr.bu arada emoşş sanada iyiyolculuklar bidee sporumu yaptım=))))
evet evet sporrrrrrrrrrrrrrrrrrmekiklerimi çektim off öyle halsiz düştümki ama yatağa düştüm hemen:):)
Yalan dünyayı izleyemedim peeeh orçun orçun :)
mrb canım hoşgeldinn.. adım saliha 23 yaşındayımm.. çalışmıyorumm.. biran önce veririz şu yağları inşallah mandırayahiç merak etme bizde motivasyon çook
![]()
hhehe ahın tutmuş=)
verirsin canım benimde kızım var 6 aylık bak ben verdim buranın sayesinde=) sende verirsinnn
ohh oya benim yerime de seyret,sen de bizim için kıymetlisin canım,ben de seni öpüyorum mucccckkk
hoşgeldin canım ben de neslihan,inşaallah hepberaber vericez kilolarımızı
hoşgeldin canım aramıza.ben emine öğretmenim.adanada yaşıyorum
sabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
öğle
2 dilim ekmekten yapılmış tost
domates
közlenmiş biber
2 tatlı kaşığı reçel
1 bardak çay
ara
1 portakal
akşam
2 haşlanmış patates
kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
ögle
1 tabak kısır
yanında turşu
akşam
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
2 dilim kabaklı ev pidesi
1 dilim yaş pasta
1 tatlı kurabiye
kızlar tam 1 saat leslie yaptımmm
cumartesi pazar izin istiyom haberiniz olaaaa![]()
Mrb canım bende Saliha Gaziantepliyim çalışıyorum 25 yaşındayım. inşaALLAH canım ya inşaALLAH
inşaALLAH canım ya
Hoşbuldum canım inş. çok sağol
hoşbuldum canım memnun oldum
kızlar ben kuralları okudum ama birde siz anlatsanız çok şahane olacak yardım edin kiloları başı belada şu garibana
canım kurallar aslında çok basit.hergün siteye uğrayıp en az 7 mesajla paylaşımda bulunuyorsun.eğer o gün siteye giremeyeceksen takım kaptanı aslıdan izin alıyorsun.her gün yediklerini mavi renkle alınan son bir kararla o gün yaptığın sporu mor renkle yazıyorsun.her cuma kilo bildirim günü.cuma günü saat 12 den önce kilonu yazıyorsun.aslında çok basit kurallarımız var.böylelikle hem motive olup kilo veriyorsun hem de arkadaşlık kuruyorsun.canım hiç kafana takma kilolarını öyle bir motive oluyorsun ki gün içinde kaçamak birşeyler yiyemiyorsun.cuma günkü kilo bildirimini düşünüp takımım için daha az yemeli ve spor yapmalıyım deyip daha rahat kilo veriyorsun.
anladım canım çok tşkler gerçekten kafama taktıkça daha da büyüyor gözümde kilolar
ama kızlar ben pazar günü çalışmıyorum dolayısıyla pazar günü nete giremem beni bu konuda mazur görün lütfen
takma hayatım kiloları.azmin elinden birşey kurtulmuyor.vereceğine eminim.
takma hayatım kiloları.azmin elinden birşey kurtulmuyor.vereceğine eminim.
Çok doğru azimle hallediyoruz