Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben geldim
ben bugün bir film izledim
ata demirelin stand up ına baktım
yarım saaat lessie ile spor yaptım
sizler neler yaptınız

Ben geldim
ben bugün bir film izledim
ata demirelin stand up ına baktım
yarım saaat lessie ile spor yaptım
sizler neler yaptınız

hoşgeldin canım.ben bgn pazara gittim
sonra kuzenimle gezmeye gittik alışverişe.çanta üst fln aldım.gökhana hediye kıyafet aldm gömlek kazak kargoya vercektm gittim kapalıydı ondan pzt ye yollıcam artk.

hoşgeldin canım.ben bgn pazara gittim
sonra kuzenimle gezmeye gittik alışverişe.çanta üst fln aldım.gökhana hediye kıyafet aldm gömlek kazak kargoya vercektm gittim kapalıydı ondan pzt ye yollıcam artk.

hoşbulduk cnaım
ne güzel

ben de iim cnm hangi filmi izledn

o kadını izledim pek film gibi değildi gerçi hep sezen şarkıları

ben de film indirdim şimdi bi tane the thing diye. bunun 1982 yapımı olanını seyretmiştim daha önce 2011 yapımı aynı mı yada devam filmi mi bilmiyorum ama seyredicem umarım iyidir. şu an dada çay içiyor ve iffet in özetini seyrediyorum.

ısınmaya çalışıyorum canım ne olsun hemö soba hem ufo yanıyo
sen nasılsın nasıl geçti günün

o kadar mı soguk yahu burası bugünlerde biraz daha sıcak. ama pazartesi yine soguyacakmış. ben ne yapayım alışveriş ve derin temizlikle geçti günüm. mutfak tezgahını değiştirdim. granit yaptırdım. adamlar evin içinde kesmiş kraniti acaip beyaz bir toz sildikçe yapışıyor parkelere duvarlara halılara. 3 saatten fazla sildim tekrar tekrrar. camları falan da çamaşır ütü vs. canım çıktı ya. kollarım acaip agrıyor agrı kesici içicem.

geçmiş olsun cnaım güle güle kullan
valla çok soğuk burası evler ısınmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…