- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #69.701
vay cadı vayyyy...şimdiden cazibe haaa
slm kızlar banada aranızda yer varmı,katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama biraz sabırsızım,alırsanız sevilirim.
Kesinlikle soğan suyu zayıflatıyor ben 7 kilo vermiştim tekrar yapmaya başladım çok faydalı
dun zaman yetmediği için sadece 15 dak.eliptik yapabildim
bugunki hedef 30 dak.eliptik
100 mekik
50 kol
50 bacak
50 göğüs
Selam kızlar benide aranıza alirmisiniz acaba daha oncede bu yarismadaydim ama cenaze nedeniyle ara vermek zorunda kaldım sonrada diskalifiye olmuşum(((aslında cok azimliyim...takım kaptanı Neslihan hanım acaba benide aranıza alirmisiniz????
selam canım. takım kaptanımızın adı Aslı. rumuzu aynalar:) takımda yer varsa kesin katılırsın aramıza. ama sanırım şimdilik kimse yoktur ilerleyen saatlerde gelir bizim güzeller
Cnm cok sagol ama az önce 70-79 grubuna alındımmm yaz geliyor valla kg vermek şart oldoTekrar cok TSK ederim arkadasım ilgilendiğin icin
selam kızlar nabersiniz. ben sanırım yorgunluktan ölüyorum. birkez daha anladım ki benden ev kadını olmazmış. abi ne zor işmiş ya. sabah beri alışveriş, temizlik, offf yerleri süpür 5 defa sil halı sil cam sil perde çıkar yıka yerine tak toz al. aman allahım pestilim çıktı. leslie ile 4 saat spor yapmış gibi hissediyorum kollarım uyustu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?