Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ben cumartesi pazar yokum bugünü yaparım pazartesi gece gelirim yokum çünkü yarın kütahya ordan eskişehir yapcam

canım gelince yaparsın cumartesi ve pazarı ikisini birden

kızlar ben kuralları okudum ama birde siz anlatsanız çok şahane olacak yardım edin kiloları başı belada şu garibana

canım kuralları yazayım sana kafana takılanları sorarsın

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
12. Yeni kural **** her gün az ya da çok spor yapılacak. Zorunlu olmazsa yapmıyoruz. Yaptığımız spor mor renk ile yazılacak ki dikkat çeksin.

süt sevmemde yoğurt tüketmeye gayret edeceğim

tşk edrm canım

ama kızlar ben pazar günü çalışmıyorum dolayısıyla pazar günü nete giremem beni bu konuda mazur görün lütfen

tamam canım pazar günleri izinli olursun

sabah kahvaltılarını hafif geçiştirdirdiğim için akşama doğru çok acikiyorum bundan sonra kahvaltıyı sağlam yapıcam.. Akşamlar hafif olur belki

aynen katılıyorum canım bende sana.bende kahvaltıyı geçiştiriyorum akşam midem yapışıyor ve daha çok yiyorum

süt sevmemde yoğurt tüketmeye gayret edeceğim

tşk edrm canım

tamam canım pazar günleri izinli olursun

bende süt sevmem canım.yoğurt severim ama çok tüketmem.bundan sonra bende dikkat edeceğim yoğurt ve süte.mesela bugün sabah müsli yedim yarım yağlı sütle.
rica ederim canım elimden geldiğince kuralları anlattım salihaya

kızlar ben çıkıyorum oğluşumu tiyatroya götüreceğim.akşam da eşimle bir kaçamak yapmayı(oğluşumu babaannesine bırakıp)gidip biryerde başbaşa yemek yemeği düşünüyoruz.gece gelirim herhalde.bye

doğru olabilir canım..ilk etapta boyle yapmak duzene sokar en azından ama..bilmiyorum ben fikir sundum demokrasi ne derse ole olsun :)))
ben her gun yapmaya niyetliyim..birde her gun cok yapamıyrum az az ama her gun vakit bulursam yaparım diye dusunuyorumm

yine cok guzel bir menu..

vay cadı vayyyy...şimdiden cazibe haaa

sporlar super menun cok az canım yaa..kıtlık sinyalini unutma ara ogunde yok

Kesinlikle soğan suyu zayıflatıyor ben 7 kilo vermiştim tekrar yapmaya başladım çok faydalı

Kesinlikle kepek dahi olsa ekmek yemeyin kendimden biliyorum ha bir de doğuş form çay için akşamları çok etkili metebolizmayı hızlandırıyor))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…