Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahahahhahaha kötüyümm ben kötüyümmmmm=) ya ilkoş napıyor ayşe yaaaaaaaaa gelmiyo hiççç

ilkoş en son dun gunduz iyiydi..işleri cok yogun bu ara...kotu kıs dersler nasıl gidiyoo

severim canım
aslında korku seviyom ama ev arkadaşım korkuyo gerilim psikolojik olabilir

asabiyim ingilizcesini hatırlayamadım favorımdır..
dövüş kulübü adına bakma psik. bi film
aslında cok var ama isim gelmiyo aklıma..

başarı öykülerinde birini okudum choloate gibi bi niki var. 9 ayda 50 kilo vermiş:s kızın tipi cidden değişmiş. demekki zayıflayınca benimki de öyle değişecek. genç görüneceğim. size onun yazısından bir bölüm kopyalıyorum. belki okumuşsunuzdur.

1. Kahvalti cok önemli, Kahvalti yapmadigimiz günler Metabolizmamiz yavaslar ayrica Aksam gec saatlerde büyük bir aclik sarar sizi inanin bu tecrübe ile sabit!

2. Aciktiginiz zaman önce bir bardak su icin, bazen susuzlukla aclik karistirilabiliyor.

3. Günde mutlaka 3 ögün yemek yiyin, inanin ac kalmak sizi asla zayiflatmaz bosuna kendinize eziyet etmeyin.

4. Aksam 18:00 den sonra agziniza kesinlikle birsey almayin!

5. Cok su icin, kendinizi saatte bir bir bardak su icmeye zorlayin.

6. Sabahlari bir bardak suyla bir yemek kasigi elma sirkesi icin Metabolizmanizin hizlanmasi icin

7. Yesil cayda ayrica metabolizmayi hizlandirir

8. dayanabiliyorsaniz sekersiz, dayanamiyorsaniz az sekerli aci kahve icin, kendinizi tok hissetmenize sebeb olur.

9. caniniz birsey cekiyorsa kendinize eziyet etmeyin ve bir parca yiyin, baska türlü uzun süreli bir diyete dayanamazsiniz. O yediginiz sakincali parcayi diyetinizin bozulusu olarak algilamayin oda diyetin bir parcasi aksi takdirde zaten diyetim bozuldu diye ipin ucunu kacirirsiniz

10. Beyaz ekmegi hayatinizdan cikarin! Bunun yerine Kepek ekmegini tercih edin. Ayrica pirinc ve makarna tüketiminide azaltin

11. Arada bir kilo vermeniz tamamiyla duracaktir! sakin pes etmeyin! Bu cok normaldir, vücudunuz az yemeye alistigi icin diyetin etkisi azaliyor. Böyle oldugu zaman birkac gün tekrar normal yemeye baslayin ama kilo almayacaginiz sekilde, yani abartmayin! Ondan sonra tekrar baslayin diyete.

12. Kilo vermenin durmasinin birbaska nedeni ise, vücudun düstügü kiloya "alismasidir". Düstügünüz kiloya "demir atar" dolayisiyla diyeti biraktiginizda hemen verdiginiz kilolari geri almazsiniz kilonuz orda sabit kalir geri almaniz zorlasir. Dolayisiyla bazen kilo vermenizin durmasi iyiye isarettir. Siz sakin artik kilo veremiyorum diye üzülüp sporu birakmayin!

Simdilik bukadar kizlar aklima geldikce yazacagim sizlere. Artik kilo vermekte profosyonel oldum sorunuz olursa seve seve cevaplarim ayrica sizinde vereceginiz tüyolar varsa elbette duymak isterim.

ellerine sağlık oyacım
burda yazanların hepsini hepimiz biliyoruz ama önemli olan uygulamak kararlılık bu kişiyi tebrik ediyor darısı başımıza diyorum

hımm ben bi seyredeyim bu kaynağı

izle banada anlat canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…