Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın arkadaşlar açılışı ben yapıyım dediydim ama benden önce biri daha girmiş:))yeni arkadaşlar girmiş sanırım denk geldikçe tanışırız artık..

OHHH BANA DA LAZIM OLE BİŞİ :)
ellerine saglık cnm

Kızlar yorgunluğum hala devam ediyor ben bugün spor yapamam maalesef belim ağrıyor,iyice dinlenmeden spor yapmak bel fıtığım için çok sakıncalı

yeterince spor yapmısınn

spor ve diğer iki ogunun cok iyi bişi olmazz :))

Allam yaa :))
bizdede tam tersi var..yakın sayılan arkadaşlar dısında herkes inceldiğimi soyluyor :)
bende sırf onlar solemiyo diye daha cok kilo vermek istiyorum :)

Allam yaa :))
bizdede tam tersi var..yakın sayılan arkadaşlar dısında herkes inceldiğimi soyluyor :)
bende sırf onlar solemiyo diye daha cok kilo vermek istiyorum :)

canım eltim beni kıskanıyor hem de çok fazla birde kendi evinde çok fonksiyonlu yürüyüş bandı var ve kullanmıyor bana da ben aldığımda sen de kullanmazsın diyodu..cumartesi günü kayınvalideme bıraktım defneyi resim kursuna gittim oda gelmiş kayınvalidemlere yanında annesiyle abisinin eşide gelmiş beni görünce çok şaşırdılar ne kadar zayıflamışsın ne güzel olmuşsun
nasıl zayıfladın dediler ben de spor aletiyle diyince bak gördünmü zayıflanıyomuş dedi yengesi..o öle deyince çıldırdı eltim ben evimi temizliyorum çocuklarıma bakıyorum vaktim olmuyor eviyle ilgilenmiyen insan spor yapabilir heralde dedi.ben de sinirlendim ne alakası var ben evimi temizliyorum bebeğimede bakıyorum ama sporumuda yapıyorum dedim(tabi içimden bir aydır yapmıyorum ama dedim:))günde 1 saatimi ayırıyorum akşama kadar spor yaspmıyorum heralde dedim isteyen hepsini yapar valla ben istiyorum yapıyorum istemek lazım dedim..bütün gün benim açığımı yakalamaya çalıştı ama iice zayıflıycam onuu da iiice çatlatacam...

harikasın canım.bu gidişle çatır çatur çatlatacaksın seninkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…