- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #69.941
canım bneim diline gönlüne sağlk inş. herşey güzel olur.
hep kız ismi geçiyordu içimdennn hiç erkek ismi düşünmedim erkek olursa kocişle birlikte karar verecektik kız olursa ben koyacaktım ismini. Zaman çok düşünürüzzzDD hehe
sporumu yaptım geldim yavruşlar...
25 dk eliptik
30 dk plates
80 tanede twist yaptım...
kızlar ayrıca ballı elma sirkeli su içmeye birdaha başladım. bi ara o şekilde çok hızlı kilo vermiştim hem soğukta içebiliyorum gittiğim yere götürebiliyorum iyi oluyor...
sabah-öğle
3 çatal patates kızartması
1 kk kadar peynir
2 zeytin
domates
2 bardak çay
ara
1 portakal
akşam
4 kaşık taze fasulye
1 dilim pide
ara
2 bardak çay
bugünkü menüm
saat 2 de kahvaltı yaptım
1 tabak fasulye turşusu kavurması
akşam
2 kase tarhana
3lt su
100 ip
20mekik
günaydın kızlar. ben bu günden itibaren yazıyorum neler yaptıklarımı şimdiden güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
canım eltim beni kıskanıyor hem de çok fazla birde kendi evinde çok fonksiyonlu yürüyüş bandı var ve kullanmıyor bana da ben aldığımda sen de kullanmazsın diyodu..cumartesi günü kayınvalideme bıraktım defneyi resim kursuna gittim oda gelmiş kayınvalidemlere yanında annesiyle abisinin eşide gelmiş beni görünce çok şaşırdılar ne kadar zayıflamışsın ne güzel olmuşsun
nasıl zayıfladın dediler ben de spor aletiyle diyince bak gördünmü zayıflanıyomuş dedi yengesi..o öle deyince çıldırdı eltim ben evimi temizliyorum çocuklarıma bakıyorum vaktim olmuyor eviyle ilgilenmiyen insan spor yapabilir heralde dedi.ben de sinirlendim ne alakası var ben evimi temizliyorum bebeğimede bakıyorum ama sporumuda yapıyorum dedim(tabi içimden bir aydır yapmıyorum ama dedim:))günde 1 saatimi ayırıyorum akşama kadar spor yaspmıyorum heralde dedim isteyen hepsini yapar valla ben istiyorum yapıyorum istemek lazım dedim..bütün gün benim açığımı yakalamaya çalıştı ama iice zayıflıycam onuu da iiice çatlatacam...
hoşgeldin saliha yeni geldin sanırım
tanışalım 29 yaşında örtmen ve evli bir hatunum..sen?
günaydın canım.güzel paylaşımlar diliyorum
günaydın kızlar. ben bu günden itibaren yazıyorum neler yaptıklarımı şimdiden güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
bizim buralar soğuk olduğu için sirke kullanmiyoruznasıl yapıyorsunuz kız turşuları sirkesiz :44::44::44::44:
galiba ben yine sohbete yetişemedim
dünkü menüm
sabah:2 dilim çavdar ekmeği+azıcık diyet peynir+3 dilim sucuk+kırmızı biber+salatalık
öğle:3 kaşık yarım yağlı sütle müsli
akşam:1 tane orta boy haşlanmış patates+1 kase yoğurt+5 kaşık kısır
sporum
50 dakika koşu bandı
10 dakika bisiklet
10 dakika karın hareketleri
anammmm aç kalmışın kız
günaydın arkadaşlar. güzel bir hafta dilerim.
benim günüm metrobus sonrası merdiven çıakrak başladı. sadece çıktıklarım 137 basamak:) bi o kadar da indim sanırım. sabah hareketli başladı yani ehehehhe
:galiba ben yine sohbete yetişemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?