- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #69.981
canım eltim beni kıskanıyor hem de çok fazla birde kendi evinde çok fonksiyonlu yürüyüş bandı var ve kullanmıyor bana da ben aldığımda sen de kullanmazsın diyodu..cumartesi günü kayınvalideme bıraktım defneyi resim kursuna gittim oda gelmiş kayınvalidemlere yanında annesiyle abisinin eşide gelmiş beni görünce çok şaşırdılar ne kadar zayıflamışsın ne güzel olmuşsun
nasıl zayıfladın dediler ben de spor aletiyle diyince bak gördünmü zayıflanıyomuş dedi yengesi..o öle deyince çıldırdı eltim ben evimi temizliyorum çocuklarıma bakıyorum vaktim olmuyor eviyle ilgilenmiyen insan spor yapabilir heralde dedi.ben de sinirlendim ne alakası var ben evimi temizliyorum bebeğimede bakıyorum ama sporumuda yapıyorum dedim(tabi içimden bir aydır yapmıyorum ama dedim:))günde 1 saatimi ayırıyorum akşama kadar spor yaspmıyorum heralde dedim isteyen hepsini yapar valla ben istiyorum yapıyorum istemek lazım dedim..bütün gün benim açığımı yakalamaya çalıştı ama iice zayıflıycam onuu da iiice çatlatacam...
sen bisikletine bin canım :)
harikasın canım.bu gidişle çatır çatur çatlatacaksın seninkini
ay sinir olurum böyle insanlara.sen dal gibi incecik de olsan o insan hasetinden sana zayıflamışsın demez.ama çatlar
dünkü menüm
sabah:2 dilim çavdar ekmeği+azıcık diyet peynir+3 dilim sucuk+kırmızı biber+salatalık
öğle:3 kaşık yarım yağlı sütle müsli
akşam:1 tane orta boy haşlanmış patates+1 kase yoğurt+5 kaşık kısır
sporum
50 dakika koşu bandı
10 dakika bisiklet
10 dakika karın hareketleri
Hoşbuldum öğrmenim :) bende saliha 25 yaşındayım 15 aylık kızım var muhesebeciyim. Tanışdığıma memnun oldun canım
günaydın canım inş. tşk ediyorum
günaydın arkadaşlar. güzel bir hafta dilerim.
benim günüm metrobus sonrası merdiven çıakrak başladı. sadece çıktıklarım 137 basamak:) bi o kadar da indim sanırım. sabah hareketli başladı yani ehehehhe
cumayi düşünerek yemeğe oturalım kızlar:)
ayyyyyy ne fesat beee o eltinnn....resmen sana pissin çocuğuna bakmıyorsun demişşş çüş yaniii deli mi neeeee
biniyorum tatlım zorunlu olsun fikrinide ben attım ortaya ii oldu bole..yapmak zorunda hissediyom kendimi..azar azar basladım
işler çok yoğun bugün ya öffff. ben sporumu ancak akşam yaparım başka bir zamanda hiç vaktim yok.
aslında varya kötü biri değil ama konuştuklarını tartmıyor...kendisi temizlik hastası onu da bişey sanıyor sürekli onunla övünüyor...orda aa özge zayıflamış sen hala bölesin denilince nerden saldıracağını bilemedi ben zaten çalışırken evime 2 hafta da bi temizlikçi alıyordum onun dışında sürekli temizlerim yani evimi ama o onu bahane etmek istedi işte salak ben de bozdum şimdi biraz daha zayıflayım yazın ben bikini giyerken o şortla girsin denize iyice bozulsun
saydın mı kız basamakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?