- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #70.021
ahahahaha o da iyiymiş. bu adam o büyük ignelerden takıp elektrik veriomus ahahaa yarın kömür olurmusum ahahah ay sesi güldüm ya
canım bu biraz lıght bişi oluyor yani öle çok keskin olmuyor 4 bardak suya 4 yk elma sirkesi 4 yk bal katıyorsun bu karışımı yemekten sonra yarımşar bardak içiyorsun iki gün tüketebilirsin ben bi ara hızlı kilo vermiştim bununla ama şimdi bilemiycem kilolar çakıldılar 58 e..
ben yokken benim yerime sen cevap ver
hiç ses yok hatta tık yok
canım benim eltimde gitmişti kilo vermek için çok hızlı bi şekilde kilo verdi 1 ayda 10 kilo gitti sonra bırakınca hızlı bi şekilde iki katını aldı dikkat et bakalım sonrasında yememek lazım
saliş diye yazdıklarında birden cevap veresim geliyo
hoşgeldin canım naber
saliş diye yazdıklarında birden cevap veresim geliyo
merhaba kızlar.internetim kapalı oldugundan kaçgündür foruma gelemedim(( umarım koçum beni takımdan atmamıştır..
nevar ne yok nasıl gidiyor??
bugun istanbulda felaket bi hava var.inşallah uzun sürmez
ahahahaha o da iyiymiş. bu adam o büyük ignelerden takıp elektrik veriomus ahahaa yarın kömür olurmusum ahahah ay sesi güldüm ya
ya sorma pisicimuyyy nerelerdesin kızz
anammm cidden miiii? aramadı hakan seni hiççççç????
heheheh cidden yaaaaaa buna bi çözüm bulalım karişmasın salişler=)
uff regl oldum karnım agrıyo yaaa
ya sorma pisiciminternet borcunu ödemeyi unutmuşum kapandı.sonra ailemin yanına gittim,orda da internet yoktu.oyüzden koptum bikaçgün ama inş.bundan sonra burdayım
ii cesaret ben korkarım iğnelerden sen bi de elektriklisine gidion
tşk ederim adaşım 2 lt yakın su içtim onu eklemeyi unutmuşum mazur görün :18::18:
öyle bişi olursa gidr döverim o daktırı ben ahahaha tv ye çıkar ünlü olurum
evet ya bulalım :) :)
sıcak birşeyler iç canım az da olsa ağrını hafifletir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?