- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #70.201
şimdi olmuş mu peki
evet ya ...
bırakmamam lazımmmmmmmm
canım ben çıkıyom şimdilik yemek vakti...
sonra seksenlere bakcam spor yapcam önce 1 saat leslie sonra 12 saat seksenlerde pisiklet ben çıkıyom daha motive olmuş bi şekilde görüşmek umuduylaaa
o göbek bebek olmasıncanım ben iyiki de çıkmamışım diyorum şimdi ben de bi ara öleydim ama şimdi motivasyonum çok yüksek..kendime ayrıca da bi defter tuttum yediklerimi yazıyorum günlük kilomu yazıyorum yani haftada 200-300 gr versem bile bana yetecek sen de öle yap yeniden bi hedef belirle istersen motive için iyi oluyor..ya da benim eltimi bi yanına yollıyım olmazsa o da süper motive ediyor...
şimdi defne arkamda oturuyor kaka yapıyor ama bi ıkınışı var ki anlatamam
ay inşaALLAH canım Cümlemiz İnşaALLAH
ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere hayırlı akşamlar
ben mi pisig mi
çok kötü hissediyorum.
cem bu sabah erken kalkacaktı sabah 7 de aramaya basladım açmadı. normalde açmamazlık etmezdi asla. en son saat 10 civarı evini aradım annesi açtı dedim cem nerde. akşam aşkınla çıktı dedi geri gelmedi tüm gece dedi( aşkın itin teki arkadaşı) aramaya devam ettim cevap yok. birkaç sms attım saat 11 civarı kaymakamlıktayım yazmış ama kelimler abuk suku hatalı muhtemelen kanındaki alkolden. beni aldattın dedim bunu bana nasıl yaptın dedim. bir daha arama beni falan yazdım. yine ben kaymakamlıktayım çok gürültü var burda falan yazmış. başka cevap yok. eger dogru olsa söylediği cemin şimdiye ortalıgı yıkması lazımdı arayarak sms atarak
muhtemelen geceden kalma ve belki de bir kadının koynunda uyuyor. beni 2008 dede aldatmıstı ama onda fiiliyata geçmeden ayakalmış ayrılmıştım. 1 yıl sonra barışmıştık. bu ikinci sefer. nerden biliyorsun diyeceksiniz. onu tanırım. eger yazdıgımı yapmamış olsa şu an delirmiş gibi arardı. en son 11:18 de sms atmış işte burası gürültülü diye sonra tık yok. yine sızmıştır.
bunu bana bize nasıl yapar inanılır gibi değil. yaşama sebebimsin derdi bana. ben tertemizim hep de öyle kalıcam derdi. seni çok seviyorum derdi. ki zaten yatakta çok da başarılı değildir. nasıl ya aklım almıyor. aramayacagım bir daha asla dün geceye dair detayları da bilmek istemiyorum. bilirsem daha çok acıyacak.
allahım beni neden böyle sınıyorsun
hadi hayırlısıııdün akupuntura gittim. adam göbeğime falanda ineler batırıp 20 dk bekledi öyle. sonra kulaklarıma taktı ve elektirik verdi çınlama duydum 10 dk kadar. sonrada normal iğne taktı kulagıma. bir de liste verdi. bu arada onun tartısında 120.5 çıktım. liste aşağıda bundan sonra aynen listeye uyucakmışım. 3 hafta boyunca her ahftanın 3 günü üst üste gidicem aynı uygulayı yapacak sonra haftada 1 e düşücek toplam 3 ay devam edicem. minimum 20 kilo verecekmişim bu sürede.
ya ben bole şeyler yapmadım pek..sadece ezelden beri bitki çayları içerim..
valla göbegimde bi anormallik var 1 haftada göbekmi bağlar insan patlayacam ya belki ödem vardır diye teselli ediyom kendimi..pantolon dugmesini zor kapatıyorum yaa..napsam bilemedim mekik falanda cekiyorum bol suda içiyorum..zaten kilo vermem durduda bari göbegim inse..bende özge gibi ayrılmayı dusunuyorum ne zamandır faydam yok gruba hiç kilo veremiyom.sabah cıktım tartıya 65.7 gösteriyo3-4 gunde 1,5-2 kilo fazla veya eksik cıkabiliyorum
yok be regflim su an..delümüsünüz ne hazalla birlikte zorla bebek yaptıracaksınız bana heee..
buraya yazıyorum yazdıklarımı aslında benimki sabırsızlık biraz.birazda zorluyor artık ergenlikten beri ilk kez 63leri gorecem..göstertmiyor..once iyiyidim aldırmıyodumda e yaz geliyo artık
yaaa motivasyona ihtiyacım var...
hooop hemen kötüye yormaaaaaa
hadi hayırlısııı
bende 3 günde 3 kilomu aldım ben yaaaaa
canım hedefine 4 kilo kalmış yaza kadar gider o sıkma canını süpersin güzel gidiyor
aneyyyy hasta olcam deme sakınnnnnnnnnnnnbugün baya rüzgar yedim ya çok üşüdüm nöbette
alsın bakalım zor günler geçiriyorrrrkızlar saliha pazartesiye kadar izin aldı biraz kafasını dinlemesi lazım
olsun emoşum elbet yerinde saydığın günler olacak geçecek merak etmeeee deli gibi kilo vericen yine eminimmmevet hazal ya hafta sonları ipin ucunu kaçırıyom son 2 gün detoks gibi sıvılarla ödem atıyom tabi daha sonraki hafta kilo olarak görüyom tartıda..
şuan berbat durumdayımmm
eneyyy 97 miii=(((abooo emoşş .çok dikkat etttttttt2 gündür 97 çıkıyom aslı delircem yaaa..
acaba diyorum attıgım ödemler gerimi geldii... off canım sıkılıyooo
yok be regflim su an..delümüsünüz ne hazalla birlikte zorla bebek yaptıracaksınız bana heee..
buraya yazıyorum yazdıklarımı aslında benimki sabırsızlık biraz.birazda zorluyor artık ergenlikten beri ilk kez 63leri gorecem..göstertmiyor..once iyiyidim aldırmıyodumda e yaz geliyo artık
yaaa motivasyona ihtiyacım var...
aneyyyy hasta olcam deme sakınnnnnnnnnnnn
alsın bakalım zor günler geçiriyorrrr
olsun emoşum elbet yerinde saydığın günler olacak geçecek merak etmeeee deli gibi kilo vericen yine eminimmm
eneyyy 97 miii=(((abooo emoşş .çok dikkat etttttttt
tamam o zaman akşama sporumuzu yapıyor muyuzz ayşemmm
ya canım dikkat ediyorum iyi kotu spor var..daha yuksek cıktım..ya doktor asla kilo almazsın dedi ama 3 tane değişik aminoasit ve vitaminler verdi ondan dolayı mı acaba diyorum??
b12 falan kanım düşük ya??öhöhöhöhööööööööö
kan içinse kilo yapar bence o haplar canım
elimde dal dal brokolilerle geldim kızlar.ay ben bu brokoliyi çiğ seviyorum ya.bu arada kendimi inek gibi hissettim
kızlar kızlar yüreğim sızlar :) 1 paket eti burçak yedim vicdan azabıyla kıvranıyorum şu an
kızlar kızlar yüreğim sızlar :) 1 paket eti burçak yedim vicdan azabıyla kıvranıyorum şu an
elimde dal dal brokolilerle geldim kızlar.ay ben bu brokoliyi çiğ seviyorum ya.bu arada kendimi inek gibi hissettim
evet ya toparlanmam lazım dedikce panikliyorum .sakin olmalıyım ve kanedime tekrar hedef koymalıyım yoksa panikle daha kötü oluyom ve her sabah tartıda kilo aldıgımı görüyorum ...
panik yok panik yok sakin olllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?