Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şimdi olmuş mu peki

şimdi olmuş canım

görüşürüş emoşum kolay gelsin

yok be regflim su an..delümüsünüz ne hazalla birlikte zorla bebek yaptıracaksınız bana heee..
buraya yazıyorum yazdıklarımı aslında benimki sabırsızlık biraz.birazda zorluyor artık ergenlikten beri ilk kez 63leri gorecem..göstertmiyor..once iyiyidim aldırmıyodumda e yaz geliyo artık
yaaa motivasyona ihtiyacım var...

hooop hemen kötüye yormaaaaaa

hadi hayırlısııı

bende 3 günde 3 kilomu aldım ben yaaaaa

canım hedefine 4 kilo kalmış yaza kadar gider o sıkma canını süpersin güzel gidiyor

hooop hemen kötüye yormaaaaaa

hadi hayırlısııı

bende 3 günde 3 kilomu aldım ben yaaaaa

canım hedefine 4 kilo kalmış yaza kadar gider o sıkma canını süpersin güzel gidiyor

ya canım dikkat ediyorum iyi kotu spor var..daha yuksek cıktım..ya doktor asla kilo almazsın dedi ama 3 tane değişik aminoasit ve vitaminler verdi ondan dolayı mı acaba diyorum??
b12 falan kanım düşük ya??öhöhöhöhööööööööö

bugün baya rüzgar yedim ya çok üşüdüm nöbette
aneyyyy hasta olcam deme sakınnnnnnnnnnnn
kızlar saliha pazartesiye kadar izin aldı biraz kafasını dinlemesi lazım
alsın bakalım zor günler geçiriyorrrr
evet hazal ya hafta sonları ipin ucunu kaçırıyom son 2 gün detoks gibi sıvılarla ödem atıyom tabi daha sonraki hafta kilo olarak görüyom tartıda..
şuan berbat durumdayımmm
olsun emoşum elbet yerinde saydığın günler olacak geçecek merak etmeeee deli gibi kilo vericen yine eminimmm
2 gündür 97 çıkıyom aslı delircem yaaa..
acaba diyorum attıgım ödemler gerimi geldii... off canım sıkılıyooo
eneyyy 97 miii=(((abooo emoşş .çok dikkat etttttttt

tamam o zaman akşama sporumuzu yapıyor muyuzz ayşemmm

tamam o zaman yemek 7de pişer 25 dak.eliptik yapayım ben o zman
10 dak gobek çalışırım
spor salonuna mı yazılsam iyice kafayı yıyecem he :))))

Son düzenleme:

kan içinse kilo yapar bence o haplar canım

elimde dal dal brokolilerle geldim kızlar.ay ben bu brokoliyi çiğ seviyorum ya.bu arada kendimi inek gibi hissettim

kızlar kızlar yüreğim sızlar :) 1 paket eti burçak yedim vicdan azabıyla kıvranıyorum şu an

canım bak ben bir yol buldum yememek için.pc yi mutfağa taşıdım.akşam yemeğinde siteyi açıyorum.canım yemek istemiyor.mesela dün önümde 1 tabak makarna var.siteyi açtım.makarnayı canım istemedi.1 çatal bile almadım.salata yedim sadece.şimdi de ellerimde dal dal brokoliler.karnım guruldarken ben sadece salata yiyorum

elimde dal dal brokolilerle geldim kızlar.ay ben bu brokoliyi çiğ seviyorum ya.bu arada kendimi inek gibi hissettim

afiyet olsun canım hoşgeldin nasılsın

kızlar kızlar yüreğim sızlar :) 1 paket eti burçak yedim vicdan azabıyla kıvranıyorum şu an

hımmm eti burçağın paketide büyük oluyor hani

canım neden panik yapıyorsun ki ilk başta nasıl verdiysen yine öle vermeye devam edeceksin inşallah duraklama dönemine girmişsindir...sporlarını yapıyorsun hergün vücud buna alıştı istersen artık bi gün yap bi gün yapma belki o zaman yeniden başlarsın kilo vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…