- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #70.221
evet ya toparlanmam lazım dedikce panikliyorum .sakin olmalıyım ve kanedime tekrar hedef koymalıyım yoksa panikle daha kötü oluyom ve her sabah tartıda kilo aldıgımı görüyorum ...
panik yok panik yok sakin olllll
afiyet olsun canım hoşgeldin nasılsın
hımmm eti burçağın paketide büyük oluyor hani
yok be regflim su an..delümüsünüz ne hazalla birlikte zorla bebek yaptıracaksınız bana heee..
buraya yazıyorum yazdıklarımı aslında benimki sabırsızlık biraz.birazda zorluyor artık ergenlikten beri ilk kez 63leri gorecem..göstertmiyor..once iyiyidim aldırmıyodumda e yaz geliyo artık
yaaa motivasyona ihtiyacım var...
ya kocam geldi midye, çiğ kofte ve çikolata almış napıyım ben bu adamı ya..benim akşam yemeğim karnabahar
yap yap cnaım bende yemekten sonra yapicimmmtamam o zaman yemek 7de pişer 25 dak.eliptik yapayım ben o zman
10 dak gobek çalışırım
spor salonuna mı yazılsam iyice kafayı yıyecem he :))))
hahahahha =)))))))))elimde dal dal brokolilerle geldim kızlar.ay ben bu brokoliyi çiğ seviyorum ya.bu arada kendimi inek gibi hissettim
neyyy 1pk mi????????????????????????????kızlar kızlar yüreğim sızlar :) 1 paket eti burçak yedim vicdan azabıyla kıvranıyorum şu an
ayy evet ya çok kötü kokyorrrrrrr...bende mantarlı et sote yapıyorum=) et ddüklüde onu bekliyorum=)))bende karnabahar haşlıyorum onu yiyecem şimdi..ev iğrenç kokuyorrrrrrrrr
ya kocam geldi midye, çiğ kofte ve çikolata almış napıyım ben bu adamı ya..benim akşam yemeğim karnabahar
tamam o zaman yemek 7de pişer 25 dak.eliptik yapayım ben o zman
10 dak gobek çalışırım
spor salonuna mı yazılsam iyice kafayı yıyecem he :))))
yap yap cnaım bende yemekten sonra yapicimmm
hahahahha =)))))))))
neyyy 1pk mi????????????????????????????
ayy evet ya çok kötü kokyorrrrrrr...bende mantarlı et sote yapıyorum=) et ddüklüde onu bekliyorum=)))
ahh bu kocişlerrrrrrrrrrrrrrrrr
ya biz sıkınca biyerlerden patlak veriyo sanki :)spora aban bebemm
boşa o kocayı ayşe
kadın olsa hamile mi acaba eşin diyecektim o nasıl bir menü öyle
canım bak ben bir yol buldum yememek için.pc yi mutfağa taşıdım.akşam yemeğinde siteyi açıyorum.canım yemek istemiyor.mesela dün önümde 1 tabak makarna var.siteyi açtım.makarnayı canım istemedi.1 çatal bile almadım.salata yedim sadece.şimdi de ellerimde dal dal brokoliler.karnım guruldarken ben sadece salata yiyorum
afiyet olsun canım hoşgeldin nasılsın
hımmm eti burçağın paketide büyük oluyor hani
bende yemekten sonra artık..tamam kızlar konuşalım evet herkes bu akşam ne kadar spor yapacak yazsın
ben leslie 3 mil yapayım birde kol gobek popo hareketleri..
sağol canım iyiyim sen nasılsın
ben 30 dk eliptik yapıyım 10 dk da plates minimum böle yazdım başlayınca arkası geliyor
spor yapcem ama:78::78::78::78::78:
ahanda önümde bir koca(hani şu meyve kaselerinden)kase salata var.oy oy makarna tatlı diye diye yiyorum valla.ay mandıra diye diye ben gerçekten inek mi oldum ya
iyiyim canım haberlere bakıyorum
okula başlama yaşını 7 değil 6 yaş olmasını düşünüyorlarmış ben anasınıfına giden çocukalara bakıyorumda onlar okuma yazmada çok zorlanırlar ya ev arkadaşım anasınıfı öğretmeni oda çok zor diyor bu yeni sistem en çok sınıfçıları vuracak bide norm kadro fazlası olcaz 5 yıldan 4 yıla inecek çünkü
canım 6 yaşta okuma yazma olmayacak o yine normal hazırlık olcek diye biliyom ben.yapamaz zaten 7 yaşta canımız çıkıyor okuyup yazdırmak için.yok ya norm fazlası olmayız diye düşünüyom ben ama bundan sonra sınıfçı ihtiyacı daha az olacak.yeni atamalar az olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?