- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #70.281
hadi ya azcıkta mı yasak yaaaaaao değil de tuz kesinlikle yasakmış. hem de kesinlikle.
emoş tartıda 97 görmüşşş ondannnnya neden panikliosunuz ben anlamadım bana da söyleyin ya
ay kızlar moralim bozuldu kombi bozuldu sanırım bu karda kışta napcaz şimdi biz ısıtıcımız bile yoksabaha kadar
ya canım ya yokmu komşularda falan alsanız yada kapanmayan avm lerden falan gece soguk olur canım yaaaaay kızlar moralim bozuldu kombi bozuldu sanırım bu karda kışta napcaz şimdi biz ısıtıcımız bile yoksabaha kadar
anammmmmm panikle o zaman emoşummmmmmm panik panikkkkkkkkkk=)
ya şubat başından beri 95 den 100-200 gidiyodum...aaaa bi baktım pazartesi sabah 97 diyo tartı aaa bide baktım bu sabah ta 97v diyo .. ne diyo bunlar oyaaa..
kilom kızzzz..
evt cnm okulda herkes grip.bir sınıfımın hepsi
eşim gitmiş dilekçe vermiş ya bunlar kafayı yemiş cidden ya dolandırıcı resmen=) sinirlenmiş aveasını da turkcelle geçirtmiş benimkini geçirtcekmişiz heheheh delirdi=) bu kaçıncı ama o da haklıı=)
olamaz ki öyle bişey. ödem falan vardır bol su yeşil çay idrar söktürücü ilaç falan al. sen anlarsın o ilaçlardan. bence kesin ödem falandır. yoksa bence imkansız ben 4 kilo aldım 10 günde ama hayone gibi yedim
not hay-one daki one ı ingilizce okuyun ahahahah
ay kızlar moralim bozuldu kombi bozuldu sanırım bu karda kışta napcaz şimdi biz ısıtıcımız bile yoksabaha kadar
ay ben yanlışlıkla 9. takıma gitmişim nmesajımı nasıl düzeltecegimi bilemedim
ttnet ve aveaya savaşşşşşşşşşşşşşş=)
eylülde taşindik intrernetimizi nakil yaptırdık tam 1 ayda sorunu çözemediler 10 kere arıza kaydı bıraktık dönmediler..eşim kızdı gitti telefonu da interneti de kapattırdı...kullanmadığımız internetin sorun onlardan olmasına rağmen faturasını ödedik tabi.gittiğinde telekomdan ttnet mobile vermişler 3 ay ücretsiz sonra 9.90 diye...o da aldı getirdi ama hiç kullanmadık..sonra ücretsiz dedikleri şeye 16 tl fatura geldi yine sinir oldu eşim gitti geri verdi ve bugun telefon ettiler borcunuz var diye 75 tl imiş...o ttnet mobilenin kullanmadık geri iade etti ama borcumuzmuşş..anam dolandırıyorlar resmenn..sözleşmede taahhütsüz yazıyor anlamadık eşimde deli oldu bu kaçinci diye gitti bugun dilekçe vermiş sonrada hakem heyetine vercek=) hahah adamı uğraştırıyorlar boşu boşuna bi ton para ödettiriyorlar eşimde sinir oluyor kullanmadığım seye niye para ödeyeyim diyeee ay çok karişik heheheh..ama sağol oyacımmmmmmmmmmmm ilgilendiğin içinnnn=) uğraştırdım seni deeeeeeeeee
ay ben yanlışlıkla 9. takıma gitmişim nmesajımı nasıl düzeltecegimi bilemedim
lokum al bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?