- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #70.261
yaaa ben ne diye panikliyommmeneyyy 97 miii=(((abooo emoşş .çok dikkat etttttttt
afiyet olsunnnelimde dal dal brokolilerle geldim kızlar.ay ben bu brokoliyi çiğ seviyorum ya.bu arada kendimi inek gibi hissettim
kızlar kızlar yüreğim sızlar :) 1 paket eti burçak yedim vicdan azabıyla kıvranıyorum şu an
ya kocam geldi midye, çiğ kofte ve çikolata almış napıyım ben bu adamı ya..benim akşam yemeğim karnabahar
yaaa ben ne diye panikliyommm
canım benimmmay emine az önce aklımdan geçtin ya
bencede doktor gelecek çarşambaya kadar tartılma dedi ama dayanamadım az önce tartıldım. gecen cuma 124.5 ti bu akşam 123.3 artık akupunkturdan mı açlıktan mı bilmiyorum ahahaha
canım benimmm
ay tebrikler canım inşallah sonuç alırsınnn
çok ekmek olmamışmı sankim hem tost hem ekmek ne demek yaaamenümü yazayım
kahvaltı
1 dilim peynir
2 diim ekmek
4-5 zeytin
öğle
yarım tost
1 dilim ekmek ve azcık peynir
1 tatlı kaşığı peynir
ara
1 elma
1 dilim ekmek
biraz peynir
akşam
haşlanmış karnabahar cok az
3-4 kaşık yogurt
2 çiğköfteyle elim kadar lavaşa dürüm
kocamın çikolatasından iki ısırık :) valla getirdiklerinin hepsini yedi allahtan bu kadarcıkla sıyırdım
2 litre su
1 kupa yeşil çay
1 bardak kuşburnu
10 dak eliptik yaptım birazdan da spora girişecem
akupunktur uzmanının verdiği listeye göre bugün ki menum
sabah
1 dilim uno denge light ekmek
2 kb büyüklüğünde light beyaz peynir
4 adet büyük yeşil zeytin(suda bekletilmiş)
3 tane sivri yeşil biber, çay
öğle
kocaman bir tabak yeşil salata(havuç yok)
üzerine 250 gr yoğurt
ara soda
akşam
haşlanmış brokoli
üzerine 200 gr kadar yoğurt
gece
1 elma
2 litre kadar su içtim.
belkide bcanım neden panik yapıyorsun ki ilk başta nasıl verdiysen yine öle vermeye devam edeceksin inşallah duraklama dönemine girmişsindir...sporlarını yapıyorsun hergün vücud buna alıştı istersen artık bi gün yap bi gün yapma belki o zaman yeniden başlarsın kilo vermeye
ahanda önümde bir koca(hani şu meyve kaselerinden)kase salata var.oy oy makarna tatlı diye diye yiyorum valla.ay mandıra diye diye ben gerçekten inek mi oldum ya
çok ekmek olmamışmı sankim hem tost hem ekmek ne demek yaaa
çok güzel ya ben de yapabilsem keşkeee
ben geldim. şimdi girdim eve brokolim haşlanıcak az sonra. gittim iğneleri taktırdım elektrink aldım geldim. akşam yemeğimi yedikten sonra biraz yürüyüş yapıcam biraz dediğim en az 30 dk
akupunktur uzmanının verdiği listeye göre bugün ki menum
sabah
1 dilim uno denge light ekmek
2 kb büyüklüğünde light beyaz peynir
4 adet büyük yeşil zeytin(suda bekletilmiş)
3 tane sivri yeşil biber, çay
öğle
kocaman bir tabak yeşil salata(havuç yok)
üzerine 250 gr yoğurt
ara soda
akşam
haşlanmış brokoli
üzerine 200 gr kadar yoğurt
gece
1 elma
2 litre kadar su içtim.
bizi de çarpma elenktiğinle=)
yaaa ben ne diye panikliyommm
çok ekmek olmamışmı sankim hem tost hem ekmek ne demek yaaa
çok güzel ya ben de yapabilsem keşkeee
wuwwwww çok güzellll yaa tatlısız nasıl duruyorsunuz anlamıyorum ya benim canım çok istiyorrr
anammmmmm panikle o zaman emoşummmmmmm panik panikkkkkkkkkk=)
ya şubat başından beri 95 den 100-200 gidiyodum...aaaa bi baktım pazartesi sabah 97 diyo tartı aaa bide baktım bu sabah ta 97v diyo .. ne diyo bunlar oyaaa..kız sen zaten en şahanesini yapıyorsun :) 3 ayda verdiğin kilo da bunun kanıtı bebeğim
nedir o 97 olan?
yok yok olsa olsa enerci veririrm size. sen konustugumuz gibi diger firmayı ara tamam mı o fatura yada ödeme talebi bizimkilerden değilmiş.
ya okul ortamı işte bisürü çocuk kalabalık mikropp çok oluyor bende çok hasta oluyordum yani 3 senedir hayatımda olmadığım kadar hasta olmuştum bu sene iyiyim ama hehehhe evde olunca)=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?