- Konu Sahibi Pinarbartu
- #70.421
KIZLAR KOMBİ YAPILMADI MASRAF CIKARDI 400 tlye yakına mal olacak ev sahibi siz odeyin diyor
donuyoruz
kiradan düşersiniz artık canım napıcaksınız ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR KOMBİ YAPILMADI MASRAF CIKARDI 400 tlye yakına mal olacak ev sahibi siz odeyin diyor
donuyoruz
bende baktım aynıydı kilom ya canım cok sıkkın ev cok soguk dışarda kar kalıntıları var kombi bozuk spor yapamıyorum duş alamıyorum ayrıca kirliyimsinirlerim bozuldu..yemek yapmadım henuz ocak calısıyomu onuda bilmiyom nmolur nolmaz< diye şarteli kapadılar..montumu giydim oturuyorum ay canım cok sıkkınnnnnnnn
ben yazayım menumu
sabah
1 dilim kepek ekmek
2 kb peynir
2 zeytin
1 biber
öğle
yeşil salata(yagsız ve limonlu)
ara
1 portakal
akşam
yoğurtlu brokoli
spor:
30 dk bisiklet
ohhh şu an en cok istediğim şey duşşşşşşşşşşşşşben geldim yemeğimi banyomu yaptım bir güzel kremlendim,yemeğimi pişirdim mutfağı toparladım defnenin yemeğini yedirdim yürütecine bindirdim oturdum pcnin başına...
yok canım düşmüyo biz ödeyecezkiradan düşersiniz artık canım napıcaksınız ...
kız başka ısıtıcı yokmu evde elektrikli soba filan evi ısıtmasada önüne oturursun az da olsa ısıtır...yaa ne kadar zor soğuk memlekette yaşamak..şansına hava da ayaz kesmiş durumda antalyada çok soğuktu bgn türkiye geneli donuyomuş....bi battaniye yorgan altına gir kitap filan oku bu soğukta yemeklede uğraşma mutfakta eşin dışardan getirsin
merhaba güzellerrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
facia menümü yazayım acayip tatlı isteği var
sabah
sirkeli ballı su
2 dilim ekmek
1 kk peynir
omlet
1 çk chokella
öğle
taze ekmeğin köşesi yarım dilim kadar
ara
1 dilim ekmek azcık chokellayla=)
akşam
3 yk pilav
2 yemek kaşiği mantarlı et sote
ara
1,5 kupa özge çayı
gelelim sporuma
60 sağ 60 sol bacak hareketi
100 bel hareketi
50 sağ 50 sol yan bel hareketi
20 kalça hareketi
30 sağ 30 sol yarım mekik
30 düz yarım mekik
5 dakikada salakça hareketler ne olduğunu bende bilmiyorum=)
ara 3 adet burçak bisküvi[/COLOR]27/02/2012 salı
sabah ac karna ılık ballı elma sirkeli su
2 yumurta 1 kk peynirle omlet
2 dilim ekmek
ara yarım portakal
öğlen 5 yk kereviz
yarım porsiyon bulgur pilavı
2 yaprak marul
ara 1 lokma ekmek
1 adet havuç
akşam yarım pporsiyon bulgur plavı
1 kase salatalık
ara 3 adet burçak bisküvi
spor 18 dk eliptik bisiklet
öğlene kadar ağır temizlik
20 dk plates
allahtan sporlar var yoksa bu piskevitler nolcak28/02/2012
sabah aç karna elma sirkeli su
5 adet zeytin 2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek 1 kk peynir.
ara 2 adet bisküvi
öğlen 4 yk pilav yarım porsiyon patates yemeği
1 yk acı sos
ara ödem söktürücü çay
akşam 1 paket burçak bisküvi :26::26::26:
spor 36 dk plates
15 dk eliptik bisiklet
28.02.2012 Salı Gün ki Menüm
Sabah(08:00) 1 su bardağı sıcak limonlu su 2 su bardağı sıcak su 2 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta 2 çatalın ucuyla peynir 5 tane siyah zeytin
Öğlen(saat00) 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta 7 tane zeytin birazcıkta peynir
Akşam(19:30) 4 yk yoğurtlu patates 3 yk bulgur pilavı ara: 1 Muz 2,5 lt su 2 su bardağı yeşil çay 2 su bardağı 5i 1 arada
Spor: 15 dk hızlı yürüme
5 dk bel hareketi
bayıldımmmm sporlarda harikaaadünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepekli ekmekle tost
akşam:salata+1 kase yoğurt
ara:5 tane erik kurusu
bayıldımmmm
sporum:30 dk.aletle ve hoplamalı zıplamalı hareketler
15 dk. koşu bandı
dağ gibi ütü
kızlar ben bu hafta akşamları sadece salata ve yoğurt yiyorum.çünkü kilo vermem çok azaldı hafif şokluyorum kendimi.bakalım sonucu cumaya göreceğiz
ben en son 4 yıl önce 95 e düşmüştüm daha altına 16 yıl önce 77 olmuştum .bi dahada görmedim o kiloyucanım uzun süre kaldığın kiloda vücut bir direnç gösterirmiş.birkaç hafta aynı kiloda kalabilirmişsin sonra devam kilo vermeye.ben hiç yaşamadım bunu hatta diyetisyen de şaşırmıştı.dedim ki hiç sabit bir kiloda kalmadım ki ben hep aldım hep verdim.alıp vermek ilk defa faydalı olmuştu![]()
bugün yine agresifim. hayırlısı bakalım
ben 15 sene dogumhane ebesi olarak 1 yıl çocuk servisi2 yılda dahiliye servisinde nöbetli olarak çalışıyorum.nöbet olayı çok zor 24 saatlik .ev ve aile olayını sarsıyo.eşimde nöbetli oldugu için ayın yarısı ayrı olarak geçiyo.çocuklar bakıcıda oluyo falan falan zor oluyo vesselamevet farkındayım bende
ama bu bölümlerin bir ortak özelliği varkiiibenim için enönemlisi o
hepsi rahat bölümler..radyoloji daha yogundur diğerlerine göre ama güzel bölüm ilgimi çekiyo..
güzelim 2.5 yıldır acilde calıştıgım için uzmanlıkta rahat bi bölüm olsun istiyorum artıkdaha evlenicem ben.biçok faktör var yani.hayırlısı inşallah
![]()
İyi yapıyosun Emine ben de en az 1 öğünümde sadece yoğurt yiyorum 2 gündür,hem de yoğurt göbek bölgesindeki yağları eritmede faydalıymış,haberiniz olaaaa.
aaa çok güzel ödemde olabilir ama olsun ne güzel cevap vermiş bünyen bence önemli olan bukızlar bugün akupunktura gittim ve adam beni tarttı:s ilk gittiğimde 120.5 çıkmıştım onun tartısında bugün 118.9 çıktım. pazartesi akşamdan çarşamba öglene. nasıl oluyor analmadım:S şaşkınım
donuyoruz
canım çok üzüldüm ya kış günü allah kolaylık versinbende baktım aynıydı kilom ya canım cok sıkkın ev cok soguk dışarda kar kalıntıları var kombi bozuk spor yapamıyorum duş alamıyorum ayrıca kirliyimsinirlerim bozuldu..yemek yapmadım henuz ocak calısıyomu onuda bilmiyom nmolur nolmaz< diye şarteli kapadılar..montumu giydim oturuyorum ay canım cok sıkkınnnnnnnn
ben yazayım menumu
sabah
1 dilim kepek ekmek
2 kb peynir
2 zeytin
1 biber
öğle
yeşil salata(yagsız ve limonlu)
ara
1 portakal
akşam
yoğurtlu brokoli
spor:
30 dk bisiklet
hoşgeldin fıstıkımmm
sporlaR
LESLİE ÇEŞİTLEMELERİ 1 SAAT
PİSİKLET 1 SAAT
1 mart itibari ile ciddi kararlar aldım kızlar
artık kaçamaklar yok ve ciddi olarak diyet ve spor başlıyor![]()