- Konu Sahibi Pinarbartu
- #70.441
neslihan gitmiş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27-02-2012-pazartesi
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................7+
1.73..................7+
pisiq.........................7+
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+
nilipus..............7+
emidaf............izinli
28-02-2012-salı
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................7+
1.73..................7+
pisiq....................izinli
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+
nilipus..............7+
emidaf............izinli
harika menü aslı ama yoğurt yoğurt yoğurt yoğurt yoğurt yoğurt
kızlar ben bu hafta akşamları sadece salata ve yoğurt yiyorum.çünkü kilo vermem çok azaldı hafif şokluyorum kendimi.bakalım sonucu cumaya göreceğiz
zayıf etsin beni zayıf etsin.)
süper ama süt ürünü yok??
benimde su anki kilom neredeyse 15 senelik kilom..ondan veremiyom galiba
ben içtim az önce sirkeli ballı suyu öğğğkkkkkkkkkk
eğitimden 40 soru çözdüm şimdi kızı uyandırcam=) ıı ıııı yapacak kesin uyandırılmayı sevmiyo hatun heheh ayy çok kötüyümm yaaaaaaaaaaaa
bilmiyorum. o konuda karışık hissediyorum. ona kalsa tipik erkek işte içmeye gideceğini söylemeden gider gelirim diye düşündü ama çok içip orda kalınca yakalandı. ilk defa böyle bişi yapıyor. aldatmadım diyor. böyle bişeyi nasıl düşünürsün diyor. vs vs vs .
ama sonucta benim takıldıgım konu neden benden gizleme gereği duydugu. sabahtan aramamsına da annemle konusup gerçeği ögrendigini anlayınca panikledim. vicdana zabı korku panik ne diyeceğimi bilemedim diyor.
çok kötü konustum dün ve hala da çok öfkeliyim. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. sabahtan bu yana sms falan atıyor cvp vermek gelmiyor içimden. ben yalana karşı güven konusuna akrşı fazla hassasım ilişkilerde belki de bilmiyorum anlayacgın
banyoyu tuvaleti temizledim kapıları sildim yorgun bi şekilde oturdum şimdi de defne durmuyor
neyse uyutayımda geri geliiym birde bgn tartıda hoş şeyler gördüm bayaa hoşuma gitti:)
kızlar bugün akupunktura gittim ve adam beni tarttı:s ilk gittiğimde 120.5 çıkmıştım onun tartısında bugün 118.9 çıktım. pazartesi akşamdan çarşamba öglene. nasıl oluyor analmadım:S şaşkınım
KIZLAR KOMBİ YAPILMADI MASRAF CIKARDI 400 tlye yakına mal olacak ev sahibi siz odeyin diyor
donuyoruz
merhaba kızlar bgn hiç gelemedim hastaydm doktora gttim ve yattım sürekli
haber geldi okullar 2 gün tatil oldu 2 günde haftasonu 4 gün tatil yaa
ankaraya gitsem bu havada gidilir mi![]()
geçmiş olsun canım neyin var
uykum vardı bir yorgunundum tatil haberini alınca uykum kaçtı![]()
ankarada yarım metre kar var canlar
soğuk algınlıgı cnm doktora gittim...ilaçları içince de uyuyakalmısım sağol cnm
uuff ya :26:
allah acil şifalar versin canım iyice dinlen
geçmiş olsun canım..bak bi sıkıntın sormak istediğin bişey olursa grubun doktoru var ona göremerhaba kızlar bgn hiç gelemedim hastaydm doktora gttim ve yattım sürekli
wawwwwwwww süpermiş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızlar bugün akupunktura gittim ve adam beni tarttı:s ilk gittiğimde 120.5 çıkmıştım onun tartısında bugün 118.9 çıktım. pazartesi akşamdan çarşamba öglene. nasıl oluyor analmadım:S şaşkınım
aneyyyyyyy alla alla 15 yıllık kombi bozulur tabi ödesin ev sahibi.bu ev sahipleri de 1 kuruş harcamıyorlar evlerine hayret yaaaaaaaaKIZLAR KOMBİ YAPILMADI MASRAF CIKARDI 400 tlye yakına mal olacak ev sahibi siz odeyin diyor
donuyoruz
ayyy ne güzel dicem ama ek ders kesintisi demiyim hehehehhaber geldi okullar 2 gün tatil oldu 2 günde haftasonu 4 gün tatil yaa
ankaraya gitsem bu havada gidilir mi![]()
4 yanlış yaptım sanırımfaydası olur inşallah canım
kaç net yaptın bakimm
yazık kız bırak uyusun
canım hayırlısı olsun çok yıpratma kendini
merhaba kızlar bgn hiç gelemedim hastaydm doktora gttim ve yattım sürekli
ayyy ne güzel dicem ama ek ders kesintisi demiyim heheheh